Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sanja

Sanja je bila jedna teta koji je provodila vrijeme najviše sama , dok je njezin muž bio pomorac i rijetko kada bi došao doma a kada bi došao doma to je bilo jako kratko.
Sanja je bila jako poznata u našem gradu što zbog svoga dobroga izgleda , što zbog priča po gradu da vara svoga muža.
Mi klinci smo se palili na nju , po pričama mojih prijatelja svatko ju je želio naguziti ali svi smo bili predaleko od toga pa smo samo maštali o njoj i drkali.
Sanja:Plauvša 50-ak godina, velikih sisa , punijih usana, jakih butina i jakih listova, guza istaknuta i fino oblokovana u suknjici.
Jedno jutro probudio sam se i pogledao sam u kutiju od pošte i vidio sam poštu od njezinoga muža sa njegovim imenom i prezimenom , poštar je donio na pogrešnu adresu.
Iako je živila malo dalje od mene uzeo sam i krenuo prema njezinoj kući, kada sam došao ispred njezine kuče pozvonio sam i čuo sam taj droljasti glas njezin koji je rekao ko je?
Otvorila je vrata, ja sam rekao da je poštar pogriješio adresu , dok sam pričao gledao sam u te sisetine koje samo što nisu ispale.
Bila je iznenađena prvo što sam toliko prešo pješke da bi donio njoj poštu i zahvalila se , a zatim mi je rekla da malo odmorim i da uđem unutra.
Ušao sam i sjeo na kauč i pitala me šta češ popit? Odjedanput se čulo zvono na vratima , ispričala se i otišla prema vratima gledao sam kako se ta guza njiše dok je išla prema vratima.
Kurac mi se nabrekao u hlačama , dobro se raspričala s nekim na vratima tako da sam ga mogao slobodno izvaditi iz hlača i pomalo drkati .
Primjetio sam laptop na stolu morao sam vidit šta je radila na laptopu , na history primjetio sam da je gledala porniče.
Čuo sam kako se vraća prema meni i zatvara vanjska vrata, morao sam brzo poklopit laptop .
Kada je došla u dnevni gdje sam ja sjedio ispričala se i počastila me sokom uhvatila me je sa glupim pitanja , da li studiram ili radim i tako, gledajući je onako napalio sam se pitao sam je gdje je wc otišao do wc-a našao njene gačice iz prljavog veša i izdrkao ga.
Kada sam izašao iz wc-a vidio sam čovjeka kako stoji s njom na ulaznim vratima uvukao joj je ruku ispod suknje i mazio joj je po pički .
Vidjevši mene samo ga je odgurnula i on je pobjegao kao vjetar a zatim mi je rekla mali možeš li držati jezik za zubima da ništa mome mužu ne govoriš.
Rekao sam teško molila me i molila a ja sam rekao jedino ako mi popuši.
Ucjenio sam je morala je da mi popuši ili ću reći njenom mužu .
Skinula mi je hlače i bokserice i krenula da mi kurac obrađuje več je znala kuja da sam ga izdrkao jer sperme bilo po glaviču .
Faca joj je bila namrgođena dok mi je pušila ali dobro ga je pušila svakako , dobro je grkljala a onda sam ga izvadio iz droljicinih usta i svršio joj po cjelom licu , po očima , čelu , ustima i obrazu i još sam na kraju opet obrisao glavič od njezine obraze .
Odgovorila mi je eto jesi sada zadovolja sad možeš iči i praviti se kao da se ništa nije dogodilo .
Rekao sam ne dok te ne izjebem i onda tek idem , rekao sam sjedi na kauč i rašiti noge odmah je to uradila , a ja sam lizao tu pičku njenu koju je onaj maloprije mazio , jezikom sam lizao gore dole brzinski klitoris ona je vrištala i stenjala , raširivo sam pičku rukama u gurao jezikom koliko sam mogao sve dok nije svršila.
Skinuo sam hlače i rekao naguzi se odmah je i to napravila stavio sam joj ga u šupak i jebao je tako ona se držala za kauč čvrsto , guzovi njezini su udarali od moje bedro i tresla su se .
Izvadio sam ga i stavio u pičku i počeo jebati držeči je za kosu vrištala je kao luđakinja a onda došlo mi je da svršim izvadio sam ga i svršio po guzovima , dvi kapi su šricnule po kauču što je morala brzo polizati slušajuči mene.
Rekao sam na kraju eto sad neču reći tvome mužu i otišao doma

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija