Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Samo tvoja droljica

Ćao svima, ovem se Suzana imam dvadesettri godina i živim u Beogradu. Čitala sam dosta incest priča pa sam rešila da i ja napišem svoju, ali veoma veoma istinitu.

Tatu nemam poginuo je u saobraćajnoj nesreći 2005. godine, tako da živim sa mamom i mlađim bratom. Mama ima četrdesetdve godine i u veoma je dobrom stanju i izdanju. Ima nekog čoveka i zadnjih godina je više kod njega nego kući. Pored mame imam i brata koji ima osamnaest godina i koji je takođe lep i zgodan, a kako bi njegove malo droljice rekle i neophodan.

Promenila sam dosta momaka ali ovo što ću vam sad sve ispričati je nešto neverovatno dobro. Nikad nisam verovala da je incest toliko lep i da se može desiti. Uvek sam mislila da su to laži i gluposti sve do jednog dana…

Ranijih godina sam sumnjala da brat drka na mene, ali nisam to kontala kao nešto strašno jer sam smatrala da je mlad i u pubertetu, a ja napucana, uvek seksi izdanje i provokativna.

Jednog dana sam došla kući i krenula da bacim prljav veš u korpu, a na korpi sam zatekla moje gaćice pune sperme. Nisam ni slutila da su od mog brata, pomislila sam da je moj dečko to uradio pošto je on veoma opsednut seksom i raznim igrama. Uhvatila sam gaćice i bacila ih u mašinu da ih mama ne vidi.

Posle toga je prošlo nekih tri meseca. Kod brata je došla neka veoma napucana klinka sa silikonima u ustima i prelepom guzicom i sisama. S obzirom da volim da vidim lepu devojku, ja sam se pogubila kad nas je upoznao. Pošto je njegova soba odmah do moje sve sam čula i morala sam da odem do ključaonice da pogledam malu fuksu kako izgleda gola.

Izgledala je božanstveno i uništavala mi je brata. Posle nih 5 6 minuta gledanja počela sam da se diram dole, palila sam se ali ne na mog brata već na nju.

Otišla sam u svoju sobu, zaključala vrata, skinula se gola, legla i počela da se mazim. Kad god da sam pomislila na nju ja sam svršavala kao krava. Čula sam kako se vrata bratove sobe otvaraju i kako je Nikola prati kući. Ustala sam, brzo otključala vrata, navukla šorc i majicu, vratila se u krevet i uključila tv.

Nakon 5 minuta Nikola je ušao kod mene u sobu onako u boksericama, ali s obzirom da je tako stalno šetao nisam obraćala pažnju na to. Rekao mi je da dođem do njega u sobu, našta sam mu ja odgovorila da je dosadan i da gledam film i da ću doći kad se završi za desetak minuta. Nasmešio se i izašao iz sobe.

Ja sam onako drhtala i dalje od svršavanja i razmišljala što me je pozvao u sobu i pomislila na to da će mi pokazati neku njenu golu sliku jel ima običaj da ih slika gole pa da mi se hvali. Sačekala sam malo, ustala i krenula do njega.

Ležao je pokriven i gledao u lap top i pozvao me da sednem na krevet pored njega da vidim nešto. Taman sam se obradovala da su slike kao i što sam mislila, i to ove male, napucae. Jedva sam čekala da ih vidim.

Sela sam i Nikola mi je dao lap top. Samo što se nisam šokirala, to jest, šokirala sam se!
Na ekranu se pokrenuo snimak kako sam se ja mazila, dok je on jebao onu malu. Nisam znala šta da mu kažem u momentu.
Odakle ti ovo majmune bolesni… –
promucala sam a on se samo nasmejao i rekao mi da ima još svašta nešto i onda je dodao.
-Ložim se na tebe i želim da te pojebem!
U trenutku sam zanemela nisam mogla da verujem šta mi rođeni brat govori. Pitala sam ga opet da li si ti bre normalan, a on je samo ćutao i smejao se i u jednom trenutku je sklonio jorgan sa sebe, i pitao me je da li mi se sviđa. Ustala sam i bacila lap top i rekla mu da je bolesnik i majmun i krenula da izađem iz sobe. On je skočio ispred mene, bacio me na krevet i zaključao vrata.
-Ne ideš ti nigde dok se ne pojebemo! -rekao je unoseći mi se u lice.
Počela sam da plačem jer nisam verovala da to hoće. Seo je na fotelju podigao lap top sa poda, pustio je pornić smejao se i počeo da drka kurac. U momentu sam čula.
To Filipeeee… tooo… Jebi tvoju droljuuuu…aaa…-tad sam shvatila da gleda mod seks sa bivšim dečkom.
Ustala sam i prišla mu, krenula sam da ga čupam, udaram i grebem. Skočio je i udario mi je takav šamar da mi je glava zazvonila. Bacio me je opet na krevet i legao preko mene onako go i počeo je da se dere na mene.
-Slušaj me Suzana, znam sve o tebi i tvojim perverzijama! zastao je i pomilovao me po obrazu, spustio ton.
Sviđaš mi se i ja sam lud za tobom! Moram da te pojebem i to sad.. odmah! ! !
Onako u suzama sam ga pitala da li je lud i da li zna da je to bolest. On je počeo da me mazi po kosi i da mi duva u vrat, nisam prestajala da plačem.
Polako je spuštao ruku prema mojoj ribici i pošto sam imala šorc na sebi, lako je provukao šaku između mojuh nogu. Počeo je da me pipa prstom po guzi i ribici. kurac mu je kao neki kolac stajao naslonjen na moju butinu tik do moje pičkice.
U trenutku sam mu rekla da hoću da se pojebem s njim, ali da mi obeća da me neće više nikad smarati i pitati za to. To sam rekla samo zato da bih se odbranila od njega i da bi ozbrisao klipove i slike. To sam i mislila u tom trenutku, ali…
Rekao je ok, kurac mu je stojao pravo kao bandera. Pustio me je , ja sam ustala i polako skinula majicu i pitala ga šta hoće da radimo, a on je odgovorio da hoće da mu ga ispušim, kao i svim mojim jebaačima i da mu guram moj kurvinski jezik u guzu i da me pojebe naravno.
Više nisam bila pri sebi, nisam mogla da razmišljam normalno, želela sam da se to što.
Skinula sam šorc i klekla gole pred njim i odmah krenula da mu pušim. Videla sam mu na licu onaj njegov kvarni zadovoljni osmeh. Uhvatila sam ga za dosta veliki kurac i odmah ga stavila u usta.
Krenula sam odmah da mu pušim. Osetila sam neku veoma nežnu i lepu toplinu, a kurac mu je mirisao na picu od one male fuksice. Taj miris je delovao na mene kao afrodizijak!
Pušila sam mu i lizala jaja, a on je govorio to droljo moja puši tvom bati. Uvlačila sam kurac duboko, kotrljala mu jaja, trudila sam se da ga dovedem što pre do vrhunca, ali imala sam osećaj da se sama sebe više palim i da ću svršiti pre njega.
Pušila sam mu tako neko vreme kad je odjednom ustao uhvatio me za kosu i bacio na krevet. Opkoračio me je i gurnuo kurac duboko u grlo. Nemoćno sam zinula i pustila da me jebe u usta. Odizao se i drao da mu ližem čmar i sisam jaja, što sam i činila, sada i ja napaljena kao neka kuja. Vikao je, nazivao me pogrdnim imenima.
Gurnuo mi je šaku među noge i jebao me prstima. Kako je to dobro radio, kao da je znnao šta najviše volim. Kad god sam bila pred svršavanjem ili ga dovodila do kraja, zaustavio bi me tražeći nešto drugo. Izludela sam, tako mi je trebalo da svršim!
Okrenuo me je na sebe u pozi 69. Počeo da mi liže ribicu.
Od tog trenutka sam poludela, dudlala sam mu kurac najbolje što sam mogla. Stiskala sam mu jaja i drkala mu. Picom sam se svom silinom navlačila na njegov jezik. Toliko sam bila napaljena da sam zaboravila šta se pre toga desilo i da je on moj brat. Širio mi je guzove, lizao i pljuvao po njoj, gurao jezik i u picu i u guzu.
Najzad nije stao kad sam počela da drhtim, u meni je sve vrilo, a onda eksplozija! U istom momentu punio mi je usta svojim nektarom! Mislila da sam da nikad neću stati da se tresem, da će mi ova milina trajati večno.
Odjednom je ustao i gurnuo mi kurac u ribicu. Ako kažem da mi je bilo strava, lagaću vas. Takav osećaj nisam nikad doživela. Počeo mke je jebati tako dobro brzo i lepo da me je dovodio u serijski orgazam, kad god bi on gurnuo kurac u mene ja sam svršavala, više nisam mogla stati.
Jebao me je tako jako i perverzno mi je govorio da sam samo njegova kurva i da će me jebati stalno, a ja sam mu odgovorila bato ja sam samo tvoja droljica i od sad da će samo mene jebati. Jebao me je tako, ne znam koliko dugo, u raznim pozama i kad je hteo da svrši uhvatio me je za kosu i svršio u usta tako da sam se htela udaviti. Gušila sam se kurcem koji je bljuvao spermu i dalje napet kao strela. Dok je vikao gutaj batinu spermicu, okrenuo me je , klekao iza mene i prislonio kurac na moj čamrić i gurnuo. Tako mi je jako nabio kurac u guzu da sam vrisnula toliko jako da mi je pola sperme ispalo nna krevet. Snažno me je uhvatio za glavu i rekao.
-Liži kurvo to dok te jebe!
Polizala sam sve sa kreveta dok mi je on cepao čmar. Više nisam žalila, samo sam želela da ne prestaje da me jebe. Niko me tako nije rasturio. Nakon petnestak minuta opet je svršio. Leežali smo jedno pored drugog i nismo progovorili sat vremena. Ja sam razmišljala i shvatila da mi se desilo nešto najlepše u svom životu. Tada je uzeo lap top i rekao da će obrisati slike klipove i ostalo. Tada me to nije zanimalo, nego sam se spustila pod prekrivač i počela da mu ližem kurac i čmar sa rečima da sam od sad samo njegova droljica. Nako toga smo se opet jebali i jebali sve do zore i bili veoma perverzni…
Godinu dana je prošlo da bihh skupila snage da nnapišem ovu ispovest. Istina je da volimo da se jebemo, kad god stignemo. Živimo normalno, Nikola ima devojku, ja imam dečka. Mama naravno ništa ne zna niti bilo ko drugi! A i naši odnonsi su iz dana u dan sve bolji i lepši i puni perverzija i novih iskušenja…

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija