Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Suputnica Rada

Zaposlen sam u drugom gradu. Svako jutro putujem do posla oko 50 km. Prije oko četiri mjeseca jednog jutra na izlazu iz grada stopirala je jedna dama. Odlučio sam da se zaustavim i povezem je.

Inače, oženjen sam i imam kvalitetan seks sa svojom suprugom.

Kad sam zaustavio auto, dama je otvorila vrata i upitala kuda idem. Ispostavilo se da radimo u istom mjestu.
Rekla je da se zove Rada. Bila je nekoliko godina starija od mene, imala je 35 godina. Bila je crvenokose. Imala je na sebi nekakav sako i pantalone, prava poslovna odjeća. Na prvi pogled mi se svidjela njena figura. Imala je bujni dekolte. To se primjetilo kad je sela i otkopčala sako.

Pričali smo neobavezno. Ispostavilo se da je razvedena. To je za mene bio znak. Nisam tada ništa ni pokušao. Pitala me je po dolasku u drugi draz da li bi mogla i u povratku sa mnom. Naravno da sam pristao.
U povratku sa posla, Rada me je čekala. Ušla je u auto, ovaj put je sako bio preko ruke. Bila je u nekoj bijeloj košulji ispod koje se nazirao čipkasti brushalter. Pričala je veselo i vidjelo se da joj je prijatno. Ja sam se suzdržavao da je ne napadnemo, ali sam se pristojno napalio.

Imao sam problem da ona ne vidi kako se batina između nogu povećala. U konverziji je već pričala dvosmisleno. Predložio sam da stanemo u restoran pored puta i k'o fol da se okrepimo jer je bilo toplo. Pričali smo i pijucka o svemu i svačemu. Upitala me je šta bi bilo da nas moja supruga sad vidi. Odgovorio sam da joj ja neću reći. Samo se smijala. Tražio sam račun. Ona je htjela da plati, ali sam ja rekao da ću to uraditi. Prokomentirala je da izgleda nijedna koja je sa mnom bila za stolom nije platila. Samo sam se nasmijao. Video sam da tu imam prolaz.

Krenuli smo u naš grad. Kad smo stigli i stali ona je oklevala sa izlaskom. Rekao sam joj da se vidimo ujutro. Izašla je iz auta i okrenula se prema meni i mahnula rukom.

U sebi sam rekao da sam vjerovatno pogrešio što nisam ništa pokušao.

Jedva sam čekao sljedeće jutro. U isto vrijeme me je čekala. Ovaj put je bila u plavoj haljini koja je isticala njene obline. Haljina je bila nešto iznad koljena, ali uz vrat. Na sebi je imala i beli džemper. Flertovao smo uz put.
Bilo je tu i laganog dodira. U jednom momentu stavio sam ruku na njeno koljeno, nije se bunila. Ubrzo smo stigli do drugog grada. Dogovorili smo se za povratak.

Jedva sam čekao da prođe taj dan. U povratku sam je pokupio na istom mjestu. Kad je sjedala skinula je džemper. Iznenadio sam se kad sam video da nema brushalter. Bradavice su izbijala preko haljine. Krenuo sam, A ona je stavila ruku na moju nogu i pitala da li mi smeta. Naravno da mi nije smetalo. Malo kasnije mi je otkopčala šlic i izvadila već nabreklu muškost. Drkala ga je lagano. To me je ometalo o vožnji. Skrenuo sam sa puta u neki šumarak. Ona se sagnula i stavila moju muškost u usta. Lagano ga je stimulisala nekih pet minuta. Spustio sam sjedište i podigao joj haljinu. Njena obrijana mačkica već je bila mokra. Bacio sam se na njen klitoris. Usisavao sam ga i lizao. Rukama sam joj skinuo haljinu. Njene uspravne grudi su me izazivale, popeo sam se i mazio grudi. Onda sam odlučio da joj ga stavim. Rekao sam da se zamjenimo i ona je sela na mene. Počela je da jaše mog nabreklog i sa svakim nabijanjem sve je jače vrištala. Grickao sam joj grudi istovremeno sa nabijanjem. Kad sam bio blizu svršavanja pitao sam šta želi. Samo se podigla, privukla svoja usta i upisala moju muškost. Svršio sam joj u usta. Sve je progutala.
Rekla je da se nije jecala dve godine.

Od tada svako popodne na našem putu bude zanimljivo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija