Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sanitetski prijevoz 2

Duba je došla već prije podneva, i odmah mi digla tlak u gaćama. Srećom pa starci nije bilo, jer su otišli kod mamine rodbine u Slavoniju, neka svadba, a ja sam to izbjegao zbog noge, pa sam bio sam cijeli vikend i opskrbljen hranom za mjesec dana. Ahh, mame.

Bila je odjevena u cvjetnu haljinu, što mi je bila dobra promjena, jer sam ju uglavnom gledao u hlačama i majicama hitne. Mirisala je predivno i samo mi pogladila kurac u kratkim hlačama koji je već bio spreman za bitku.

Na moju žalost nisam joj ga odmah zabio, već smo se neko vrijeme malo ljubakali, dok sam ja iskoristio priliku, pa joj malo vršljao prstima ispod haljine i minijaturnih gaćica po već mokroj pički, ali na tome je stalo. Otišli smo prvo pojesti nešto od one hrane koju je mama ostavila, te smo nakon pola sata puhali od napora na trosjedu:

- Uhhhhh, kako ti stara dobro kuha.. -prodahtala je držeći se za trbuh- Morat ću ju pitati za savjete..
- Slobodno.. -samo sam se nakesio osjećajući kako su mi se gaće zalijepile za kurac, pa sam se odlučio skinuti gol.

Gledala me dok sam se skidao uz neki blaženi smiješak, a onda je i ona sebe skinula, pa me povela u spavaću, kao da zna put, ali je stala, pogledala me i prasnula u smijeh, i prepustila mi vodstvo. Dok je hodala iza mene ruka joj je milovala moju golu stražnjicu što me samo rajcalo i dizalo mi već slinavi kurac u zrak. Kad smo ušli u sobu privukao sam ju u zagrljaj i poljubili smo se snažno i vatreno dok je moj kurac bio prislonjen uz njen topli trbuh. Malo ga je trljala trbuhom, a onda sjela na krevet, privukla me i počela mi lagano lizati kurac od glavića do jaja, pa ga nakon minute stavila u usta i onda je cijeli nestao u njima. Za to vrijeme mene gledala u oči, a ja sam osjećao da ću uskoro svršiti. Izvukla ga je i oblizala glavić, namignula mi i opet ga progutala, a onda mi stisla jaja i stavila prst u šupak. Svaki otpor je bio uzaludan, te sam se uskoro praznio duboko u njeno grlo komično se dižući na vrhove prstiju kao da ga guramo nekamo visoko. Čekala je da se ispraznim, izvukla ga iz svojih usta, par puta ga nategla čvrsto kao da cijedi pastu za zube, pa pokupila jezikom preostalu spermu, a onda se izvalila na krevet raširivši noge i sad sam gledao njenu ružičastu obrijanu i vrlo mokru pičku, pozvala me prstom i nekako sam se smjestio između njenih nogu, te ju počeo zdušno lizati i cuclati njen klitoris. Stenjala je, mumljala, vukla plahte ispod sebe, a iz njene pičke je curilo, a kad sam počeo stalno grickati klit, a prste uspio ugurati u obje rupice samo je vrisnula i uz puno grčenja počela dugo svršavati i squirtati. Poricalo je iz njene pičke, krevet je bio mokar, moje lice jer me zateklo, a ona presretna. Poslije mi je rekla da je to doživjela prvi put u životu. Ali zato je toga kasnije bilo još koji put.

Malo sam se otišao umiri, pa sam se vratio natrag. S obzirom na moju nogu taj dan sam proveo uglavnom na leđima, a ona je s guštom jahala i cijedila moj kurac i jaja, uglavnom u njenu pičku, ali i po sisama i u usta. Nastavila se nabijati na moj tvrdi kurac dok nisam navečer konačno kapitulirao i jednostavno se nije više mogao dići. Glavić mi je bio tamno crvene boje, čak je malo vukao na ljubičasto. I Duba je priznala da i nju pička već malo boli od mog širokog kurca, a unutrašnjost njenih butina je bila zamrljana mojim i njenim sokovima koji su se već sasušili, pa smo si priuštili dugo tuširanje.

Pod tušem sam joj sapunao sise i guzu, a pičku mi nije dala taknuti jer je bila sva natečena. Nisam se bunio jer sam otkrio da nema ništa protiv da joj ga guram u guzu. Prvo jedan prst, onako kao mala provokacija, a kad sam vidio da uživa u tome, gurnuo sam joj još jedan i jebao ju tako dok je voda curila po nama. Svršila je nakon pet minuta mog prstačenja njene guze, a na moj prijedlog da joj sljedeći put stavim svoj kurac, rekla je:

- Čuj, tvoj kurac u mojoj pički je OK, ali guza? ! ? ! Nema šanse. Pa ne bi mogla više normalno sjesti.

Nisam više navaljivao, a nakon tuširanja smo se otišli daviti u specijalitetima moje mame. Ostatak vikenda je prošao u seksu i prežderavanju, a mama je bila zadovoljna što sam dovoljno jeo, dok se stari samo zavjerenički cerekao, a kad mi je gurnuo u džep Dubine minijaturne tangice, koje je izvukao iz spoja onih jastuka na trosjedu, znao sam da me je otkrio, ali je samo namignuo i potapšao me po ramenu.

Uskoro su upoznali Dubu, a kad sam saznao dva mjeseca kasnije da je u drugom stanju, njihovoj sreći nije bilo kraja. U biti moj stari i Dubin su bili šul kolege još od osnovne, pa je sve bilo ok.

Nekako u isto vrijeme sam se i potpuno oporavio od operacije, rana je dobro zarasla, pa sam se sad oduživao Dubi za ona izležavanja. Jebao sam ju s guza, stoječki ili misionarski, a kad je bila u 7 mjesecu trudnoće, dobila ga je u šupak. Jedva, ali ga je dobila, a nakon toga nije samnom tjedan dana pričala, tj dok ju nije prestao boljeti. Sad smo roditelji male Eme, a još se nismo vjenčali. Ne žuri nam se.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija