Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sanela seksi profesorica!

Nakon što sam saznao celu istinu o Saneli mojoj seksi komšinicoi da voli da troši mlade momke sreća mi se konačno osmehnula i mogao sam da ispunim svoj dugogodišnji san a to je da imam seks sa njom. Nisam ni slutio da će jedna popravka kompa to sve da uradi, da ću uspeti da otkrijem njenu mračnu tajnu. Nakon što sam to uradio skupio sam konačno hrabrosti i otišao do nje na faks gde sam joj poslao snimak seksa sa njenim studentom i gde sam od nje za uzvrat dobio jedno lepo pušenje.

Svršio sam joj baš onako kako sam maštao oduvek preko njenih naočara svuda po licu sam je isprskao mojom spermom. Ulepio sam je bio celu. To je bio samo početak našeg druženja. Znala je da je sada u mojoj šaci i da mi mora biti poslušana. Mada mislim da je i uživala malo u svemu ovome iskreno. Nije prošlo dugo vremena kada sam joj poslao poruku da dolazim do nje tu noć u stan jer želim da imam seks sa njom. Opisao sam joj sve šta želim da vidim na njoj. Želeo sam haltere crni čipkasti brus i tange. Dole je morala imati štikle. Želio sam da bude onako obučena kao prava milfara sa pornića.

Nedugo zatim stigla mi je poruka sa slikom tako obučene i da me očekuje večeras oko osam sati. Odgovorio sam joj da ću to uraditi tako. U osam sati sam bio ispred njenog stana. Pokucao i nedugo zatim mi je otvorila vrata u seksi rublju. Odmah na hodniku sam počeo da je ljubim strasno i rukama hvatam za sise. Polako se izvukla iz mog zagrljaja i krenula ka dnevnoj sobi. Dok je hodala ispred mene njeni guzovi su bili nešto najljepše što sam vidio ikada. Koraci u njenim štiklama koje su se čule su me tako jako napalile.

Ušli smo u dnevnu sobu. Počeo sam polako da se skidam. Moj kurac je bio jako podignut. Vidio sam da posmatra tu mladu nadignutu kurčinu i kako se grize za donju usnu kao iskusna kurvica. Rekao sam da dođe i počne sa pušenjem moje kits. Lagano se spustila na koljena i počela mi ga pušiti. Stvarno je to dobro radila. Pušila ga je jako kvalitetno. Uvlačila ga je u usta koliko je mogao stati u njena pohotna usta. Dok mi ga je pušila jajima se igrala sa svojim rukama. Masirala ih je gnječila jako da me je par puta i zaboljelo.

Radila je sve to kao prava kurvica a što u stvari ona i jeste bila. Kurvica koja voli jako mladi kurac. Usisavala je moj kurac u svoja usta, balila po njemu pa opet se nabijala na njega. To je tako dobro radila da sam prvi put i svršio mnogo ranije nego što sam htio. Napunio sam njena željna usta mojom toplom spermom. Gutala je sve nije se bunila. Nastavila je idalje sa pušenjem mog kurca. Čim je bio sperman za ponovnu akciju onako nabrekao i jako tvrd uzeo sam je za ruku i poveo do kuhinjskog stola.

Okrenuo sam je otpozadi, strgnuo joj tange i jednim potezom se zakucao u njenu pičku. Bila je jako napaljena jer je njena pička već bila jako vlažna. Počeo sam je jebati žestoko. Dok sam se zabijao u nju do jaja, rukom sam je držao za kosu i povukao prema meni. Pitao sam je da li joj se sviđa kako je jebem. Odgovorila mi je da je jebem najjače što mogu da želi da je testiram kao najgoru kurvicu. Ta njena prljava priča me je jako palila da sam je povukao prema sebi a onda nekoliko minuta je tucao toliko brzo i žestoko da je počela da vrišti i u taj mah svršava.

Iz njene željne pičke su potekli sokovi. Pala je na sto sva zadihana i iscrpljena. Moj kurac je bio idalje čvrst i prav. Rekao sam joj da je ovo samo početak a onda je okrenuo na leđa da leži na stolu. Uzeo sam njene noge i stavio na moja ramena. Ponovo sam ubacio moj veliki kurac u njenu pičku i počeo da je ševim. Sada sam dok sam je ševio izvadio njene velike sise iz brusa jer sam želio da vidim kako se tresu dok je jebem. Njene sise su skakle kao lude gore dolje. Imala je jako velike sise. Nekoliko puta sam lagano je ugrizao za bradavicu dok sam ih cuclio.

Tada bi se izgubila potpuno i predala mi se. Poludela bi na mom kurcu i počela sama da miješa na njemu i nabija se na njega odozdo. Bila je željna dobrog seksa. Stalno mi je govorila da nastavim da je jebem još više. Tokom seksa je svršila nekoliko puta. Ja sam idalje je tucao sa njenim nogama na mojim ramenima. Govorila mi je da je ona prava kurvica ona moja kurvica. Tražila mi je da svršim već jednom. Palila me je pričom da konačno ispraznim moja jaja. Zbog svega toga iz mojih jaja je krenula konačno sperma.

Želio sam da joj svršim po tijelu ali je ona tražila da svršim duboko u njenu picu. Osjetila je momenat kada ću da svršim pa je krenula još jače da miješa i nabija se na moj kurac. Već sledeći momenat sam počeo da joj zalijevam picu toplim mlazovima moje sperme. Svršavao sam u nju kao lud. Kada sam konačno prestao da je špricam pao sam preko nje onako iscrpljen. Rekla mi je da sam je izjebao odlično. Pohvalila je moje seksualno umijeće. Ostao sam još jedan tren na njoj a onda otišao pod tuš.

Obukao sam se i na rastanku joj poručio da je čeka još iznenađenja. Nije ni slutila o čemu je riječ.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija