Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sarajevska noć

Edina i ja smo izašli u razmaku iz vagona, a vidio sam da su ju dočekali roditelji i mlađa sestra, koja je bila isto ljepotica kao i Edina. Kad sam prolazio Edina me je pogledala i poskrivečki mi poslala poljubac, pa sam otišao sa smješkom. Mene je dočekao poslovni partner, te smo otišli do firme i tamo sam bio do nekih 16 sati. Nakon toga smo poručali i oko 19 sati sam konačno bio u hotelu.

Odmah sam se skinuo i otišao pod tuš, te sam nakon pola sata izašao spreman za sve. Oko 20 i 15 mi je došla poruka od Edine da je u predvorju hotela, pa sam svjež i namirisan izašao van. Edina me čekala odjevena u divnu haljinu i sa svilenom maramom na glavi. Znao sam da ima predivnu i gustu smeđu kosu, pa mi je malo i smetala ta marama, ali nisam se bunio. Otišli smo polako do jednog restorana u blizini, a dok smo jeli osjećao sam toplinu njenih nogu uz moje ispod stola. Stisla je moju nogu svojima, a onda sam osjetio njenu bosu nogu na mojim preponama, dok je i dalje mirno jela. Kako smo sjedili u kutu restorana, nitko nije primjetio ništa, a meni je ionako bila zataknuta salveta za košulju, pa je pokrivala njeno boso stopalo na mom kurcu. Spustio sam ruku ispod stola i masirao sam joj nogu, te ju lagano prstima mazio po njenim nožnim. Samo je zatvorila oči i stisla mi svojim nožnim prstima moj mali prst na ruci.

Imao sam osjećaj da jedva čeka da pojedemo, iako je i ona jela polako kao i ja. Nakon večere, tj nakon što mi se kurac opustio, i nakon što sam platio otišli smo do jedne kafane, ali tu se puštala rock muzika, tj neki bend je svirao uživo. Poslije mi je rekla da je tu nastupala i Crvena jabuka, a i Plavi orkestar, te su zalazili i Nele sa svojom ekipom, te ostatak rock establishmenta iz Sarajeva. Bilo je interesantno, ali je mene više interesiralo kako joj ga opet utjerati u njenu usku picu. Našli smo mjesto u jednom malom separeu, te smo sjedili jedno uz drugo stisnuti. Dok je ostala ekipa u separeu bila skoncentrirana na muziku, moja je ruka zalutala ispod njene guze. Shvatila je što želim, pa se malo nagnula naprijed pod izlikom da želi odložiti praznu bocu, a ja sam stavio ruku na mjesto gdje je bila njena slatka guza. Kad je sjela samo se našla na mojoj ruci i malo promeškoljila, pa sam ju sad dirao po pici i lagano ju prstom trljao. Trajalo je to nekih petnaestak minuta dok se nije okrenula prema meni i rekla mi na uho:

- Idemo van? -samo sam kimnuo glavom i otišao sam do šanka, platio naše i zavrtio turu za ekipu u separeu, na njihovo oduševljenje, pa sam znao da ću opet moći navratiti i da me netko pozna ovdje.

Edina i ja smo izašli, te smo uskoro bili blizu mog hotela, a ona je rekla da želi kod mene u sobu. Upitao sam ju za starce, te je rekla da je starcima objasnila da će prespavati kod prijateljice na drugom kraju grada, pa je mirna po tom pitanju. Nasmijao sam se na to, pa smo otišli u hotel i odmah do sobe. Još smo se u liftu ljubili i milovali, tj ona je stiskala moju stražnjicu dok je bila stisnuta uz mene i trljala se uz moj već napeti kurac.
Ušli smo u sobu, te je odmah poskidala sve sa sebe, a pritom mislim baš na sve i brzo se gola bacila na krevet. Ja sam poskidao polako sve sa sebe i gledao ju na krevetu kako se vrpolji požurujući me, a onda sam se popeo na krevet kraj nje i počeli smo se ljubiti kao da se nikad u životu nismo. Imala je slatke usne i bio ih je pravi gušt ljubiti, a ona se predavala potpuno i ljubili smo se dobrih pet minuta, a onda sam se počeo spuštati niz njen vrat i na ramena, te na njene sise, solidna trojka i jako čvrste, sa tvrdim bradavicama koje su se isticale na njenoj bijeloj koži. Ljubio sam ju po grudima dok je ona tiho stenjala, a onda se počeo polako spuštati niz njen trbuh do pice i raširio sam joj noge, te se smjestio izeđu njih. Počeo sam joj lizati klit na sada obrijanoj pici i uskoro joj je klit nabubrio, pa je postao izuzetno osjetljiv, a to se vidjelo i ubrzo kad je počela svršavati. nabila si je jastuk na glavu kada je vrisnula od užitka, a iz pice je špricnulo par puta i zalilo mi lice. Noge su joj se tresle, a i trbuh joj se grčio. Ja sam joj gurnuo dva prsta u picu i samo se stresla od novog uzbuđenja, pa sam ju nastavio trljati njima.
Dotle je moj kurac već bio prenapet i na glaviću se skupljala tekućina, pa sam izvukao prste iz pice i uspravio se, te namjestio glavić na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo. Ona je još više raširila noge, pa je ušao glatko u nju, a onda sam se naslonio rukama uz njeno tijelo na krevet, te sam ju počeo jebati. Krevet je lagano škripao pod nama dok sam se zabijao u nju, polako i bez žurbe, a Edina je samo stenjala, te je rekla da želi da svršim u nju. Pitao sam ju da li je sigurna u to, ali je rekla da je i da ne brinem. Opušten sam ju nastavio jebati i nakon nekoliko minuta sam počeo svršavati, te sam joj sada punio picu svojom spermom. Stisla me rukama oko vrata dok sam se praznio u nju i ljubila me, te mi dahtala na uho:

- Mmmm kako je ovo dobro.. . želim da me stalno jebeš..

Ja sam ju nastavio jebati iako sam se već ispraznio, ali mi je kurac i dalje stajao. Zatim me ona odmakla i rekla da legnem na leđa, te me zajahala i namjestila se na moj kurac. Sad se ona nabijala na mene dok sam joj ja mijesio sise i tvrde bradavice. Trajalo je to još nekih pet minuta, a onda je počela svršavati. Kad se smirila ustala je sa mene i bacila se ustima na moj kurac, te ga je počela lizati i čistiti od naših pomješanih sokova. Pušila mi je dobrih desetak minuta dok joj nisam svršio u usta, ali sad nije odmakla glavu već je sve progutala i oblizivala se. Nakon toga smo ležali još neko vrijeme, pa smo otišli pod tuš, a onda osvježeni se vtartili u krevet. Ugasili smo svjetlo i upalili TV, te sam ga stavio na muzički program, a mi smo se nastavili maziti i ljubiti. Kasnije sam ju još jednom pojebao s guza i ponovo joj napunio picu spermom, te je zadovoljna zaspala, a ja sam ugasio TV i zaspao kraj nje.

Kasnije smo se dogovorili da se vidimo u Zagrebu, pa ćemo se nastaviti družiti kad dođe, ali o tome ću Vam pisati drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija