Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sanjina drugarica Maja!

Poslednji put sam vam pričao o seksualnom iskustvu sa Sanjom i njenom drugaricom Majom. Bilo je to moje prvo iskustvo sa dvije žene odjednom i moram vam priznati da sam jako uživao. Posebno mi je bilo drago to što sam uspio da ih zadovoljim obje. To mi je sutradan rekla Sanja kojoj je Maja rekla da je oduševljena sa mnom i mojom alatkom, toliko da sutradan nije ustajala iz kreveta. Zamolila je Sanjubda ponekad me ima samo za sebe da bi to jako željela. Pošto Sanja nije imala ništa protiv riješio sam da joj ispunim i tu želju.

Sanja mi je dala njen broj telefona da joj se javim, što sam odmah i učinio. Nakon nekih par minuta uslijedio je odgovor i za kratko vrijeme smo se dogovorili kada da se nađemo. Rekla mi je da želi da dođem kod nje zbog toga što ona živi sama jer joj je muž na radu u Rusiji. Prije nego što sam krenuo istuširao sam se, uredno se sredio i zaputio na datu adresu. Nakon nekih pola sata bio sam na dogovoreno mjestu. Čim sam pokucao na vrata čuo sam njen glas da uđem da je otvoreno.

Rekla mi je da uđem u dnevnu sobu. Kada sam ušao ona je već ležala na komodi potpuno gola. Rekla mi je da nije mogla da me dočeka. Ustala je i počela da ljubi. Dok me je ljibila lagano je krenula da me skida. Za nekih par minuta sam bio potpuno nag. Krenula je da me ljubi i polako se spušta prema mom nadignutom kurcu. Kada je došla do njega počela je polako da ga drka. Rastao je u njenim rukama, a ona nije odvajala pogled od njega. Divila se njegovoj veličini i debljini.

Nakon toga ga je stavila u usta i počela ga pušiti. Moram priznati da ga je pušila malo lošije nego Sanja. Uvlačila ga je u usta koliko je god mogla. Nabijala se moj kurac, dok sam je rukama držao za dugu plavu kosu. Naredio sam joj da pređe na moja jaja da ih malo liže. Uradila je to bez pogovora. Nakon što ih je lizala, uvlačila ih je u usta. Poslije se ponovo vratila na pušenje. Jezikom je lizala moju rupicu na glaviću što me je dovodilo do ludila. Nisam više mogao da čekam, okrenuo sam je otpozadi i počeo jebati.

Jebao sam je žestoko. Moj kurac je doslovno širio njenu picu. Ona nije stenjala nego je vrištala od užitka. Držala je svoju ruku na mom stomaku nebi li time smanjila moje ulaženje u nju ali joj ni to nije pomoglo. Dok sam je tucao otpozadi rukama se polako udarao po njenoj pelijepoj guzi. Nakon toga sam je uhvatio za kosu i gledao kako stenje dok je tucam. Moja jaja su udarala u njenu picu. Vlažila je mnogo. Nije mogla da izdrži više pa me je odgurala sa sebe rekavši da nisam normalan.

Nakon što je došla malo sebi sjela mi je u krilo i počela da se nabija na moj kurac. Skakala je po njemu kao na rodeu. Dok se nabijala na moj kurac rukama je svoje sise stavljala u moja usta tražeći da ih sisam. Radio sam to sa velikim zadovoljstvom a ona je rukama mrsila moju kosu. Nije joj dugo trebalo da počne svršavati. Moram priznati da je svršavala mnogo zvučnije nego Sanja, toliko jako da sam pomislio da će nas neko čuti. Sada je na red došla nova poza. Legla je na pod, noge sam joj stavio na ramena i počeo je tucati.

Potpuno mi se prepustila govoreći mi da je ne žalim. Hvalila ne je kako imam jako lijep kurac i kako dugo vremena nije imala ovakav primjerak u sebi. Zbog svega toga došlo mi je bilo da svršim. Rekao sam joj da sam pri kraju. Tražila mi je da ga izvadim i svršim joj po licu i sisama. Spustila se ispod mene na pod a ja sam krenuo da svršavam po njoj. Sperme je bilo svuda po licu, kosi i sisama. Uzela ga je ponovo u usta i oblizala ga cijelog a potom razmazala svu spermu sa lica.

Pohvalila me je da sam bio odličan. Nastavio sam da se družim sa njom još godinu dana sve dok se nije odselila iz mog grada.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija