Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sanela

Sanelu sam upoznao prije desetak godina kad smo radili on line multi marketing. Isprve mi se činila sasvim obična žena u kasnim četrdesetim godinama. Iako smo se uživo sreli tek 2 puta na raznim seminarima, a osim posla postali smo jako dobri on line prijatelji. Naime u to vrijeme radili smo marketing od kuće, a pošto smo i Sanela i ja noćne ptice često je kraj njenog imena svijetlila zelena točkica čak i u kasnim noćnim satima. Gotovo svaku noć smo pričali i sve više naš razgovor postao je privatan a manje poslovan.

Nije baš ispalo onako kako sam ja to prvotno zamislio da ću imati novu noćnu prijateljicu za upražnjavanje cyber seksa što mi je odmah dala do znanja tako da nisam niti forsirao ali i dalje mi je bilo ugodno pričati sa njom i gubiti noći s njom. Baš je bila normalna žena koja nije glumila i to mi se sviđalo. S vremenom se počela otvarati tako da smo ubrzo došli i do najintimnijih djelova razgovora. Jednostavno smo stekli povjerenje i jedno drugom ispričali sve o sebi uključujući svoje najveće seksulane tajne.

Gotovo dvije godine smo se intenzivno družili a čak i kad nas posao više nije vezao ostali smo prijatelji na društvenim mrežama i povremeno se javimo jedno drugom. Već sam rekao, Sanela je tada bila žena u kasnim četrdesetim godinama, zaista normalnog prosječnog izgleda. Imala je kraću kovrčavu kosu u stilu sedamdesetih, uvijek je bila obučena poslovno što podrazumijeva sivi ili crni sako i suknju. Minimum šminke davao je dojam da se radi o ženi lijepog lica. Nešto je niža što u tim godinama podrazumijeva nešto šire bokove.

Da, uspio sam je jednom nagovoriti da mi pokaže svoje golo tijelo tako da mogu reći da Sanela ima manje sise i dlakavu pičku koju, kako je sama rekla uređuje isključivo u ljetnim mjesecima. Čak i kad smo počeli dijeliti intimna iskustva imao sam dojam da Sanela nešto skriva tako da je trebalo puno vremena da saznam zaista sve o njoj. Najprije sam mislio napraviti priču samo o jednom njenom događaju ali ipak sam se odlučio cijelu priču posvetiti toj zaista dobroj ženi. Sanela je rođena i odrasla u jednom malom gradiću u Bosni.

Starije generacije koji čitate ovo znati ćete kako je bilo odrastati u osamdesetim godinama, kako su se mladi družili i zabavljali. Po svemu Sanela je bila prosječna i po ničemu se nije izdvajala. Pohađala je srednju rudarsku školu i kao i svaki učenik jedva je čekala ljetne praznike. Tokom jednih ljetnih praznika Sanela je izgubila nevinost. Imala je tada 16 godina. Jedne ljetne večeri društvo se kao i obično skupilo pored potoka i uz vatricu, gitaru i vino provodilo ljetne noći. Neki od njih su već bili zajedno kao par ali većina ih je bila solo.

Te večeri dok su pili pjevali kraj Sanele je sjedio Alen. Momak 3 godine stariji koji je upravo bio maturirao i čekao poziv za vojsku. Alen je očito bio iskusan pa je pogodio pravi trenutak i upitao Sanelu da li se želi ići malo prošetati s njim. Uhvatili su se za ruke i odmakli malo dalje. Počeli su se ljubiti i Sanela se osjećala lijepo. Nije joj bio prvi poljubac i bila je opuštena čak i kad je Alen počeo dirati njeno tijelo svuda. Sviđalo joj se je kako je dirao njenu guzu dok ju je strastveno ljubio.

Nije joj bilo na pameti da je to uvod u njeno prvo jebanje. Tek kad joj je Alen skinuo gaćice i priljubio ju uz stablo, shvatila je da će biti jebana. Grba na stablu pravila je bol na njenim leđima dok je još jaču bol osjetila kad joj je Alen tako na stojećki ugurao kurac u nespremnu pičku. Stenjala je od boli a ne od užitka a frajer joj ga je grubo nabio dvadesetak puta dok nije zadovoljio svoju potrebu i bezobrazno joj napunio pičku. Dok se frajer zadovoljno smješkao, Sanela je pokušavala prikriti razočarenje i ponašala se kao da se ništa nije dogodilo.

Vratili su se među društvo a Alen više nije niti sjedio kraj nje. Tu noć Sanela nije spavala. Nije ju mučio to što ju je kreten izjebao, znala je da se to moralo dogoditi prije ili kasnije, s njim ili s nekim drugim. Mučilo ju je to što nije bila sigurna je li Alen svršio u nju i li nije. Cijelo ljeto Sanela je bila u neizvjesnosti je li ostala trudna ili nije. Srećom sve je bilo u redu. Do kraja srednje škole Sanela više nije htjela imati odnose takve vrste s dečkima. Da je imala momka vjerojatno bi imala seks ali kretene više nije htjela.

Naravno da bi osjećala napaljenost kad bi nešto čitala i gledala i tada je odlučila bolje upoznati svoje tijelo. Kad bi imala priliku da bude sama, mazila je svoju pičkicu i tako bi svršila. Shvatila je da joj dečki nisu potrebni. Kad je završila školu i maturirala, njena molba za posao rudarskog tehničara ležala je malo duže od očekivanog pa je Sanela odlučila prihvatiti privremen posao čistačice u hotelu na Bledu u Sloveniji. Imala je podršku roditelja koji su znali da će jednako zarađivati kao čistačica u Sloveniji ili kao tehničar u Bosni.

Sanela je bila vrijedna cura i dobro se snašla u Sloveniji, svi su je odmah zavoljeli i kao radnika i kao osobu. Najviše se je zbližila s recepcionerom Urošem koji je za razliku od dečki kakve je prije poznavala bio pravi gentleman. Momak 4 godine stariji od nje koristio je svaku priliku da joj se približi a njoj je godila njegova pažnja i ljubaznost. Izašli su van nekoliko puta ali Uroš je bio pristojan i strpljiv. Nije navaljivao i tražio seks. Odnosio se prema njoj zaista kao prema dami.

Jedno takvo druženje urodilo je plodom i oni su se poljubili a samo par trenutaka kasnije u Uroševom golfu Sanela je primala njegov kurac u svoju pičkicu. Iako je seks trajao kratko očito je bio kvalitetan oni oboje napaljeni tako da je Sanela zaista uživala što joj je pružilo orgazam. Sanela je zavoljela Uroša i njegov kurac a on nju i njezinu pičku. Ostala je u Sloveniji dobivši stalan posao a nakon dvije godine u vezi Sanela i Uroš su se vjenčali. Dobili su dvoje djece a Uroš je napredovao na poslu tako da je Sanela prvenstveno brinula o djeci i tek povremeno radila privremene poslove.

I kako to obično bude, nakon svakodnevnog jebanja nekad i više puta na dan, kad dođu djeca i druge brige, seks padne u drugi plan. Najprije ga bude vikendom pa onda se svede na jednom mjesečno, a u njihovom slučaju došlo je do toga nakon dvadeset godina braka više uopće nisu upražnjavali seks. Njihov brak je i dalje funkcionirao odlično ali jednostavno nisu više imali potrebu da se jebu. Saneli nije bio potreban seks ali je znala da se mora pobrinuti za svog muža pa je nekoliko puta razgovorom pokušala nešto promijeniti ali nije uspjela.

Surfala je internetom i vidjela razne savjete, te shvatila da mora ući duboko u um svojeg muža i otkriti njegove skrivene želje ako ih uopće ima. Sanela je taktički dobro reagirala i u pravom trenutku započela razgovor sa svojim mužem pitajući ga o neostvarenim seksualnim željama. Uroš je nakon par čašica bio iskren i rekao – grupnjak. Sanela nije bila izeneđena i samo se nasmijala. Nju uopće nisu privlačile takve perverzije ali je bila spremna uraditi bilo šta za svog muža, za svoj brak.

Nekoliko tjedana kasnije ponovno su započeli temu i Uroš ju je upitao ako bi ona stvarno to htjela. Odgovorila je ako on želi da nema problema što se tiče nje. Dogovorili su se da će to uraditi prvog slobodnog vikenda. Uroš je rekao da će on sve organizirati. Sanela je bila ipak malo nervozna, nije joj baš bilo svejedno ali htjela je to uraditi zbog svog muža. Nije imala pojma o tome šta se radi u trojcu pa se informirala na internetu. Nije baš bila oduševljena kad je vidjela neke porno klipove ali s druge strane malo ju je privlačilo.

Bližio se dogovoreni događaj. Uroš je dogovorio da to bude u vikendici njegovog prijatelja tokom vikenda. Sanela je očekivala da će provesti romantičan vikend uz pravu romancu u troje u toj vikendici ali čim su došli tamo Sanela je vidjela da nešto ne štima jer je ispred vikendice bilo parkirano nekoliko auti. Ipak nije ništa rekla. Nije htjela kvariti događaj. Ušli su u unutra. Četvorica muškaraca su sjedila za stolom. Aleš i Marko, Uroševi prijatelji odmah su ustali i pozdravili Sanelu koja je pocrvenila od srama jer ih je dobro poznavala od prije a tada su ustali i dvojica mladih momaka, Andrej i Borut koje je Uroš predstavio kao kolege s posla.

Sanela je bila zbunjena jer nije znala koji od njih će biti u trojcu s njima a još više ju je bilo sram kad je vidjela Andreja i Boruta koji su izgledom bili godina kao i njihov sin. Bio je petak navečer i dok se Sanela raskomotila muškarci su pripremili stol pun pečenja. Uz večeru i piće Sanela se polako počela opuštati ali i dalje nije znala ništa, kada, s kim ni kako. Odlučila je ne brinuti se i sve prepustiti svom mužu. Nakon nekog vremena Uroš je rekao da je vrijeme da Sanela ode u sobu.

Ustali su a Uroš je rukom pokazao Alešu da ide sa njima. Svi troje su ušli u sobu a Sanela je bila sva crvena od srama. Aleš i Uroš su vidjeli kako se ona osjeća pa su polako i uz priču pokušavali je opustiti. Aleš je bio godina kao i njezin muž. Bio je veći i imao je bradu. Sanela je sjedila na krevetu a Uroš ju je ljubio u usta dok je Aleš polako skidao odjeću s nje. Kad je ostala u čipkastom crnom grudnjaku i tangicama oboje su pohvalili njezin izgled što joj je odgovaralo.

Kad su je skinuli cijelu i polegli na krevet oboje su je ljubili i lizali. Lizanje pičke je trajalo dugo sve dok se nije malo više opustila a onda joj je njezin muž ugurao kurac u pičku i počeo je jebati. Nije bila potpuno opuštena i stalno je gledala u tog trećeg muškarca. Prvi puta u životu netko ju je gledao kako prima kurac. Zatim ju je Uroš prepustio svojem bradatom prijatelju. Aleš je prodirao u njenu pičku dok ju je Uroš opuštao ljubljenjem i maženjem i uspio je u tome. Sanela je polako počela uživati u jebanju a Aleš ju je jebao sve brže dok gledala svog muža u oči i rukom dirala njegov kurac.

Aleš je samo na kratko retorički upitao i potvrdio da je Uroš rekao da se može svršiti u nju. Uroš je samo kimnuo glavom a Aleš počeo puniti njenu pičku. Kad ga je izvadio iz pičke je curila sperma a Uroš joj je ručnikom brisao pičku. Kad je Aleš izašao, Uroš ju je poljubio i pitao kako se osjeća. Tada još nije znala da će je svi oni jebati a onda je ušao Marko. Uroš ju je upitao ako se slaže s tim da je i Marko jebe a Sanela je samo kimnula glavom. Marko se odmah skinuo i počeo je jebati a Uroš juje ljubio i milovao.

Marko je imao nešto veći kurac i jebao ju je puno jače. Sanela je bila malo opuštenija ali još ne toliko da bi svršila. Ipak je prošlo više od godine dana da je imala kurac u sebi. Počela je stenjati i izgledalo je da bi mogla biti blizu orgazma ali Marko nije izdržao i svršio je. Dok je njezin muž brisao spremu s nje Marko je izašao a ušli su Andrej i Borut. Sanelu je bilo ponovno jako sram ležati tako gola pred tako mladim dečkima. Ipak se opustila dok ju je Uroš ljubio a momci jebali njezinu pičku naizmjenice.

Dečki su također svršili prebrzo da bi Sanela uspjela svršiti s njima a tada je Uroš počeo jebati svoju ženu koje je izbjegavala poglede dvojice mladića koji su netom prije napunili njenu pičku. S dobro poznatim kurcem Sanela je bila puno opuštenija i svršila je u isti trenutak kad je Uroš počeo puniti njezinu pičku. Ležala je tako izjebana na krevetu i dahtala dok su je dvojica mladića i njezin muž gledali. Ostavili su je da odmori i išli dolje. Sanela je ležala na krevetu i polako počela shvaćati da su je upravo pojebala petorica muškaraca.

Išla je pod tuš ali se nije usudila ići dolje među muškarce. Nije ih mogla pogledati u oči. Tek na nagovaranje njezinog muža došla je dolje i pridružila se društvu. Trojica starijih su sjedila za stolom i igrali karte dok su dvoje mlađih gledali televiziju. Svi su bili izuzetno fini, nimalo prosti i nisu uopće spominjali ono što se događalo u krevetu. Odigrali su nekoliko partija karata a onda je Uroš upitao Sanelu ako je raspoložena za još seksa. Samo je slegnula ramenima a lice joj se zacrvenilo.

Otišla je gore u sobu sa svojim mužem Alešom i Markom. Počelo je pušenjem kurčeva svoj trojici. U početku sramežljiva, Sanela se prilično brzo opustila, a ubrzo su je počeli jebati straga dok je na koljenima ustima zadovoljavala drugu dvojicu i tako su se mijenjali u krug. To joj se očito svidjelo jer je svršila čak 2 puta a onda su muškarci upotrijebili malo više mašte i odlučili su da Sanela prima 3 kurca istovremeno. Ona nije shvatila kako bi to trebalo izvesti ali oni su znali.

Jedan od njih bi lagao a Sanela bi ga jašila dok bi drugi jebao njezinu guzu a treći bi joj ga stavio u usta. Za ženu koja se u 10 godina nije jebala toliko kao ovog puta, imati 3 kurca u sebi istovremeno, bilo je čak i za nju neopisivo. Sanela ni sama nije imala riječi kako bi opisala ono šta je osjećala dok su je 3 muškarca nemilosrdno jebali. Ovog puta nisu joj svršili u pičku nego u usta. Jedva je gutala toliku količinu a pička i guza su joj bile prilično razvaljene. Tada su je ostavili da odmori a oni su se spustili dolje.

Sanela se dovukla do kupaone i uspjela otuširati a zatim je legla i na kratko zaspala. Ubrzo su je probudili dodiri, osjetila je da ju netko skida. Otvorila je oči i ugledala Andreja i Boruta. Bila je previše umorna da bi joj bilo do seksa ali nije odbila dvojicu mladim momaka koji su plazili po njenom tijelu. Lizanje pičke i pušenje kurčeva učinili su je prilično napaljenom tako da se podala dvojici napaljenih mladića. Mislila je da će kao i prethodnog puta mladići svršiti brzo ali Andrej i Borut su ovog puta bili jako moćni, te su jebali Sanelu na sve moguće načine vjerojatno ispunjavajući sve svoje fantazije koje su imali do sad u svom životu.

A Sanela? Dovoljno je reći da je po prvi puta u životu doživjela višestruke orgazme. Ne sjeća se koliko dugo su je jebali ali zasigurno je trajalo daleko u noć. Kad su dečki bili napokon gotovi, ona nije bila u stanju ponovno ići do kupaone nego je zaspala tako izjebana sva puna spreme. Probudila se oko podneva. Izvana se čuo razgovor petorice muškaraca koji su ispred vikendice radili roštilj i ispijali pive. Saneli je trebalo nekoliko sekundi da shvati gdje je. Najprije je osjetila bolove u svakom dijelu tijela čim bi se pomakla a onda je primijetila da je sva puna djelomično osušene sperme.

Kosa joj je bila sva slijepljena kao i dlake povrh natečene i nabrekle pičke. Najprije su je preplavili negativni osjećaji. To je onaj trenutak kad želiš nestati, propasti u zemlju ili čak pomisliti o samoubojstvu. Tada se sjetila nekih djelova od prethodnog dana i shvatila da je zapravo uživala. Odjednom se počela histerično smijati. Bio je to trenutak kad se je promijenio njezin mentalni sklop. Uzela je dvije tablete ibuprofena i nekako uspjela doći do kupatila. Kad se sredila spustila se dolje do dečkiju.

Uroš ju je poljubio a svi su je pitali kako se osjeća i bili su vrlo ljubazni s njom. Poslijepodne, muškarci kao muškarci dok imaju roštilj i pivo ništa drugo im ne treba, tako da je Sanela išla u sobu odmoriti ali ubrzo za njom došao je Borut te je započeo sa jebanjem gospođe koja je tada već prihvatila činjenicu da će je jebati tko god i kako god želi. Mladi tvrdi kurac joj je odgovarao i zaista je uživala u jebanju a onda je pridružio i Andrej tako da je Sanela opet bila izjebana od stane dvojice mladih momaka.

Kad su završili, Sanela nije stigla ići u kupatilo jer su na nju navalili jedan po jedan najprije Aleš pa onda Marko i na kraju i njezin muž Uroš koji je na njezino iznenađenje bio vrlo moćan u seksualnom smislu, Sanela je uspjela svršiti sa svakim od njih. Nakon večere ekipa se zabavljala uz piće i kartanje a tada je slijedilo nešto što Sanela nikad neće zaboraviti. Sva petorica su išli sa njom u sobu. Sanela je sljedećih nekoliko sati postala predmet iživljavanja petorice napaljenih muškaraca.

Teško je uopće opisati šta su joj sve radili a ona je otkrila da joj zapravo sve to odgovara. Nije mogla skrivati svoju napaljenost. Nikad u životu nije bila tako napaljena. Redali su se višestruki orgazmi a nakon jednog takvog iz njezine pičke počelo je prskati. Muškarci su bili oduševljeni a ona iznenađena. Nakon malo predaha vezali su je za krevet i jebali jedan po jedan kako je tko stigao sve dok nije kolabrirala. Andrej i Borut su se brinuli za nju tokom noći. Ona je jedva izdržala jer su dvojica mladih momaka u skladu s njihovim godinama bili na vrhuncu svoje seksualne moći.

Kad bi svršili, malo vremena bi im trebalo da se oporave i opet počnu jebati. Nakon nekog vremena Sanela više nije ništa osjećala. Iscrpljena je zaspala i ni sama ne zna šta su sve radili s njom. Probudila se u gorem stanju nego prethodnog dana, Uroš joj je pomogao da se tušira. Uzela je tablete za bolove i onda su ručali. Kasnije kad se malo oporavila opet je primila jednog po jednog. Sa prvom dvojicom nije ništa osjećala. Tek kad ju je Uroš počeo jebati ponovno joj se pojavio onaj osjećaj i opet je svršila a onda su je još izjebali Andrej i Borut.

To joj je bilo previše. Bolio ju je svaki mišić na tijelu. Pička je bila sva crvena i nabubrena a od bolova u guzi nije mogla niti sjediti. Vožnju do kuće jedva je izdržala a Uroš ju je pridržavao da ne padne kad su ulazili u kuću. Sljedeća dva dana je provela u krevetu. Tek krajem tjedna kad se Uroš vratio sa puta počeli su pričati o tome šta se dogodilo. Na njeno iznenađenje Uroš ju je upitao ako bi htjela da se to ponovi a na još veće iznenađenje ona je odgovorila potvrdno.

Od tada jednom mjesečno Sanela i Uroš imaju ovakve ili slične orgije.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija