Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Šefova supruga

Ja sam četrdesetogodišnjak oženjen sretno. Visok oko stoosamdeset i osamdeset kg.

Moja supruga je brineta zanosnih oblina i naš ljubavni život je fantastičan. Svašta smo probali i svako ima svoje omiljene poze.

Moja omiljena poza je kad je moja draga gore, a moje slobodne ruke mogu da se igraju sa njenim uspravnim grudima.

Sa druge strane ona obožava da je oralno zadovoljim a posle toga da je napunim spermom u misionarskoj pozi. Dok je oralno obrađujem koristim i jezik i ruke, a nekad i neka seksualna pomagala.

Sve ovo navodim da kažem kako nemam potrebu za ljubavnicom.

Ispričaću vam šta mi se desilo prošle sedmice.

Naime, radim kao izvršni direktor u jednoj velikoj kompaniji. Moj šef, vlasnik je gospodin od svojih pedeset godina.

Naš dvojica smo išli službeno u Beč. Po obavljenom poslu vratili smo se u naš grad. On je rekao, pošto sam ja vozio, da mora da još nešto uradi a da ja odnesem poklon njegovoj ženi.
Kako se njegova kuća nalazi na putu do moje nije mi bio problem. Nazvao je i najavio moj dolazak.

Znao sam da je šefova žena mnogo mlađa od njega.

Parkirao sam auto ispred kuće i zazvonio na vrata.

Vrata je otvorila prelepa plavuša. Po mojoj proceni nije imala više od trideset godina. Visoka, dugih nogu uzanog struka i dobro utegnute guze.

Sve sam primetio zato što je na sebi imala uske farmerke, te belu košulju ispod koje se video čipkasti grudnjak. Možda je imala jedno dugme više otkopčano nego obično.

U trenutku sam pomislio kako je šef srećan, jer ima i novac i veoma zgodnu ženu.

Pozvala me je da uđem na kafu. Ušao sam u dnevnu sobu i seo na kožnu fotelju. Prebacujući sa sa noge na nogu vrckajući zgodnom guzom pripremala je kafu.

Neobavezno smo pričali. Kad je kafa bila gotova, ponela ju je prema meni ali je zapela za tepih tako da je šoljica kafe završila na mojim pantalonama. Zacrvenila se i rekla da će to popraviti.

Donela je neki sunđer i sagnula se da me očisti. Rekao sam da nema potrebe i da idem kući. Tada sam pogledao prema njoj i video njene grudi. Prostrujalo mi je da bih mogao i nešto pokušati. Rekao sam joj da je to bolje uraditi u kupatilu. Odmah je pristala.

Kad je spustila sunđer na pantalone moj kurac se već dobro digao. Nisam ni slutio da je ona to primetila. Lagano je čistila pantalone i u jednom trenutku stavila je sunđer na moj kurac. Nisam reagovao. Ona je ćutala, samo me pogledala. Nastavila je lagano prelaziti preko pantalona, odnosno preko mog kurca. Hteo je da eksplodira. Otkopčala je šlic i mojih dvadeset cm je iskočilo. Kleknula je i počela da puši. Gutala ga je. Skinula je sve sa sebe. Nastavila ga je pušiti. Kad sam osetio da sam blizu svršavanja upitao sam je kako voli. Ustala je, okrenula se i naguzila. Rekla je da biram u koju god hoću rupu.

Izabrao sam guzu. Dok sam joj ga stavio ona je počela mešanje. Takvo mišljenje nisam nikad do tada doživeo. Svršio sam ubrzo.

Samo je prokomentarisala da je na nju red. Shvatio sam. Otišli smo do kreveta, legla je i raširila noge. Počeo sam je lizati po mačkici, a onda po klitorisu. Kako sam ubrzavao lizanje, stavio sam prvo jedan, pa drugi prst. Stimulisao sam joj g tačku A ona je vrištala. Krajičkom oka sam video da je fioka pored kreveta otvorena. Ugledao sam vibrator, dohvatio ga i lagano izvukao prste. Ubacio sam umesto prstiju dok sam i dalje lizao njen klitoris.

Takvo vrištanje sam samo video u porno filmovima.

Moj kurac se digao ponovo. Podigao sam joj noge, izvadio vibrator i jebao je narednih pola sata. Menjali smo razne poze. Okrenuo sam je na stomak i svršio u nju.

Zahvalila mi se i rekla da moramo to ponoviti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija