Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Savršena asistentica

Ocjena: Nije ocjenjeno

Kao kuhar radim već godinama i zadnjih šest radim kao Chef kuhinje u jednom poznatom restoranu. Moj Sous chef mi je najavio odlazak nakon što mi je tri godine bio desna ruka. Ali bio sam sretan zbog toga jer je naučio nešto i može raditi samostalno.
Znao sam da to nije lagan posao, jer sam i sam radio par godina kao Sous chef nekim svjetskim chefovima. I sad sam se našao na muci, koga da uzmem, a da istovremeno mogu imati povjerenja u njega i da je dobar samostalni kuhar. Uto mi je jedan kolega predložio Dijanu. Ionako je bila nezadovoljna u hotelu i tražila je promjenu.

Dijanu sam znao od prije. Kretali smo se nekako u istom društvu i znali iste ljude, a svi koje sam pitao govorili su da je dobra, ali i luckaste naravi. Zato sam ju nazvao i našli smo se u kafiću kod jednog mog frenda. Došla je i ja sam ostao paf. Uglavnom sam ju viđao u kuharskoj odjeći, a sad je došla u nekoj kratkoj haljini, duge crne kose rasute nehajno preko ramena, crne najlonke i iste takve čizme do preko koljena. Bila je visoka oko 180 i kojih desetak niža od mene. O figuri da ne pričam. Sise solidna trojka, vitko tijelo i malo izraženi bokovi, a mišići na rukama i nogama su bili od fitnesa i dizanja teškog posuđa. Znao sam da ima klinca iz propale veze, jer ju je tip napustio kad je skužio da je u drugom stanju, ali joj to nije smetalo. Prihvatila je moju ponudu, pa smo ostali još neko vrijeme u druženju. Malo smo više popili, pa kad smo izašli van završili u autu i malo se pohvatali, ali nismo išli do kraja. Jedino je ona sada znala veličinu mog kurca, a ja njenih sisa i da ne nosi gaćice.

Kad je počela raditi nismo razgovarali o tome, dapače, nekako smo izbegavali tu temu. Barem dok nije prošlo nekih mjesec dana. Bila je gužva u restoranu i atmosfera je bila napeta. U jednom trenutku sam planuo, iako bez veze, ali je ovo stresan posao pa se nitko nije iznenadio, ali mi se Dijana uaprotivila i kontrirala mi. Malo smo se porječkali, ali sam osjetio neku čudnu napetost.

Kad je završilo radno vrijeme i svi pospremili sve Dijana je ušla u moj ured i rekla da bi mi se željela ispričati zbog onoga od malo prije, ali sam samo rekao:

- Ne brini, to nam je u opisu posla..
- Znam ali.. -malo je zastala pa sam ju pogledao, a onda je nastavila- .. to me napalilo.. znaš..
- Da? -gledao sam ju pažljivo čekajući odgovor.
- Da.. -otkopčavala je bluzu naslonjena na vrata od ureda i raširila ju, pa sam ugledao crni čipkasti grudnjak i oznojeno tijelo- .. i sad bi voljela isprobati onaj tvoj kurac koji sam osjetila u autu nakon razgovora..
- I ja bi volio osjetiti okus tvojih sisa i pice.. -rekao sam ustajući sa stolca i prilazeći joj.

Uletili smo u zagrljaj jedno drugom i uskoro su bluze bile na podu, baš kao i njen grudnjak, a ja sam sad ljubio njene sise i bradavice. Zavukla mi je ruku u hlače koje su imale samo špagicu za vezanje i sad sam osjetio njene nokte na svom kurcu. Sagnuo sam se i povukao njene hlače niz noge i .. ponovo nije imala gaćice, pa sam gurnuo prste između njenih nogu i u njenu mokru picu. Zastenjala je kad su joj prsti ušli u picu. Skinuo sam svoje hlače i gaće, pa sam joj prišao sa uzdignutim kurcem. Stavila je nogu na stolicu i ja sam joj ga zabio s guza u picu. Držao sam ju za sisu dok sam joj ga zabijao u picu. Stenjala je dok se držala za stolicu i meni oko vrata, a ja joj ga uguravao. Jebali smo se žestoko nekih pet minuta i u zadnji čas sam ga izvukao i svršio joj po guzi, a i ona je svršila nekako istovremeno.

Obrisao sam joj guzu, a ona meni oblizala kurac, pa smo se obukli i otišli do garderobe. Kad smo se presvukli upitala me:

- Znam da te žena čeka doma, ali imaš li malo vremena?
- Nije problem, reci?
- Možemo do mene, mali mi je kod mame cijeli ovaj vikend, pa bi voljela još malo?
- Može, zašto ne -rekao sam i krenuo za njom van, pa smo se odvezli do njenog stana.

Čim smo ušli u stan počeli smo se skidati i dok smo došli do spavaće sobe bili smo goli. Odmah sam se bacio na nju, tj na lizanje njene pice i cuclanje klita. Stenjala je i bradavice su joj bile napete od želje, pa me je samo povukla na sebe i rekla:

- Daj mi ga staaaviiii.. .

Namjestio sam ga na ulaz u njenu picu i gurnuo joj ga odmah do jaja. Zastenjala je i stisla me nogama, te mi počela davati tempo njima kako da ju jebem. Bio sam oslonjen na ruke i zabijao joj ga do jaja, a onda se malo oslobodio i podvukao joj jastuk pod guzu i zadigao noge na svoja ramena i ponovo joj ga zabio do jajau picu. Zastenjala je sa širokim osmjehom na licu, a ja sam ju pumpao kao lud. Zabijao sam ga, a ona je svršavala, pa mi je kurac bio sav u sokovima koji su samo curili iz nje. Nakon par minuta sam osjetio da ću svršiti i brzo ga izvukao van i počeo svršavati po njenim sisama i trbuhu, a malo je završilo i na pici.

Nakon toga sam sjeo umorno na krevet kraj nje i pokušavao doći do daha. Uspravila se i ona te mi milovala leđa.

- Ovo je bilo super.. baš ti hvala..
- Nema na čemu. Mogli smo to i prije napraviti -rekao sam aludirajući na ono hvatanje u autu.
- Tada nisam bila spremna za ovo.. ipak, nisam se poseksala već više od šest mjeseci.
- Stvarno? -bio sam iskreno iznenađen- Mislio sam da ti nije to uopće problem?
- I nije.. masa ih slini za mnom, ali nema onog nećeg.. sve do one večeri sa tobom.. -tu se uspravila i zagrlila me i poljubila.

Malo smo se još mazili, a onda sam ipak morao ići kući. Od tada smo se znali pojebati svaki drugi dan. Najčešće u uredu kod mene ili u garderobi, a vikendima kad joj mali nije bio doma kod nje u stanu. Radimo već godinu dana skupa i ovo mi je najbolji Sous chef kojeg sam do sada imao, a nadam se da ćemo još dugo godina raditi skupa.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina