Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sanitetski prijevoz

Prije nekog vremena sam imao tešku operaciju i sad sam morao ići na tretmane u barokomoru. Kako nisam mogao voziti zbog noge koristio sam uslugu sanitetskog prijevoza. Inače živim nekih četrdesetak kilometara od grada, a živim sa starcima. Sa trideset godina u današnje vrijeme je to nekako kliše. Nije da se nisam mogao već oženiti, ali.. . Najčešće je odlučivala donja glava koja je stalno tražila nove rupice za puniti.

Na ovom svakodnevnom putovanju sam upoznao i Dubu, tj Dubravku, medicinsku sestru koja je na kraju i sama vozila kombi. Doduše, u početku je vozio neki idiot, koji nas je skoro dva puta prevrnuo i jednom zabio u kamion, pa smo se požalili i onda su ga makli. Tako je došla Duba.

Dubu sam inače znao iz viđenja jer smo bili iz istog mjesta, čak i vršnjaci pošto smo išli skupa u školu kao klinci. Znam da se nikad nije isticala po nekoj ljepoti, a i sad je bila onako, zgodna, ne ljepotica, ali na drugu stvarno sexy. Imala je lijepo i okruglo dupence, malo rašireno, ali ne previše. Sise onako između dvojke i trojke, duga kovrčava crvena kosa, te pjegavo lice sa zelenim očima. Da smo u Irskoj bila bi doma.

Sad smo se ponovno sreli nakon podužeg vremena i prvi put nakon operacije sam osjetio meškoljenje macana u gaćama. Inače imam debelu mrcinu od dvadeset centimetara dužine i skoro osam u promjeru. Jedan od razloga zbog kojeg sam imao toliko cura do sada.

Dakle, Duba me privlačila seksualno svaki dan sve više, a ja nisam bio od onih koji bi trčali izdrkati kurac na pomisao o ženskim gaćicama, već bi se potrudio da im ga stavim i da odradim posao kako treba. Kako smo mi živjeli u istom mjestu, ostajali bi zadnji u kombiju, pa je jedan dan pomagala mi izaći, a kako je ona u mojim mislima bila nataknuta na moj kurac, ovaj se lijepo ocrtavao na trenirci, a još kad sam se oslonio na nju, mogla ga je osjetiti i na svom boku. Nije ništa rekla, a ni ja, ali su mi jaja bivala sve putnija i punija.
Sljedeći dan je bio uobičajen do povratka. Iskrcali smo zadnjeg putnika i nakon pet minuta je stala na nekom parkingu, izašla van, došla do bočnih vrata otvorila ih i ušla unutra, te zatvorila vrata. Pogledala me i rekla:

- Hajde da sad u miru vidim ono što sam jučer vidjela i osjetila preko trenirke.
- Ovaj.. . -malo sam bio zatečen njenom reakcijom, ali kako mi je kurac već bio napet, samo sam kimnuo glavom i počeo skidati trenirku, a onda i bokserice pazeći na ozljeđenu nogu, pa je i ona uskočila.
- Ohhh.. . -gledala je mog macana, obujmila ga sa obje ruke i pogledala me u oči- Znači ipak je istina da imaš kurčinu među nogama.

Poslije nije više pričala, jer su njene usne obujmile moj glavić i glava je išla gore dolje, skoro do kraja. Slušao sam kako ga guta, pa bi se zagrcnula, a onda nastavila i već sam pomislio da ću joj svršiti u usta kad se ispravila, pustila moj slinavi kurac, te skinula svoje hlače i tangice, pa se okrenula leđima prema meni i primila kurac rukom, te se spustila na njega. Polako se spuštala po njemu dok joj cijeli nije bio unutra, a ona se malo namještala na mojim jajima, da bi se onda primila za naslon sjedala ispred sebe i počela se nabijati na moj kurac. Bila je uska, ali tako mokra da je samo klizila po mom tvrdom kurcu uz jako stenjanje i uzdisanje. Nije prošlo dugo i osjetio da ću ubrzo svršiti, te sam joj to i rekao:

- Duba, makni se svršiti ću..
- Ahhaaaa.. -nastavila je sa nabijanjem na moj kurac, čija je erupcija prijetila svaki trenutak.

Zatim je vrisnula i nabila se skroz do jaja doživjevši orgazam, a moj vulkan je istovremeno eruptirao špricajući vrelu i ustajalu spermu duboko u njenu unutrašnjost. Zatim sam osjetio kako mi je oko jaja mokro od sokova iz njene pičke, a ona se ustala, pa se iznenadila kad je vidjela da mi kurac i dalje stoji uspravno. Samo se nasmiješila, skinula prsluk i majicu, te grudnjak i ponovo se popela na njega, ali smo se sada ljubili, dok sam joj ja rukama širio guzove i pridržavao ju, te joj pomagao da se nabija na mene.

Ovaj put nismo žurili, već je sve potrajalo dobrih pola sata, dok joj opet nisam svršio u pičku i ona je zaključila da joj je to dosta za danas. Poslije smo još malo pričali o svemu i pozdravili se do sutra, kad smo ponovili isto. A kako je dolazio vikend rekla je da će navratiti do mene, pa da mi pregleda rane i isprazni jaja, jer se ne mogu okolo voziti sa dignutim kurcem. Samo sam se nasmijao, a kako je bilo ispričati ću vam drugi put.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 8859

Autor priče

Zoran53
Zoran53
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 191 cm
Težina: 115 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija