Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Savršena asistentica

Kao kuhar radim već godinama i zadnjih šest radim kao Chef kuhinje u jednom poznatom restoranu. Moj Sous chef mi je najavio odlazak nakon što mi je tri godine bio desna ruka. Ali bio sam sretan zbog toga jer je naučio nešto i može raditi samostalno.
Znao sam da to nije lagan posao, jer sam i sam radio par godina kao Sous chef nekim svjetskim chefovima. I sad sam se našao na muci, koga da uzmem, a da istovremeno mogu imati povjerenja u njega i da je dobar samostalni kuhar. Uto mi je jedan kolega predložio Dijanu. Ionako je bila nezadovoljna u hotelu i tražila je promjenu.

Dijanu sam znao od prije. Kretali smo se nekako u istom društvu i znali iste ljude, a svi koje sam pitao govorili su da je dobra, ali i luckaste naravi. Zato sam ju nazvao i našli smo se u kafiću kod jednog mog frenda. Došla je i ja sam ostao paf. Uglavnom sam ju viđao u kuharskoj odjeći, a sad je došla u nekoj kratkoj haljini, duge crne kose rasute nehajno preko ramena, crne najlonke i iste takve čizme do preko koljena. Bila je visoka oko 180 i kojih desetak niža od mene. O figuri da ne pričam. Sise solidna trojka, vitko tijelo i malo izraženi bokovi, a mišići na rukama i nogama su bili od fitnesa i dizanja teškog posuđa. Znao sam da ima klinca iz propale veze, jer ju je tip napustio kad je skužio da je u drugom stanju, ali joj to nije smetalo. Prihvatila je moju ponudu, pa smo ostali još neko vrijeme u druženju. Malo smo više popili, pa kad smo izašli van završili u autu i malo se pohvatali, ali nismo išli do kraja. Jedino je ona sada znala veličinu mog kurca, a ja njenih sisa i da ne nosi gaćice.

Kad je počela raditi nismo razgovarali o tome, dapače, nekako smo izbegavali tu temu. Barem dok nije prošlo nekih mjesec dana. Bila je gužva u restoranu i atmosfera je bila napeta. U jednom trenutku sam planuo, iako bez veze, ali je ovo stresan posao pa se nitko nije iznenadio, ali mi se Dijana uaprotivila i kontrirala mi. Malo smo se porječkali, ali sam osjetio neku čudnu napetost.

Kad je završilo radno vrijeme i svi pospremili sve Dijana je ušla u moj ured i rekla da bi mi se željela ispričati zbog onoga od malo prije, ali sam samo rekao:

- Ne brini, to nam je u opisu posla..
- Znam ali.. -malo je zastala pa sam ju pogledao, a onda je nastavila- .. to me napalilo.. znaš..
- Da? -gledao sam ju pažljivo čekajući odgovor.
- Da.. -otkopčavala je bluzu naslonjena na vrata od ureda i raširila ju, pa sam ugledao crni čipkasti grudnjak i oznojeno tijelo- .. i sad bi voljela isprobati onaj tvoj kurac koji sam osjetila u autu nakon razgovora..
- I ja bi volio osjetiti okus tvojih sisa i pice.. -rekao sam ustajući sa stolca i prilazeći joj.

Uletili smo u zagrljaj jedno drugom i uskoro su bluze bile na podu, baš kao i njen grudnjak, a ja sam sad ljubio njene sise i bradavice. Zavukla mi je ruku u hlače koje su imale samo špagicu za vezanje i sad sam osjetio njene nokte na svom kurcu. Sagnuo sam se i povukao njene hlače niz noge i .. ponovo nije imala gaćice, pa sam gurnuo prste između njenih nogu i u njenu mokru picu. Zastenjala je kad su joj prsti ušli u picu. Skinuo sam svoje hlače i gaće, pa sam joj prišao sa uzdignutim kurcem. Stavila je nogu na stolicu i ja sam joj ga zabio s guza u picu. Držao sam ju za sisu dok sam joj ga zabijao u picu. Stenjala je dok se držala za stolicu i meni oko vrata, a ja joj ga uguravao. Jebali smo se žestoko nekih pet minuta i u zadnji čas sam ga izvukao i svršio joj po guzi, a i ona je svršila nekako istovremeno.

Obrisao sam joj guzu, a ona meni oblizala kurac, pa smo se obukli i otišli do garderobe. Kad smo se presvukli upitala me:

- Znam da te žena čeka doma, ali imaš li malo vremena?
- Nije problem, reci?
- Možemo do mene, mali mi je kod mame cijeli ovaj vikend, pa bi voljela još malo?
- Može, zašto ne -rekao sam i krenuo za njom van, pa smo se odvezli do njenog stana.

Čim smo ušli u stan počeli smo se skidati i dok smo došli do spavaće sobe bili smo goli. Odmah sam se bacio na nju, tj na lizanje njene pice i cuclanje klita. Stenjala je i bradavice su joj bile napete od želje, pa me je samo povukla na sebe i rekla:

- Daj mi ga staaaviiii.. .

Namjestio sam ga na ulaz u njenu picu i gurnuo joj ga odmah do jaja. Zastenjala je i stisla me nogama, te mi počela davati tempo njima kako da ju jebem. Bio sam oslonjen na ruke i zabijao joj ga do jaja, a onda se malo oslobodio i podvukao joj jastuk pod guzu i zadigao noge na svoja ramena i ponovo joj ga zabio do jajau picu. Zastenjala je sa širokim osmjehom na licu, a ja sam ju pumpao kao lud. Zabijao sam ga, a ona je svršavala, pa mi je kurac bio sav u sokovima koji su samo curili iz nje. Nakon par minuta sam osjetio da ću svršiti i brzo ga izvukao van i počeo svršavati po njenim sisama i trbuhu, a malo je završilo i na pici.

Nakon toga sam sjeo umorno na krevet kraj nje i pokušavao doći do daha. Uspravila se i ona te mi milovala leđa.

- Ovo je bilo super.. baš ti hvala..
- Nema na čemu. Mogli smo to i prije napraviti -rekao sam aludirajući na ono hvatanje u autu.
- Tada nisam bila spremna za ovo.. ipak, nisam se poseksala već više od šest mjeseci.
- Stvarno? -bio sam iskreno iznenađen- Mislio sam da ti nije to uopće problem?
- I nije.. masa ih slini za mnom, ali nema onog nećeg.. sve do one večeri sa tobom.. -tu se uspravila i zagrlila me i poljubila.

Malo smo se još mazili, a onda sam ipak morao ići kući. Od tada smo se znali pojebati svaki drugi dan. Najčešće u uredu kod mene ili u garderobi, a vikendima kad joj mali nije bio doma kod nje u stanu. Radimo već godinu dana skupa i ovo mi je najbolji Sous chef kojeg sam do sada imao, a nadam se da ćemo još dugo godina raditi skupa.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija