Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sanja

Sanja je bila jedna teta koji je provodila vrijeme najviše sama , dok je njezin muž bio pomorac i rijetko kada bi došao doma a kada bi došao doma to je bilo jako kratko.
Sanja je bila jako poznata u našem gradu što zbog svoga dobroga izgleda , što zbog priča po gradu da vara svoga muža.
Mi klinci smo se palili na nju , po pričama mojih prijatelja svatko ju je želio naguziti ali svi smo bili predaleko od toga pa smo samo maštali o njoj i drkali.
Sanja:Plauvša 50-ak godina, velikih sisa , punijih usana, jakih butina i jakih listova, guza istaknuta i fino oblokovana u suknjici.
Jedno jutro probudio sam se i pogledao sam u kutiju od pošte i vidio sam poštu od njezinoga muža sa njegovim imenom i prezimenom , poštar je donio na pogrešnu adresu.
Iako je živila malo dalje od mene uzeo sam i krenuo prema njezinoj kući, kada sam došao ispred njezine kuče pozvonio sam i čuo sam taj droljasti glas njezin koji je rekao ko je?
Otvorila je vrata, ja sam rekao da je poštar pogriješio adresu , dok sam pričao gledao sam u te sisetine koje samo što nisu ispale.
Bila je iznenađena prvo što sam toliko prešo pješke da bi donio njoj poštu i zahvalila se , a zatim mi je rekla da malo odmorim i da uđem unutra.
Ušao sam i sjeo na kauč i pitala me šta češ popit? Odjedanput se čulo zvono na vratima , ispričala se i otišla prema vratima gledao sam kako se ta guza njiše dok je išla prema vratima.
Kurac mi se nabrekao u hlačama , dobro se raspričala s nekim na vratima tako da sam ga mogao slobodno izvaditi iz hlača i pomalo drkati .
Primjetio sam laptop na stolu morao sam vidit šta je radila na laptopu , na history primjetio sam da je gledala porniče.
Čuo sam kako se vraća prema meni i zatvara vanjska vrata, morao sam brzo poklopit laptop .
Kada je došla u dnevni gdje sam ja sjedio ispričala se i počastila me sokom uhvatila me je sa glupim pitanja , da li studiram ili radim i tako, gledajući je onako napalio sam se pitao sam je gdje je wc otišao do wc-a našao njene gačice iz prljavog veša i izdrkao ga.
Kada sam izašao iz wc-a vidio sam čovjeka kako stoji s njom na ulaznim vratima uvukao joj je ruku ispod suknje i mazio joj je po pički .
Vidjevši mene samo ga je odgurnula i on je pobjegao kao vjetar a zatim mi je rekla mali možeš li držati jezik za zubima da ništa mome mužu ne govoriš.
Rekao sam teško molila me i molila a ja sam rekao jedino ako mi popuši.
Ucjenio sam je morala je da mi popuši ili ću reći njenom mužu .
Skinula mi je hlače i bokserice i krenula da mi kurac obrađuje več je znala kuja da sam ga izdrkao jer sperme bilo po glaviču .
Faca joj je bila namrgođena dok mi je pušila ali dobro ga je pušila svakako , dobro je grkljala a onda sam ga izvadio iz droljicinih usta i svršio joj po cjelom licu , po očima , čelu , ustima i obrazu i još sam na kraju opet obrisao glavič od njezine obraze .
Odgovorila mi je eto jesi sada zadovolja sad možeš iči i praviti se kao da se ništa nije dogodilo .
Rekao sam ne dok te ne izjebem i onda tek idem , rekao sam sjedi na kauč i rašiti noge odmah je to uradila , a ja sam lizao tu pičku njenu koju je onaj maloprije mazio , jezikom sam lizao gore dole brzinski klitoris ona je vrištala i stenjala , raširivo sam pičku rukama u gurao jezikom koliko sam mogao sve dok nije svršila.
Skinuo sam hlače i rekao naguzi se odmah je i to napravila stavio sam joj ga u šupak i jebao je tako ona se držala za kauč čvrsto , guzovi njezini su udarali od moje bedro i tresla su se .
Izvadio sam ga i stavio u pičku i počeo jebati držeči je za kosu vrištala je kao luđakinja a onda došlo mi je da svršim izvadio sam ga i svršio po guzovima , dvi kapi su šricnule po kauču što je morala brzo polizati slušajuči mene.
Rekao sam na kraju eto sad neču reći tvome mužu i otišao doma

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija