Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Samo žestoko

Nedavno sam upoznao jednu ženu, doduše neudatu, ali sa brojnim vezama iza sebe. Imala je 40 godina i jebeno dobro izgledala. Bila je utegnuta, manekenski tip, sa vitkim i snažnim tijelom, zahvaljujući redovnom fitnesu kako je govorila. Imala je solidne sise i lijepo isklesanu guzu, a duga plava kosa i velike naočale su joj davale onaj šlag na torti.

Zvala se Ella, a poslije sam saznao da je to skratila od Mihaela, a ono duplo 'L' je bio nekakav šik dodatak s obzirom na društvo u kojem se kretala. Bila je zaposlena u jednom hotelskom lancu u Istri, a upoznao sam ju kad sam i ja došao tamo raditi kao direktor hrane i pića u jednom hotelu. Ella je radila u marketingu, pa je suradnja bila neizbježna. Inače sam ja radio uglavnom kao Chef u kuhinjama mnogih restorana, a izbjegavao sam hotele, međutim, ovdje je presudio novac, tj plaća koju su mi obečali. Prvi pu smo se susreli na radnom sastanku kod osmišljavanja menija i vinske karte, te posebnim ponudama za goste. Morali smo paziti što i kako ćemo napraviti, jer je ovo ipak bio luksuzni hotel. Danima smo razbijali glavu što i kako napraviti, te paziti da ne izađemo izvan okvira budžeta koji smo imali. Naravno da smo se za to vrijeme i nekako zbližili. Čak smo našli i zajednički interes, hranu i vježbanje u teretani. Preporučila mi je svoju teretanu, pa smo se počeli i družiti tamo. Normalno razvila se i neka kemija između nas.

Jedan dan smo tako vježbali, a ja sam više gledao njenu guzu i noge utegnute u tajicama nego što sam vježbao, kad me zamolila da joj pomognem u jednoj vježbi. Pokušavala je dizati malo na bench, pa je htjela da joj pridržavam utege da ne padnu. Stao sam iznad njene glave i pomogao joj da ih skine sa postolja, pa sam ih omalo pridržavao dok je ona uspjela napraviti pet podizanja, a onda sam ih vratio na stalke. Uzdahnula je i kao ispružila ruke da joj pomognem da se ustane, pa je pritom, kao slučajno, rukama prešla preko mog kurca u šorcu. Nisam se trgnuo, pa nije ni odmakla ruke od njega. Primio sam joj ruke i pomogao joj da ustane, pa stao iza nje, a ona se malo naslonila na mene. S obzirom da nismo bili sami u teretani, rekla je da bi mogli zavrsšiti za danas. Samo sam kimnuo potvrdno i otišli smo se presvući, pa onda otišli na cugu. Nakon što smo sjedili dvadesetak minuta me upitala:

- Imaš li danas još nešto u planu?
- Ne, zašto? -mirno sam ju upitao pokušavajući zamisliti u glavi da hoće što i ja..
- Onda idemo do mene.. -rekla je i ustala, a ja sam se nasmješio u sebi zaključivši da o istom mislimo.

Ubrzo smo bili kod nje i čim je zaključala vrata počela se skidati, a i ja isto. Nije nam trebalo dugo da budemo goli nasred dnevnog boravka, a mi smo bili u zagrljaju i ljubili smo se, da bi mi onda šapnula:

- Volim žestoko.. . -pa se spustila na koljena ispred mene i počela mi pušiti polukruti kurac, da bi ga ubrzo digla do pune veličine.

Ja sam ju primio za glavu i počeo joj zabijati kurac u usta, a ona je primila moje guzove i zabila mi nokte u njih. Jebao sam ju u usta i skoro mi je cijeli kurac ulazio u njih, pa bi malo zastao, a ona bi došla do daha, pa bi se opet nabila ustima na njega. Onda sam ju opet malo žešće jebao u usta, da bi ju onda podigao sa poda i okrenuo ju leđima prema sebi, te ju nagnuo na naslon trosjede. Sagnuo sam se i počeo joj lizati picu koja je bila izbrijana i savršeno glatka, a i mirisala je lijepo. Uz picu bi joj oblizao i šupčić, pa sam joj u jednom trenu gurnuo prst u njega, a ona je samo uzdahnula, a ja joj nastavio lizati picu. Zatim sam se ustao i malo prodrkao kurac, te ga namjestio na ulaz u njenu picu i odmah ga gurnuo do kraja. Samo je zadahtala i prostenjala:

- Mmmmmm.. daaaaa.. jebi me.. jako..

Primio sam ju za bokove i počeo joj ga zabijati kao lud. Stenjala je i vriskala, te uzdisala kao da će umrijeti, držeći se za naslon trosjeda, dok sam ga zabijao do kraja u njenu picu. Povremeno bi ju pljesnuo po stražnjici, pa bi samo zastenjala od zadovoljstva, a guza je bila sve crvenija. Nakon desetak minuta smo oboje svršili, a ja nisam ni izvukao kurac iz njene pice, te sam ju napunio do vrha, a kad sam ga izvukao samo je krenulo za njim cijediti se van. Ella se uspravila i povela me u spavaću sobu, pa se bacila na krevet, a a za njom.

Uskoro smo bili u klinču jezika, ruku koje su milovale njene sise i njene koje su milovale moja jaja. Bacila me na leđa i popela se na mene, pa se dovukla do uzglavlja i sad se trljala picom po mom licu, a ja sam osjećao svoje i njene sokove na jeziku, da bih ju u jednom trenu zaustavio rukama i počeo joj sisati klit. Pomalo sam ga i grickao, a ona je stenjala i malo vrištala dok sam joj ga grickao. Bradavice na sisama su bile tvrde poput kamena. Rukama sam ih potražio i počeo ih stiskati, pa je sad stenjala kao luda, a onda se odmakla i spustila do mog poludignutog kurca, te ga uzela u usta i počela lizati. Povremeno bi mi uzela jedno pa drugo jaje u usta i sisala ga, a onda se opet bacala na glavić i gutanje kurca do kraja dok ga nije ponovo učvrstila.
Zatim se podigla i nasjela na njega spustivši se polako po njemu i počela se nabijati na njega. Ja sam primio njene sise i mijesio ih kao da mjesim kruh, a iza mojih ruku su ostajali crveni tragovi, da bi ju u jednom trenu privukao na sebe i zagrlio ju i počeo ljubiti. Sad joj je guza bila raširena, pa sam rukom kliznuo niz njena leđa do njene guze i polako joj gurnuo prst u šupak. Zastenjala je dok me ljubila, a onda se odigla sa mene i okrenula mi se leđima, pa se polako spustila u čućanj, te namjestila guzu iznad mog kurca, te smo skupa namjestili da joj polako uđe u šupak. Derala se kao da ju kolje netko dok joj je ulazio polako, a onda kad je glavić i dio kurca ušao samo je počela dahtati i polako se nabijati na njega, da bi postepeno ubrzavala tempo i sad se nabijala skoro do kraja na njega. A onda je počela svršavati i iz njene pice je mlaz špricnuo preko sobe i dio mi je zalio noge, adok se Ella tresla na mom kurcu. Usput je stisla svojim čmarem moj kurac, pa se nisam mogao ni maknuti. Nakon par trenutaka se opustila i ja sam ju skinuo sa sebe, te ju položio na trbuh, a onda se smjestio iza nje i ponovo joj stavio kurac u guzu i nastavio ju jebati još koji trenutak dok i ja nisam svršio i napunio joj šupak svojom spermom. Nakon toga sam se izvalio kraj nje na krevet i zagrlio ju.

Ležali smo još neko vrijeme , a onda smo se otišli malo osvježiti, pa smo se nastavili jebati do kasno u noć kad smo zaspali izmoreni od seksa i teretane prije toga. Od tada smo se nastavili jebati svaki dan dok sam bio dolje, a onda sam dobio ponudu za van, pa smo se razišli kao dobri prijatelji, a kad dođem svako toliko obavezno odem kod Elle i dobro se izjebemo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija