Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sanja žena koju sam upoznao putem interneta!

Nisam ni slutio da će mi se ikada dogoditi to što se desilo da upoznam Sanja putem interneta i nakon nekog vremena da imam čak i seks sa njom. Dugo vremena smo se dopisivali i pričali jedno drugome šta sve volimo da radimo tokom seksa. Toliko smo se bili napalili jedno na drugo da smo na kraju zakazali susret u hotelskoj sobi gdje smo imali vatreni seks. Na rastanku mi je dala broj telefona i adresu na kojoj živi rekavši da ćemo sledeći put se videti kod nje.

Svakodnevno smo se čuli telefonom i pisali poruke jedno drugome sve dok mi jednog petka nije stigla poruka da ništa ne planiram za večeras nego da dođem kod nje pošto joj muž nije tu nego je na službenom putu. Kao zalog poslala mi je jednu golu sliku koju je napravila u tom trenutku. Jako me je napalila da sam i ja kurac svoj slikao i poslao njoj. Odgovorila mi je kako jedva čeka da ga isproba večeras. Nisam ni mogao da čekam da dođe vrijeme do mog polaska.

Poslije podne sam se počeo lagano spremati. Obrijao se, otuširao i namirisao a onda lagano se zaputio prema njoj. Trebalo mi je sat vremena da dođem do nje. Kad sam stigao do njenog stana, pozvonio sam i ispred mene je bila ona obučena samo u bade mantil, svježe okupana. Još joj je koža mirisala opojnim mirisom koji sam upijao sa nje. Ponudila me je da uđem i sprovela do dnevni sobe. Ponudile me je pićem a ja nikako nisam mogao da skinem pogled sa nje.

Upijao sam to njeno tijelo pogledom što je i ona primijetila pa se smijući rekla da ću je uskoro i imati. Naše usne u taj mah su se spojile i počeli smo strasnom da se ljubimo. Dok smo se ljubili otkopčao sam njen mantil koji je jednim potezom spao sa nje. Ostala je potpuno gola. Njen miris se sad još jače osjetio. Počeo sam da je ljubim po vratu a onda lagano da se spuštam na njene sise koje sam lizao i cuclio kao malac beba. Njene bradavice su jako se ukrutile da sam mislio da ih mogu otrgnuti. Bradavice su bila njena erogena zona zbog čega je bila jako napaljena.

Dok sam joj lizao sise ona je već počela da miješa guzom i picom. Spustio sam se prema dlakavoj pici. Raširio sam njene usmine i došao do klitorisa. Kad sam jezikom prešao preko njega stresla se kao da je struja udarila. Počeo sam da je tucam jezikom a ona da sve više vlaži. To me je jako palilo. Molila me je da ne prestajem da nastavim sve dok nije svršila na kraju. Ustala je poljubila me rekavši da do sadašnji joj ovo nije niko priredio i da će mi se sada odužiti.

Čim je to spomenula spustila se na koljena, skinula mi pantalone i stavila moj kurac u usta. Počela ga je pušiti kao prava drolja. Pušila ga je i i uvlačila u usta koliko je god mogao stati u njena usta. Ja sam je uhvatio rukama za glavu navlačeći je još jače na kurac. Nisam više mogao da čekam. Rekao sam joj da je želim tucati. Ustala je a potom sela meni u krilo i zajahala moga macana. Počela se žestoko nabijati na moj kurac.

Dok se nabijala ja sam rukama je udarao po dupetu. Nakon toga sam rukama je uhvatio za sise kojeg sam neumorno mijesio svo vrijeme dok je ona skakala po mom kurcu. Odjednom je ustala sa njega jer je po drugi put počela da svršava. Čim je ustala, ustao sam i ja sa njom rukom joj tijelo negnuo malo naprijed i tako u stojećem položaju zabio joj ga otpozadi. Počeo sam žestoko da je tucam. Dok sam je jebao ona se naprijed rukama držala za komodu. Bilo je to jednostavno razvaljivanje njene pičke od strane moga velikog kurca. Jasno se mogao zvuk koji je proizvodio moj kurac dok se zabijao u njenu vlažnu pičku.

Rukama sam je držao za bokove da joj ne dozvolim da se pomjera nikud. Dok sam je jebao govorila mislim je da do sadašnji niko je nije ovako dobro izjebao. Molila me je da nastavim ovim tempom da ne nestajem. Pošto sam bio pri kraju mislio sam da ga izvadim. Ovaj put sam pogriješio ona nije mi dozovolila da uradim. Rekla mi je da je slobodno napunim jer želi da njena pička bude puna moje sperme.

Zbog takve priče ubrzo sam počeo da punim njenu pičku mojom toplom spremom. Kada sam svršio ostao sam u njoj sve dok moj kurac nije sam ispao iz njene dlakave pice a za njim je pocurila i moja sprema. Poljubila me je rekavši da se u životu nije ljepše osjećala. Nastavili smo da razmjenujemo nežnosti još nekoliko časova a onda sam morao natrag kući. Nastavio sam sada redovno da se viđam sa njom i punim njenu picu mojom spremom.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 9477

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija