Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sanela žena mojih snova!

Nakon što sam prvi put video golu Sanelu i svršio po njenim sisama prošlo je sigurno deset dana do našeg sledećeg susreta. Mislio sam da nam se to desilo samo tada i nikada više. Pomislio sam da je sve zaboravila ali sam se prevario. Nakon što smo odigrali jednu utakmicu i pobijedili, čim sam se vratio kući stigla mi je poruka od druga da sutradan dođem do njega da se zezamo malo. Pošto je bio vikend i nisam imao za sutradan ništa isplanirano pristao sam. Dogovorili smo se da dođem do njega oko podneva.

Došao sam do njega i pokucao na vrata koja mi je otvorila Sanela. Na sebi je imala dolje usku trenerku na kojoj se jasno ocrtala njena pica a gore samo kratku majicu ispod koje su se njihale njene velike sise. Shvatio sam da nema brus ispod. Pozdravila me je i rekla da uđem. Ušao sam unutra i kretao sam se iza nje. Moj kurac se naglo podigao moram priznati. Kada sam upitao gde je Saša rekla mi je da je jako loše i da leži u sobi. Uvjerio sam se da je bolestan. Bio sam razočaran i već sam se spremao da se vratim kući.

Pozdravio sam se sa njim i poželio mu da brzo ozdravi. Spremao sam se da krenem kući kada sam čuo da me Sanela poziva iz dvoje sobe. Kada sam ušao na vrata nisam mogao vjerovati. Ležala je potpuno gola na svom krevetu. Upitala me je gde sam se to ja zaputio. Naredila mi je da zatvorim vrata i uđem unutra. Tada sam prišao njenom krevetu. Rekla mi je da se skinem. Uradio sam to i već sledeći tren njena ruka je bila na mom kurcu. Počela je snažno da ga drka a on da raste u njenoj ruci.

Divila se kako mi je veliki i tvrd. Nakon toga osjetio sam njen dah na kurcu i sledećeg trena stavila ga je u usta i počela pušiti. Pušila mi ga je jako dobro od glavića do jaja. Lizala ga je kao lizalicu. Tada je legla raširila noge i prvi put sam vidio njenu dlakavu picu. Rukom je moju glavu usmerila ka njoj i zamolila me da joj ližem picu. Pošto sam bio neiskusan počeo samo polako da je ližem. Uživala je jer je počela da stenje. To me je ohrabrilo pa sam počeo još jače da je ližem. Lizao sam joj picu dobrih pet minuta.

Nakon toga me je rukom povukla ka gore. Namjestila me je da ležim a ona lagano namestila moj kurac na ulaz njene pice i počela se lagano nabijati na njega. Nakon što se prvi put nabila promiješala je guzom malo a potom krenula još jače da se nabija na kurac. Njene sise su se kretale gore dolje. Ona je u nekoliko navrata uzimala moje ruke i stavljala na svoje sise tražeći od mene da mijesim njene velike sise. To sam radio sa uživanjem. Ona je sve više stenjala i nabijala se na moj kurac.

Promijenili smo pozu i sada sam ja bio na njoj. Stavila je moj veliki kurac na ulaz njene pice i rekla mi da ga gurnem unutra. Učinio sam kako mije rekla dok me je rukom uhvatila za guzu. Iz početka sam bio malo nesretan a onda sam počeo polako da hvatam ritam. Počeo sam da je jebem sa sve više samopouzdanja a ova je sve jače i jače stenjala. Dok sam je nabijao na moj kurac nekoliko puta je zubima grizla svoju ruku da se nebi čula.

Njene sise su skakale kao lude. To me je jako palilo pa sam i ja svojim rukama ih mijesio. Tražila je od mene da je jebem sve jače i brže, da je ne štedim što sam i učinio. Počeo sam je jebati svom snagom. Tada više nije stenjala nego vrištala toliko da sam se jako zabrinuo da će nas čuti njen sin u sujednoj sobi.

Njena pica je bila jako uska i mogao sam ga osjetim kako je moj kurac širio njenu picu. Nije joj dugo trebalo da svrši kao ni meni. Osjetila je da ću da svršim i zamolila me da izdržim još malo jer je i ona bila pred kraj. Nakon još par minuta žestokog seksa jer se nabijala na kurac toliko jako da sam mislio da će me povrijediti počeo sam da svršavam i punim spremom njenu dlakavu picu. U isti mah i ona je počela da se trese i svršava. Nakon toga je pala po mojim grudima rekavši mi da sam za prvi put bio odličan.

Ostali smo da ležimo zajedno još nekih desetak minuta a potom sam se počeo polako oblačiti. Na rastanku mi je rekla da sam bio super i da ćemo ovo nastaviti idalje. Bilo mi je jako drago što sam uspio da zadovoljim jednu tako zrelu ženu kao što je bila ona.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija