Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SANJA

Kako je Mandici došao muž na godišnji više nismo imali mogućnosti da se viđamo i nalazimo za sex. Non-stop sam bio napaljen, kako nisam mogao do Mandice pokušao sam da na kurac navučem Sanju.
Sanja je bila starija od mene dve godine, imala je dugu crnu kosu, savršenog čvrstog tjela zbog odbojke koju je trenirala, sise su joj savršene trojke, a guza je bila predivna i savršenog oblika. Dok mi je držala instrukcije nisam je zamišljao kako je jebem jer mi je tada u fokusu bila Mandica. Kako nisam mogao do Mandice poželio sam Sanju. Kako sam položio njemački i uspio maturirati, odlučio sam se odužiti Sanji pa sam je pozvao da zajedno odemo na pizzu i da malo ispitam mogućnost da li je mogu odvesti u krevet. Pristala je na izlazak te smo otišli na pizzu u jednu pizzeriju koja je bila nedaleko gdije smo živjeli. Sjeli smo za separe i naručili klopu i cugu, dok smo čekali počeli smo razgovor, ja sam joj se počeo zahvaljivati šta mi je pomogla da prođem njemački, ali cijelo to vrijeme bila je nekako otsutna pa sam je upitao u čemu je problem. Nakon kratke šutnje rekla mi je;"Ma moja mama, malo mi je čudna u posljednje vrijeme". "Kako čudna", bilo je moje sljedeće pitanje. "Zadnjih dana je nekako vesela, stalno se smiješka i skakuće po kući". "Pa nije čudno", odgovorim ja, "kako nije čudno"pita ona mene. "Pa došao je tvoj tata pa je zato vesela", "ma bila je ona takva i prije nego je došao moj tata".

Malo me je sad počela hvatati panika, ali srećom nije to primjetila jer je stigao konobar noseći pizze. Krenuli smo jesti kad je ponovno progovorila skoro sam se zagrcnuo zalogajem. "Znaš čini mi se da mama ima nekoga", "kako to misliš"pitam ju, "čula sam je jednom kako se samozadovoljava u svojoj sobi", malo sam zastao čekajući nastavak njene priče. "Mislim razumijem ja to, ipak je ona žena i ima svoje potrebe, pa i ja to radim kad sam sama"nastavi ona.

Nisam znao šta da kažem pa sam samo rekao da to nije čudno, ipak je većinu vremena sama jer nema tvog tate koji je u Njemačkoj. Zatim je rekla ono čega sam se plašio i to šta je rekla osjećao sam kao da me netko mlatnuo po glavi. "Ma znam da je to normalno, nego čudno mi je to dok je to radila spominjala je tvoje ime", "molim" rekao sam praveći se iznenađen, "da spominjala je tvoje ime". Zatim je malo zastala pa me ponovno upitala;"jesi li imao nešto sa mojom mamom? ". "Ne nisam, pa nisam lud da imam nešto takvo sa tvojom mamom" pravio sam se kao da neznam o čemu priča. "Sigurno nisi imao ništa sa mojom mamom? ", ponovno ponovi pitanje.
"Ma nemam ništa, pa šta bi ja mogao napraviti i raditi s njom", počeo sam se izvlačiti iz neugodne situacije, malo je bila sumljičava pa sam nastavio pričati i izvlačiti se;"možda je razlog taj što sam dosta vremena provodio kod tebe na instrukcijama, jer ipak sam ja muško, a vas ste dvije same i možda kada se tako zadovoljavala ja sam joj prolazio kroz misli, neznam možda je to razlog zašto je spominjala moje ime"izrekao sam u jednom dahu, "da možda je to razlog"odgovori ona. Nastavili smo jesti u tišini, a meni je glavom prolazilo kako ipak sumlja da se nešto desilo među nama, ali više nije nastavila o toj temi. Izašli smo iz pizzerije i krenuli doma, ali mene je nešto kopkalo pa sam htio znati koliko je to ozbiljno pa sam je pitao zašto mi je to rekla. "Pa sam si rekao, ipak si ti muško i stalno si bio kod nas, a i sviđaš mi se kao i vjerovatno mojoj mami". Naglo je zastala okrenuvši se prema meni te me ovlaš poljubila, malo se odmakla pogledali smo se u oči i počeli smo se ljubiti. Ljubili smo se nekoliko minuta te smo se uhvatili za ruke i krenuli prema doma. Kada smo stigli do njene kuće, rekla mi je da dođem sutra kod nje jer će biti sama, još smo se jednom poljubili i ona je ušla u kuću, a ja sam nastavio prema svojoj misleći šta će biti sutra.

Sljedećeg dana došao sam kod Sanje, pozvonio na vrata i kad je Sanja otvorila ostao sam iznenađen njenim izgledom, bila je obučena u sexy uskim gaćicama i kratkoj majici koja je dosezala do njenog pupka pokauzujući njen čvrsti trbuh i prekrasne čvrste sise koje su bile oslobođene grudnjaka i njene brdavice koje su stajale krute ispod majičice. Ušao sam u kuću i sjeo smo u dnevni boravak, ona me prekoračila i sjela mi u krilo, gledali smo se jedan trenutak te me upitala;"da li bi htio da budemo cura i dečko", samo sam klimnuo glavom i u trenu smo se počeli ljubiti. Zavukao sam ruke ispod njene majice i počeo da joj milujem čvrste sise. Malo se odmakla i počela da skida majicu ja sam počeo da joj ližem bradavice koje su bile sve tvrđe pod mojim jezikom, ruke sam zavukao u njene gaćice i počeo sam da je milujem i stišćem njene čvrste guzove, kurac mi je bio u punoj snazi, osjećajući ga zavukla je ruku u moje hlaće i počela da ga stišće svojom šakom, svoju ruku počeo sam zavlačiti među njene guzove dolazeći do njene pičkice koja je već jako bila vlažna od njenih sokova te sam vrhovima prstiju prolazio između njenih usmina. Počela je tiho stenjati neprestano stišćući moj kurac.

Polegao sam je na leđa i skinuo njene gaćice koje su bile skroz vlažne, spustio sam se među njene noge i jezikom počeo lizati njenu pičkicu, lizao sam je onako kako me je učila njena mama, obraćajući pažnju na sve dijelove njene pičkice posebno obrađujući njen klitoris, kako me Mandica naučila što i kako treba raditi, ona je sve više i jače počela uzdisati da bi nakon par mojih lizova po njenom nabubrenom klitorisu počela snažno i obilato svršavati u slatkom grču i svojim sokovima punila moja usta. Rekao sam da je sada red na nju, skinuo sam sve sa sebe i sjeo na trosjed rukom je uhvatila moj kurac u usta i počela pušiti. Nije bila viješta kao Mandica, ali uživao sam u njenom pušenju. Dok mi je tako pušila kroz glavu mi je prošla misao kako bi bilo dobro da na svome kurcu osijetim još jedna usta točnije Mandičuna te da mi ga zajedno puše mama i kćerka, na tu pomisao počeo sam svršavati u njena usta, iznenađena mojim svršavanjem odmakla se od moga kurca i ostatak sperme završio je na njenom licu. Uzela je majicu i njome obrisala svoje lice gledajući me u čudu misleći da je to to, ali moj kurac i dalje je stajao uspravno i kruto, te sam je uhvatio za glavu i lagano je počeo spuštati prema kurcu koji je ponovno završio u njenim ustima. Zatim se je pridigla i izvadila kondom te ga navukla na moj kurac, zatim me je opkoračila i lagano sjela na moj kurac i počela se nabijati. Dok se tako nabijala na moj kurac ja sam lizao i mjesio njene sise i usnama sisao njene bradavice.

Nakon nekoliko vremena preuzeo sam inicijativu te sam je počeo jebati u svim pozama koje sam naučio od Mandice. Bila je oduševljena mojim umjećem jebanja neznajući da me tome naučila njena mama. Doživljaval je orgazam za orgazmom, najviše je uživala kada sam je jebao zguza. Kako mi je skroz na pameti bila i Mandica bio sam sve napaljeniji i počeo sam svršavati puneći kondom. Kada smo se smirili nastavili smo sa maženjem i ljubljenjem. Nakon nekog vremena objavili smo svoju vezu svojima, Mandica je bila malo u šoku bojeći se da se možda nisam izlajao. Kada sam Mandicu uhvatio na samo i umirio je rekavši kako Sanja nezna za nas. Mandica se smirila, a ja sam joj rekao kako bi volio da se nastavim viđati i sa njom te sam je lagano uhvatio za guzu. Samo se nasmijala i uhvativši me za kurac rekla;"znaš falio mi je taj tvoj mladi kurac, nego hoćeš li ti moći da održavaš nas dvije". Rekao sam joj da ne brine te sam je strasno poljubio hvatajući je za njenu pičku. Svo vrijeme dok je Mandičin muž bio tu jebao sam Sanju, a kad je otišao svaku priliku koju sam imao jebao sam Mandicu. Ali u glavi mi je stalno bila misao kako bi volio da ih jebem zajedno i počeo sam sprovoditi plan.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija