Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sasvim neočekivano

Sjedio sam kod kuće gledao tv ništa posebno sve dok me nije prijatelj zovnuo da se nađem s njim u jednom kafiću gdje inače pijemo piće.
Kada sam došao u taj kafić rekao je da moram upoznati njegovu kologicu koja radi s njim i da bi trebalo ubrzo doći.
Pričao mi je kako je dobra pička pa eto pokaži se sada kada dođe ako bi volio jebati.
I tako kroz smijeh smo pričali o njoj prijatelj je rekao da ima dobru guzu dobre sise i da bi je trebalo naguziti.
Čekali smo i baš onda kada smo pomislili pojavljuje se na vratima prijatelj mi je rekao šta kažeš rekao sam pička ipo.
Nije baš bila nešto visoka ali imala je dobre sise i srcoliku guzu išla je prema nama tj prema našem stolu i žvakala žvaku baš kao prava drolja odmah me napalila kurac mi je stajao cijelo vrijeme nadignut.
Pružila mi je ruku i rekla ja sam Nina ja sam ostao na par sekundi zablokiran a onda sam joj pružio ruku i rekao ja sam Marko drago mi je.
Dok je ulazila primjetio sam da je svi gledaju okreću se i gledaju kako nebi kada je pička ipo i dok je sjedala na stolicu pažljivo sam gledao u njezinu guzu , prekrižila je noge i nagela se malo na desnu stranu kako bi ja imao bolji pogled na njezinu guzu.
Došao je konobar do nje i imala je piće od njega a meni je samo konobar namignuo.
Rekla je da mora na sekundu do wc i dok se ustala i krenula prema wc gledali smo ja prijatelj i ostali u njezinu guzicu a zatim me prijatelj rekao bile je nategnuo rekao sam da bi volio joj ga stavit u onu guzu i nevadit ga a onda mi je rekao kako svi drkaju na poslu na nju.
Vratila se sjela je s nama pričali smo o glupostima ali sam vidio da je prava mala drolja nekako kao da nešto malo fali da dobiješ pičke.
Saznao sam da je ona starija od mene osam godina što meni nije nikakav problem još bolje mi iskustvo ima fufica a ustalom rupa je rupa.
Popili smo piće a onda je prijatelj rekao da nas može on odbaciti sjeli smo u njegov auto ali sjeli smo pozadi jer prijatelj je držao neke stvari naprijed.
Bili smo jako pribijeni jedno uz drugo što više ona se meni primicala mada je ona imala prostora do vrata a i ja sam isto i tako dok smo se vozili stavila je ruku na moje koljeno a uatim na kurac , kurac mi se odmah kao iz topa nadigao.
Zatim sam ja nju pomazio po koljenu i išao prema pički i počeo je lagano trljati ali kroz gaće no prijatelj je rekao njoj ti si ovdje ono u ovoj ulici ona je rekla da nasmješila se i rekla pa eto možemo se opet naći na piću rekao sam nije problem možemo.
Pričao sam prijatelju kada je izašla rekao je kroz smijeh mogao si mi reći da izađem iz auta da se poseksate.
Sutradan prijatelj me zove da dođem na posao gdje on radi da mi da neki papir kada sam došao tamo vidio sam nju samo mi se nasmješila i pozdravila .
Prijatelj je sjedio za stolom listali smo neke papire i tražili moje ime i prezime naslonio sam se rukama na nešto prljavo crno pitao sam prijatelja gdje wc pokazo mi je .
Ušao sam vidio nju u wc kako pere ruke oprao sam i ja i dok je sušila ruke došao sam do nje stavio joj prst kroz hlače uniformu donjio dio koje je nosila nije se odbijala guzicom se još više približavala meni već mi se počeo polako nadizati okrenula se prema meni i počela se ljubiti i mazit me po kurcu.
Ja sam je počeo po pički mazit a zatim skinuo joj hlače pomaknuo gaćice na jednu stranu i počeo lizati a zatim sam je okrenuo skinuo joj skroz gaćice skinuo ja sa sebe sve i stavio joj ga u toplu guzu naravno do jaja.
Ona se jako pribila uz mene ja sam počeo jebati bilo je fantastično previše me je uzbudila njezina guza pa sam ga izvadio nije ga bilo ni lako izvadit iz one guzice i svršio joj po guzovima i razmazao spermu a ona je ostala onako a zatim se počela oblačit a onda me je poljubila u lice i rekla drugi put u pičku može rekao sam da .
Vratila se svom poslu a prijatelju je odmah sve bilo jasno zgrabio sam papir na kojem je moje ime pisalo i rekao da ću mu pričat

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija