Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Savršena Danijela

Nakon napornog dana došao sam kući, legao na kauč i upalio TV. Bio sam totalno iscrpljen i samo sam želio zaspati. Zatim sam čuo lavež pasa, pa nekolko koraka sa stubišta i kucanje na vrata! Otvaram ih i u čudu ugledam Danijelu.

-Iznenađenjeeee..., govori mi.
-Zar nisi trebala za vikend doć?, upitah zbunjeno.
-Pa bilo mi usput i željela sam te vidjet!

Danijela je inače djevojka bujnih grudi, plave kose i očiju, čvrste guze, jednom riječju savršena! Upoznali smo se preko jedne prijateljice, pa smo se malo zafrkavali, sve nešto na račun sexa, jer ona sve otvoreno kaže, polu u zafrkanciji, ali nije meni dugo trebalo da prihvatim takav način zafrkancije! I tako nakon nekoliko dana dogovorili da se viđamo, družimo i sex, dok nam ne dosadi! Iako je to otežavala situacija da živi 50ak km od mene!

-Pretpostavljam da češ prespavati kod mene kada si ovako kasno došla?, upitam
-Pa pokušat ću ako me pustiš spavati., odgovara kroz smijeh, i već me strasno ljubi!

Zalupio sam vratima ulovio je za guzicu i odnio u sobu! Skinula je kaput i majcu i uhvatila se moje trenirke, pljunula u dlan i počela drkat dok smo se i dalje ljubili! Skinuo sam majcu i ulovio se njenih hlača koje sam joj jedva skinuo. Već je bila napaljena i mokra pa sam je počeo lizati dok mi ga je ona pušila, u nekoj čudnoj pozi 69! Volim lizat, i volim kad je mokra! Al ona tako dobro puši da se ne mogu skoncetrirati što radim, jednostavno sam se prepustio, i imao feeling da ću svakog trena svršiti! Ona je baš znala što radi, grebala me po trbuhu i gledala me u oči! Nikad nisam razumio takav pogled u porničima, ali ima nešto u tom pogledu! Napali te još jače! Ulovio sam je za kosu i povukao prema gore, a ona se zločesto nasmijala i govori,
-što biš?
samo sam se nasmijao, a ona se sjela na njega i počela jahati! Bilo je teško pratiti njen tempo, od naprezanja su me boljeli trbušni mišiči! A ona se samo smijala i uživala! Dok se nabijala, uzela je moje prste, i stavila ih u usta! A ja sam joj ih zatim stavio u guzu, osjetio sam kako je mokra i kako se stisla! Počela se još više smijat i ubrzala već nepodnosljivi tempo! Točno zna što radi! Kad sam mislio da ću svršiti je stala, sjela mi je na facu i s jednom rukom me vukla za kosu, a s drugom drkala, lagano da ne svršim! Počela je uzdisati, a moramo donekle biti tihi, jer u stanu pored sve se čuje, ako već udarac vrata nije nekog probudio, a mi se držimo diskretni! Sve se cjedilo iz nje meni niz vrat! Spustila se dole i počela mi ponovno pušiti, taj rad jezikom je nezaboravan! Držao sam je za kosu da je mogu gledat u oči, jer to me palilo, onaj njen pogled i moj kurac u njenim ustima, sve mokro od nje! Zatim se je podigla i stavila moj kurac među njene sise! Mislim da su bile 4, prirodne, a tako čvrste! Zatim smo se prebacili na doggy! Ona ga je namjestila i određivala tempo, a ja sam joj masirao klitoris! Osijetio sam kako joj se sve slijeva niz noge, i nisam mogao odoljeti a da se ne maknem i počnem je lizat! Spustila je glavu i raširila noge! Dok sam je lizao ona si je počela sama masirat klioris i govri uz uzdisaje kako će svršiti po drugi put! Osijetio sam kako svršava i kako se trza! A onaj njen smijeh je nezaboravan! Pošto je bila tako mokra nisam mogao odoliti da je ne čačkam i navlažim je oko guze, što s pljuvačkom što s njenim sokovima! Ona uz smijeh govori.
-što biš sada i guzu?
-pa rekla si da nedaš guzu., uz smijeh govorim
zatim se je namjestila, uzela moj kurac i počela ga namjestati, kolko god je bilo mokro, bilo je tako usko, da je zabila glavu u jastuk i počela glasno stenjati!
-nemoj stat, nemoj stat., govorila je
ja sam ubrzavao tempo, ali lagano i oprezno, a ona me sa svojim noktima ulovila za nogu i rekla
-jaće, još jače,
ja sam joj ga počeo nabijati koliko sam mogao, dokle nije i po treči put svršila!
Volio sam kod Danijele što je uvijek znala što i kako želi! Prije nego sam išta rekao, pomakla se i počela mi drkati, svršio sam joj po guzi i leđima! Umalo sam se sružio od užitka i prijašnjeg umora! Ona je umočila svoje noktiče u spermu i razvukla to po guzici! A pošto sam joj prije nekolko dana poslao jednu fotku na whatsaap koju sam skinuo s interneta, uzdihana i nasmijana me pogleda, digne guzicu punu sperme u zrak, glavu zabije u jastuk,
-češ si slikat, da imaš pravu sliku?.

S Danijelom je bilo još lijepih iskustava, a jednom ću vjerovatno napisat još koje! =)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija