Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sandra djevojka mojih snova!

Nakon mog prvog seksa sa Snadrom u apartmanu prošlo je sigurno dobrih desetak dana. Radilo se punom parom pa nisam ni imao mnogo vremena da se sjećam na svaki detalj. Sandru nisam gledao jer nije dolazila nijedan dan u plažni bar. Posla je bilo mnogo pa sam jedva čekao da završim smjenu i da se bacim u krevet mrtav umoran da spavam. Polako kako su dani prolazili počeo sam da gubim nadu da ću ikada više imati priliku da sa Sandrom imam seks. Ipak sreća mi se osmjehnula na kraju. Bila je nedelja, i kao po običaju vikend je bila prava ludnica.

Mnogo lijepih djevojaka je bilo u baru, đuskale uz laganu muziku. To je bio pravi melem za moje oči. Na osnovu toga što su moje oči gledale, poslale su signal mom mališi da se probudi. Nisam ni primijetio kada mi se prikrala sa leđa. Nasmijala se kada je ugledala moj dignuti kurac u poruci. Bacila je pogled na njega i šapnula mi na uho kako ga ne može zaboraviti i da jedva čeka da sve ponovo ponovimo. Rekla mi je da nikada u životu nije imala bolji seks nego sa mnom i da nije nikada u životu vidjela i pimila veći kurac u sebe.

Rekla mi je i još da se osećala potpuno ispunjeno. Sva ta priča me je toliko napalila da bi je istog tog trenutka uzeo i stavio na šank i izjebao je na prvu. Ne znam ni ja kako sam se uspio suzdržati. Polako je prošla pored mene, očešala se o moj podignuti kurac rekavši da se strpim do večeras. Okrenula se i namignula mi onako izazovno, ponavljajući još jednom da se vidimo večeras. Ne znam ni sam kako sam uspio da završim smjenu i dočekam veče. Došla je po mene a potom smo se zaputili kod nje kući.

Dok smo se vozili počeo sam da je mazim po grudima i pici. Molila me je da prekinem da izdržim dok ne dođemo kući. Onoliko koliko sam ja napaljen bila je i ona isto. Čim smo ušli unutra počeli smo da skidamo jedno drugo. Uzela me je za ruku i povela u svoju sobu. Polegao sam je na krevet i počeo da ljubim od njenog lica pa lagano spuštao prema njenim tvrdim sisama. Počeo sam da joj ližem sise i grickam njene tvrde, napalnjene bradavice. To moje lizanje je nju jako palilo. Sa sisa sam prešao na njenu obrijanu picu.

Jezikom sam joj prešao preko klitorisa. Na sve to Sandra se stresla. Nastavila sam da joj ližem pičku. Bila je jako vlažna. Njeni picini sokovi su bili za mene najbolje piće. Nastavio sam je lizati sve dok nije svršila. Svu tu moju vrelu akciju je pratila sa velikim zadovoljstvom, praćenim jakim i bučnim uzdasima. Tada mi je rekla da je njen red da me zadovolji. Ja sam sad ležao na krevetu a ona uzela moj ukrućeni kurac u usta. Pušila ga je i lizala kao najljepši slatkiš. Nisam mogao da izdržim više i rekao sam joj da se nabije na njega.

Navlažila ga je nekoliko puta i nabila se na njega. Ostala je par sekundi tako a zatim počela da se nabija na kurac. Skakala je po kurcu kao na rodeu. Dizala se i spuštala na njega činilo mi se do kraja da sam osjetio da sam njenu vruću picu ispunio do kraja. Dok se ona nabijala na kurac ja sam rukama mijesio i igrao se sa njenim sisama. Njoj je sve to pasalo. Ona je čak u nekoliko puta moje ruke pomjerala svojim po njenim sisama. Potom sam je okrenuo i misionarsku pozu. Stavio sam njene noge na moja ramena i počeo žestoko jebati.

Bio sam napaljen kao bik. Jebao sam je svom svojom snagom. Sandra je počela da vrišti. Govorila mi je da usporim malo jer je razvaljujem. Nisam htio da slušam njene molbe nego sam je nastavio jebati istim žarom. Činilo mi se da je jebem cijelu večnost. Moja sperma se spremala da izađe napolje iz mojih punih jaja. Izvadio sam kurac i počeo da je špricam po njenim sisama. Pošto se nisam praznio desetak dana iz mojih jaja je potekao potok sperme. Uzela je potom moj kurac i razmazala spermu po svojim sisama.

Oblizala ga je od ostataka sperme a potom izazvano se zaputila ka kupatilu. Rekla mi je da me tamo očekuje i druga runda. Sakečao sam šum vode a potom lagano se zaputio ka njoj.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2380

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija