Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sanja zna kako da me zavede!

Ono što mi se dešavalo sa Sanjom prethodnih nedelja i dana nisam u životu svom mogao da pomislim da će mi se ostvariti ni u najluđim snovima. Seks sa njom je bio poseban, naročito poslednji put kada sam ga imao sa njom kada se pojavila na vratima našeg stana u mantilu ispod koga je imala samo haltere. Kada se skinula ispred mene se ukazala prava boginja. Sa tom slikom sam stalno odlazio na spavanje. Moj kurac bi se uvijek digao kada bi je god ugledao. I ona je dobro to znala pa me je uvijek kada bi bila u mojoj blizini zadirkivala.

Jednog petka nakon što se mama vratila sa posla rekla mi je da nad je Sanja pozvala da za vikend odemo svi zajedno kod nje na vikendicu. Naravno da sam pristao i radovao se odlasku. Rekla mi je da krećemo ujutru rano. Bio sam jako uzbuđen, toliko da nisam ni spavao kao da ću prvi put se videti sa njom, kao da nisam imao seks do sada sa njom. Ujutru nas je pokupila Sanja. Utegla se bila u njenu plavu trenerku ispod koje su se jasno ocrtale njene velike sise i tangice koje su upale između njenih velikih guzova.

Kada sam je vidio kako hoda moj kurac se podigao. Dok je vozila to je i primijetila. Nije nam trebalo dugo da stignemo. Cijeli dan smo se svi zabavljali sve do kasno uveče. Tada je došlo vrijeme za spavanje. Ja sam dobio jednu malu sobu pošto sam spavao sam, dok je mama otišla u drugu a Sanja sa sinom u dnevnu. Negde iza ponoći u mojoj sobi se pojavila Sanja u svojoj seksi spavaćici. Kada me je probudila stavila je prst da budem tih. Prošaputala mi je na uho da nije u redu da se moj kurac pati onako danas jer je bio stalno nadignut.

To me je jako napalilo da sam odmah navalio na nju. Počeo sam da je skidam i za tren je bila potpuno gola. Počeo sam da je ližem od sisa preko njene pice. Igrao sam se sa njom. Lizao sam tu prelijepu pičku, sisao njene sokove kojih je bilo sve više i više dok nije počela da svršava. Nisam prestajao da je tucam jezikom. Stavila je jastuk u usta da bi bila što tiša jer je mama spavala u sobi pored. Nakon toga me je skinula sa sebe, okrenula na leđa i počela da me skida. Nije joj dugo trebalo i moj nabrekli kurac je bio u njenim ustima.

Pušila ga je fenomenalno, toliko dobro da sam skoro svršio u njena usta. Iako je to želela nisam htio da joj pružim to zadovoljstvo. Kada je bio u potpunoj snazi sjela je na njega i počela da se nabija na moj kurac. Bila je jako vlažna unutra tako da je moj kurac lijepo klizio u njenoj pici. Dok se nabijala na moj kurac njene sise su se njihale iznad mojih usta u ritmu našeg seksa. Po nekoliko puta bi se dizao i stavljao ih u usta. Grickao bi joj bradavice i to je jako palilo.

Jebao sam je dobrih deset minuta u toj pozi a potom sam je okrenuo u dogi pozu. Uhvatio sam je rukama za guzove i počeo nemilosrdno da je nabijam na kurac. Jako je stenjala da sam joj stavio u usta jastuk da grize da bi bila tiša. Dok sam je jebao nekoliko puta sam znao da je udaram po guzi a ona bi se poslije toga još više napalila. Jebao sam je svom snagom. U tom trenutku je svršila po drugi put. Iz njene pičke je potekao pravi potok sokova. Željela je da malo odmori ali joj to nisam dozvolio.

Uhvatio sam je rukom za kosu, povukao unazad i počeo silovito da je jebem. Htio sam da vidim te njene grimase koje je pravila dok je moj kurac širio njenu picu. Jebao sam je žestoko, onako kako je baš ona željela. Sav taj prizor me je jako napalio pa sam već sledećeg trenutka svršavao duboko u njenoj pici. Ostao sam unutra sve dok mi nije se potpuno spustio i sam ispao iz njene pičke a za njim i moji sokovi. Uzela ga je u usta i oblizala ga od ostatka sperme.

Rekla mi je da moja sprema ima jako lijep ukus kao prava poslastica koju želi da ima što više za sebe. Tako je i bilo idalje sam nastavio da je jebem a da moja mama nije o tome imala pojma.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija