Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Savršen seks sa jednom gospođom!

Ocjena: 3.8

Moja priča se desila prošlog ljeta dok sam radio na moru. Imao sam tada dvadeset godina i izgledao sam jako dobro pošto sam idalje trenirao fudbal tako da je moja linija bila jako dobra. Radio sam u jednom skladištu voća i povrća. Tu su svakodnevno dolazile mušterije u nabavku. Mnoge od žena koje bi dolazile bile su oskudno obučene jer bi neke svratile kada bi krenule na plažu.

Jednog popodneva u moju smjenu su svratile dvije gospođe jedna starija i jedna gospođa koja je imala otprilike oko četrdeset godina ( kasnije sam saznao da su to ćerka i majka). Mlađa se zvala Tonka i došla je iz Zagreba na ljetovanje. Uslužio sam ih i na kraju su mi rekle da sam bio jako ljubazan i da će ponovo svratiti. Moram priznati da sam tog popodneva zamišljao Tonku kako izgleda gola jer je stvarno bila super.

Njen tamniji ten koji je dobila od sunčanja samo je još više isticao njen seksipil. Imala je prelijepe sise otprilike četvorka ali idalje su bile tvrde. Njena duga plava kosa je samo upotpunila njenu prelijepu sliku. Guza joj je bila posebna priča, iako je bila veća uvijek je nosila usku trenerku i ona bi dolazila do izražaja što je mene jako palilo. Prošlo je nekoliko dana od poslednjeg puta kada je došla.

Bio je to petak veče a ja sam radio noćnu smjenu. Nije na stovaruštu bilo nikoga osim mene. Odjednom njezin auto se parkirao ispred i ona je ušla unutra samo u kupaćem kostimu. Izgledala je jako seksi i jebozovno da se moj kurac odmah probudio u šorcu. Izvinjavala se kako ide sa plaže pa je svratila po par stvari na brzinu. Nisam je ni slušao šta govori nego sam samo gledao u njene velike sise i veliku guzu koju je prekrivao oskudni žuti kupaći kostim.

Nisam ni bio svestan da se moj kurac nadigrao do maksimuma. Kada sam krenuo da joj odaberem voće ona je primijetila izbočinu na šorcu. Nasmijala se rekavši da je neko jako napaljen. Htjeo sam da propadnem od sramote u zemlju. Ona mi je prišla polako rekavši da se ne trebam stidjeti da je to normalno i rukom lagano prešla preko moga kurca. Rekla je da misli da imam jako veliki kurac i da ga želi vidjeti. Ja sam ostao ukopan.

Kleknula je na koljena ispred mene i svukla mi šorc i bokserice u isti mah. U taj tren iskočio je moj debeli i do maksimuma podignuti kurac. Iznenadila se koliko je bio veliki. Rekla mi je da imam jako lijepi kurac. Uzela ga je u ruku i počela drkati. Dok ga je drkala rastao je u njenoj ruci. Nije skidala pogled sa njega. U jednom trenutku drugom rukom je oslobodila sise iz kupaćeg. Tada su se ispred mene ukazala prelijepe sise sa tamnim bradavicama.

Dok ga je drkala par puta je glavić prinijela njenim bradavicama koje su bile jako tvrde. Iz njene pice su već curili sokovi jer sam vidio veliku fleku na gaćicama. U tom trenutku stavila je moj nabrekli kurac u usta i počela ga pušiti. Bilo je to najbolje pušenje do sada koje sam dobio. Uvalačila je kurac u usta koliko je god to moguće bilo. Nabijala se u jakom ritmu na njega. Kada bi ga izvadila iz usta lizala bi ga od glavića do jaja a zatim bi uvalčila jaja jedno pa drugo.

Bio sam jako napaljen. Vremenom sam se i ja malo oslobodio pa sam je rukama uhvatio za kosu i počeo navlačiti na moj kurac. To joj je jako prijalo pa sam sada ja nabijao kurac u njena usta dok bi ona stajala. Rekao sam da želim da je jebem među sise. Uzela je rukama svoje sise, primakla ih jednu drugoj a zatim sam joj ga stavio među sise i počeo jebati. Osjećaj je bio izvanredan. I ona je bila jako napaljena. Govorila mi je kako do sada nije vidjela ljepši i deblji kurac.

Pošto sam bio jako napaljen moja sprema iz jaja se spremala da izađe napolje. Rekao sam joj da sam pri kraju a ona ga je uzela u ruke i počela snažno drkati. Jezikom je dirala do mog glavića. U tom trenutku počeo sam da špricam spermu po njenim ustima, licu i sisama. Jedan dio je progutala ali mnogo sperme je ostalo na njenom licu i sisama. Oblizala mi je kurac od ostatka sperme rekavši da ima super ukus.

Ustala je i otišla do toaleta da skine ostatke sperme sa njenog tijela. Kada se vratila rekla mi je da imam jako lijep kurac i da bi voljela da ovu našu akciju ponovimo još nekoliko puta dok je ovdje na odmoru. Na rastanku mi je dala broj telefona rekavši da sledeći put ću dobiti nagradu u vidu njene sočne pičkice. Radovao sam se sledećem susretu na koji na moju veliku radost nisam dugo morao čekati.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina