Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sara Kurava

Nakon sinočnjeg partya vračao sam se doma mrtav pijan , molim se samo da pronađem kuču svoju .
Kada sam je našao ulazim u kuču otvaram sva vrata i dolazim do svoje sobe bacim se na krevet i odmah počnem spavati onako u robi .
Negdje oko 13 h budim se mamuran , budi me neka muzika iz dnevnoga.
Polako dolazim i vidim neku plavušu u gačicama imala je dugu plavu majicu kada me je vidila odmah je pokrila noge.

Sorry kaže ona mislila sam da smo Sara i ja same . Čekaj ti si Sarin Brat? Da Da odgovorih Kamo je Sara otišla ? U trgovinu.. Dobro , idem ja van vi uživajte ne želim vam smetati.
Otišao sam sa dva prijatelja Leom i Franom, i u svakoj našoj temi o kojoj smo pričali, bila je neizbježna tema cure .

Prijatelj Leo nam je pokazivao na mobitelu slike kurvica na jednoj sam prepoznao nju .. Čekaj Čekaj pa znam ovu curu , bila je kod mene to mi je sestrina frendica , A oni če na to , to ti je poznata kurava u gradu zove se Sara

Opis: Sara plavuša mršava, uvijek našminkana i utegnuta u famrerkama , povečih usana ja bi rekao pušačkih jer baš je takva usta imala , sisice ni male ni velike sve u svemu dobra je .
Počeo sam drkati na Saru samo sam na nju mislio , znao sam da nisam jedini koji drka na nju , ali također sam znao da je laka , a od svi njih znam da je meni najbliža zato što se druži sa sestrom.
21h Subota sestra se sprema za izlazak i hoda nervozna kroz kuću gore dole eto me za 5 -10 minuta ako bude Sara dolazila neka sačeka , ode trčeći nekuda.

Nakon 2-3 minuta zvoni Sara skockana i mirišljava , utegnuta u farmerke a gore neka prozirna majica sve na izvolite baš onako sa slika što mi je prijatelj pokazivao.
Ostao mi je pogled na njenim sisama izgubio sam se a zatim sam joj pogledao u druge oči i rekao sestra je rekla da sačekaš unutra morala je negdje hitno sada će ona za 5-10 min .
Ok je rekla nasmješila se i ušla unutra .
Pozvao sam je u svoju sobu da joj pravim društvo dok sestra ne dođe , sjedio sam do nje kurac mi se počeo dizati , jedno drugom smo se pribijali .
Rekao sam joj kako ima dobru majicu i počeo polako do dodirivati kao od kojeg je ovo materijala majica , ona me je gledalo droljasto.

Počeli smo se žvalit žestoko , uvukoa sam ruku u ispod hlača i prstačio je dok smo se ljubili . Ah Ah Ah stenjala je a ja sam počeo žestoko prstačit ruka mi je sva mokra a na jedan put počne ona svršavati.
Skinuo sam hlače ajde nemamo puno vremena , uhvatila me za jaja i počela pušiti , znala je kako se to radi pa ga je gutala cijeloga , Ajde droljo požuri nemamo vremena govorio sam počeo sam joj svršavati u grlo pomislio sam da ću se unesvjestiti kako sam jako svršavao u njezino grlo.

Sestra ulazi jao oprosti što si me čekala , a Sara će ma nije problem nisam te dugo čekala toliko, dobro idemo kaže sestra i pri upita je dok su izlazili na vrata, što ti je to masno po bradi i odu van.
Sutradan šaljem poruku Sari na facebook dolazi droljo dok smo još sam , stvarno je brzo došla .
Skinuli smo odječu sa sebe kao životinje , legli na krevet i odmah počeli .

Lizao sam njezinu breskvicu sva je mokra bila lijepa i uska , noge su joj ostale raširene , ubrzo sam legao na nju počeo je jebati ah kako dobar osječaj za moj kurac baš se usrećio , dok sam je jebao lizao sam njezine bradavice , ljubio je po vratu stenjala je jako boli boli me govorila je i treba da te boli droljice mala .
Ustao sam sa nje i rekao naguzio se , odmah je to i učinila držao sam je za kosu i straga je jebao u njezinu razvaljenu mokru pičku odgovori mi koliko voliš moj kurac ona če PUNOOO počela je svršavati ispao mi je iz pičke ali nema predaha odmah sam ga vratio u pičku i počeo jebati, rupa je bila baš proširena od moga kurca.
Ustani nasloni se na tu klupicu od prozora uhavatio sam je obje rukama oko vrata i rekao sam joj da se nabija što više na na moj kurac, osjetio sam da ču svršiti , vadim ga iz njene pičke i svršavam po guzovima , brišem glavić od njezino lice. Hvala ti rekoh možeš sada iči slobodna si .

Obukli smo se ona je taman krenula prema ulaznim vratima kada se čuje netko dolazi a to je mama i sestra i zateknu Saru kako ide prema vratima .

Sestra ostane u čudu šta ti ovdje radiš rekla sam da dodeš u 9 navečer a ne u 9 jutri i od čega si to opet masna po bradi
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija