Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sanja i Joso

Bila sam u trgovačkom centru u šopingu i taman kad sam kretala prema taksi stajalištu naišao je Joso, Markov (moj dečko) najbolji prijatelj i pitao može li me odvesti kući, na što nisam imala ništa protiv i tako me povezao. Tijekom vpžnje smo se razgovarali o svemu i svačemu, a o seksu smo potuno izostavilivili temu seksa dok nismo stali ispred moje kuće.
Ono što nisam znala je da mu je Marko sigurno rekao da sam trenutno sama kod kuće jer su moji roditelji na odmoru.


Joso: "Ti Sanja, mogu li na trenutak ući s tobom.. . pa, moram na WC.. . "
Razmišljala sam o tome na trenutak, a onda pristala. Nakon što smo bili u stanu pitala sam ga želi li nešto popiti, na što je on, naravno, rekao da želi, nakon čega sam prvo pokazala kuhinju, a zatim kupaonicu, jer je morao na WC.
Potom sam sam otišla u kuhinju i nedugo zatim došao je i on u kuhinju i stao pored mene za kuhinjski pult, gdje sam stavila čašu i bocu piva i koka-kole.
Sanja: "Što ćeš. ? "
Joso: "Ja ću uzeti kolu. "
Zatim sam se okrenula prema radnoj ploči da mu natočim kolu
Joso: " Ti Sanja, znaš što? "
Sanja: "Ne, što bih trebala znati? "
Joso: "Pa, da budem iskren, uvijek sam bio zaljubljen u tebe, ali pošto je Marko moj najbolji prijatelj, nisam mu htio zabijati nož u leđa? "
Sanja: "Hvala, shvatit ću to kao kompliment.. . evo ti čaše. "


Joso je sad stajao kraj mene uz radnu ploču i gledao me ravno u oči.
Joso: "Ne, Sanja, ti me ne razumiješ.. .. ukratko, oduvijek sam te želio poševiti i mislim da je ovo sada prava prilika, pa se skini, molim te. "
Gledam ga zaprepašteno.


Sanja: "Molim te.. . Joso, ne.. . to.. . to ne ide.. . ja. "
Joso: "Zašto ne bi išlo? .. Uostalom, to je samo seks. "
Tada me je već zgrabio za ruke, gurnuo o kuhinjski ormarić i prislonio usne na moja usta. Njegove ruke su već odlutale ispod mog džempera do mojih grudi i počele ih intenzivno masirati nakon što mi je grudnjak odmaknuo u stranu.. .


Osjećala sam se iznenađeno, ali vjerojatno zbog mog prigušenog uzbuđenja, koje se nakupilo tijekom ranih večeri, moje uzbuđenje brzo je poraslo, tako da sam se u vrlo kratkom vremenu stvarno smočila i bradavice su mi se odmah podigle, a i njemu se kurac dozao, što sam osjetila na sebi dok me stisnuo uza sebe i moj početni blagi otpor je brzo splasnuo.
Joso: "Hajde Sanja, znam da ti i to želiš. "
Sanja: "Mhm.. . ali Marko.

"
Jonathan: "Ostavi Marka i razmisli o sebi, i ti to želiš.. . Mogu reći.. . tvoje tvrde, izbočene bradavice.. . a što je s tvojom pičkom.. . trebam li pogledati je li već mokra. "


Pustio je ruku da odluta prema dolje, koja mi je zatim skliznula između bedara i pritisnula me kroz najlonke na pičku, zbog čega se brzo smočila kad me počeo trljati.
Drugom rukom otkopčao mi je suknju koja je potom kliznula na tlo. Zatim su njegove ruke zalutale direktno u moje najlonke i ispod mojih gaćica i polako ih povukle dok me je nastavio ljubiti i počeo mijesiti moju golu guzu.


Intenzivnim gnječenjem guzova i ljubljenjem moje je uzbuđenje brzo poraslo. Nakon kratkog vremena, ruka je odlutala do mojih golih grudi i počela mi vrtiti bradavice, što je značilo da je moje uzbuđenje nastavilo rasti dok mi konačno nije pustio stražnjicu i zgrabio moju sada ekstremno mokru pičku rukom između mojih bedara.
Joso: "Sviđa ti se to, napaljena si.. . hajde, priznaj, treba ti.. . želiš to, potpuno si mokra, pička te izdaje.. . hajde, reci.. . reci da hoćeš .. . reci mi da te jebem.. . hajde. "
Sanja: "mhm.. . o da.. . da ja.. . treba mi.. . jebi.. . jebi me. "
Joso: "Pa, znao sam da si prava uspaljenica i da voliš kurac, jebeš Marka, jel tako. "


Tako mi se rugao nakon mog odgovora i malo sam se posramila, ali samo nakratko, onda je moja napaljenost opet pobijedila i doslovno sam trljala donji dio tijela o njega od požude i pohlepe.
Zatim me zgrabio i gurnuo do kuhinjskog stola na koji sam sjela i on mi je sada gurnuo leđa na stol, zatim je podigao moje noge i prebacio ih preko svojih ramena dok je nastavio raditi prstima po mojoj pički.


Joso: "Ajde, zamoli me da te pojebem u pičku.

"
Sanja: ".. . mhm.. . da.. . mhm jebi.. . jebi me molim te. "
Joso: ".. . kamo da te jebem.. . reci mi. "
Sanja: ".. . mhm.. . da.. . mhm.. . jebi.. . jebi moju.. . mhm.. . pičku moju. "
Joso: ".. . to znači pička.. . reci.. . reci mi da te jebem u tvoju pičku. "
Sanja: ".. . mhm.. . jebi.. . jebi mi.. . mhm.. . u moju pičku. "
Joso: "Izvoli, tvoja želja, meni zapovijed. "


Potom je polako raspakirao svoj kurac i stavio ga na moju pičku, koja je sada bila mokra od požude, i protrljao glavić kroz moje stidne usne, zbog čega sam glasno i pohotno stenjala.
Joso: "Pa, napaljuje te osjećati moj kurac na svojoj pički, .. . reci mi. "
Sanja: "da.. . da .. . mhm.. . to mhm.. . to me napaljuje.. . molim te pojebi me konačno. "
Tada sam čula Jonathana kako se lagano nasmijao i sljedećeg trenutka je zabio kurac skroz u moju pičku, tako da na trenutak nisam mogla disati i glasno sam zastenjala.


Joso: "Da, sad pripadaš meni.. . sad ću te pojebati. "


Poševio me sada sporim, ali u isto vrijeme snažnim i dubokim udarcima, s jednom rukom koja je ležala na jednoj cici, a drugom je polako klizila do moje stražnjice, gdje mi je počeo rastezati anus, vjerojatno palcem.. .
Stalno sam se sve više približavala orgazmu, dok me on nazivao svojom napaljenom pičkom, kurvom, kurvom, droljom. Onda netom prije nego što sam doživjela orgazam i tijelo mi je počelo lagano drhtati, on je iznenada izvukao svoj kurac iz moje masne i mokre pičke.


Sanja: ".. . molim te vrati ga.. . molim te nastavi me jebati. "
Joso: ".. . ahh pa želiš da ti ga vratim u rupu, da.. . reci. "
Sanja: ".. . da.. . molim.. . molim te vrati ga.. . stavi mi ga u rupu i nastavi me jebati.. . molim te.

"
Onda mi se nacerio i prije nego što sam uspjela reagirati gurnuo je, tako da sam se malo trgnula od boli i zastenjala, jer je gurnuo svoj kurac snažnim udarcem, ravno, do kraja u moj anus i sada me jebao dok nije ga nije potpuno razradio.. .
Joso: ".. . bilo je lako pičko.. . daj da češće jebeš svoje vruće dupe.


Samo sam zastenjala i brzo se navikla na njegov kurac u anusu, budući da nije bio izrazito debeo i nakon onoga što se dogodilo u ranim večernjim satima, već je imao određenu količinu predpripreme
Jonathan: ".. . voliš da te jebu u guzicu što.. . hajde, odgovori. "
Sanja: ".. . mhm.. . da.. . da, to je.. . mhm super"
Tada je ubrzao ubadanje, što je također uzrokovalo da se moje uzbuđenje dodatno poveća, a mene je konačno preplavio orgazam, dok je on sada dosegao svoj vrhunac i prvo je ubrizgao svoju spermu u moje dupe, a zatim izvukao svoj kurac i ostatak isšpricao po mojim cicama i trbuhu..

.


Joso: "Bilo je super.. . Mogao sam te jebati cijelo vrijeme, "
Sanja: "mhm.. . da, to je bilo super.. . ali ja.. . ne mogu to.. . uvijek se sjetim da varam Marka"
Joso: "Ne moraš.. . možeš prekinuti s njim i postati samo moja jebaljka.. . "
Sanja: "ŠTO? ? ? Ti si lud.. . ne, to.. . to je bila iznimka"
Joso: "Začepi, siđi dolje i obliži mi ga i očisti , hajde sad"
Na njegov zahtjev, samo sam kimnula i skliznula sa stola, kleknula ispred njega nakon što se odmaknuo i bez oklijevanja uzela njegov kurac u moja usta da ga isišem.


Joso: ".. . čovječe, koji si ti komad, toliko si napaljena i ti si prva koju znam koja bez oklijevanja uzima u usta kurac koji joj je prije bio u dupetu.. . ludilo"
Nekako sam bila ponosna, a istovremeno me bilo i sram jer sam se tako bez otpora pridržavala njegovih uputa i isisavala mu kurac.


Kad sam ga očistila obukao se . Neposredno prije nego što je izašao iz stana rekao je "Onda se vidimo sljedeći put.. . "

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija