Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sanjski dopust 1. del

Živim v Dalmaciji in čez zimske počitnice greva s starši v Slavonijo, da bi preživela počitnice z družino, ker je zame vsem slabše. Tako smo neke zime prišli k mojim sorodnikom praznovat praznike. Potem sem šele dopolnil 20 let in sem se razšel s punco, ker se preprosto nisva razumela, tako da sem bil svoboden.

Prišla sva k bratovemu bratu in imela sta hčerko (mojo sestrično), ki je bila le leto starejša od mene. Ko sva prišla, se je pripravljala k prijateljici in me je povabila s seboj, da ne bom s starimi, kot pravi. Tako smo prišli do njene prijateljice, poskusili vrata in njena prijateljica nam je odprla vrata.

"Kdo je to ... čeden je" je vprašala in moja sestrična ji je rekla, da sem njena družina. Šli smo v hišo in se vsi trije usedli na kavč. Predstavila sem se in začela sva se pogovarjati o tako nepomembnih temah, ko je v nekem trenutku zazvonil telefon bratranca.

To je bil njen fant, čigar guma se je zbudila, ko je prišel k nam. »Morala bom k njemu, da vidim, če potrebuje pomoč,« je rekla in odšla tako, da sva v hiši ostala sama le s prijateljico. Vprašala me je, če imam punco in rekel sem ji, da sva se pred dnevi razšla, Ina pa je pristopila k meni in me začela tolažiti.

"Zelo žalostno ... žal mi je zate ... nimam fanta približno pol leta, če te to sploh tolaži hahah". Smejali smo se in nato dodali »Vem, kaj bi ti lahko pomagalo proti žalosti« in ko mi je pripovedovala, mi je samo sedla v naročje in mi dala jezik v usta.

Tako močno sva se poljubljala, dokler mi ni rekla, da je res pohotna in da je želela, da bi jo moja muca v piko pofukala kot nihče prej. Slekel sem ji srajco in modrček ter ji začel lizati bradavičke na prsih, ki so že štrlele naprej. Ves čas, ko sem se poljubljal in lizal njene bradavice, mi je drgnila rit z mojim kurcem.

Spustil sem ji roko in bila je že vsa mokra. Tako močno sem jo drgnil po pički, ko mi je skozi zobe rekla v uho, da sem vtaknil prst vanjo, da ne bi mogla več prenašati, kako je pohojena in da mora nekaj čutiti v svoji pički. Nato sem jo obrnil, ji slekel kratke hlače, ki jih je imela, in začel vtikati prst v njeno pičko.

Nato sem jo z eno roko prijel za joške, z drugo pa prst v njeno pičko. "Že dolgo nisem bila tako pohotena, vsa pečem ... Aaaa ... bom kurila" in ravno ko je rekla, da je kurila po celi dnevni sobi. "Mama me je hotela ubiti zaradi tega, vendar je bilo vredno," je rekla, ko so se vsi tresli od navdušenja.

Nato sem jo dal na kolena in vzel svojega tiča ven, ona pa ga je začela kaditi in me božati po jajcih. Medtem ko mi je tako lizala kurac, je rekla "tako tvoja punca ni kadila tvojega kura, kajne? Priznaj, da sem boljši od nje" in sem ji samo prikimal z glavo in jo obrnil vse do grla.

Nato sem se slekel in sedel na kavč, ona pa je pljunila na moj kurac in ti si ga zarival v njeno tesno, mokro muco. Bil je tako ozek, da niti vrh mucka ni prišel noter in je že začela na ves glas kričati in kako velik in dober je bil. Tako sva se jebala nekaj minut, potem pa sem vstala, se nabirala in ga dala nazaj v množico ter jo še naprej jebala.

Zgrabil sem jo za joške in jo potegnil k sebi ter jo začel poljubljati na vrat, stiskali smo jo joške in jo zajebal od zadaj, ona pa je samo vzdihnila in rekla, da hoče več. Nato sem ji vzel tiča iz njene pičke in ji ga dal nazaj v usta, da ga je še enkrat dobro posrkala, preden sem diplomirala.

Tako mi ga je kadila nekaj minut, ko sem ji cul po obrazu. Tako sem stal, medtem ko je lizala preostanek moje sperme, ki je ostala na mojem tiču in v službi smo slišali, da se vrata odpirajo. Njena mama nas je ujela gole, ko mi je njena hči lizala kurac. In njena mati je bila videti še boljša in bolj seksi kot njena hčerka.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija