Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Šefova žena

Delam kot voznik pri zelo bogatem moškem, pogosto pa vozim tudi njegovo ženo, ki je sponzor. Mlajša ženska nasproti njega, pri tridesetih, je prav tako brineta. Ima zelo trdno rit, ni suha ali debela in njene joške so velike štiri. In tako kot ponavadi nekega jutra pridem v službo in odpeljem šefa na letališče, mi pa smo pili kavo, medtem ko je čakal na vzlet letala.

Odpravil se je na potovanje v Švico in tam nekaj dni ostal nekaj dela. Ravno ko sem ga pustil na letališču, je zazvonil mobitel in poklicala me je njegova žena. Rekla je, da je imela sestanek z ginekologom, da sem lahko odhitela domov ponjo. Prišel sem do hiše, čakal sem jo nekaj minut, da je izstopila in se usedla v avto, odpeljal sem jo k ginekologu in čakal v avtu.

Bil je petek, sicer pa plačam vsak zadnji petek v mesecu. Tistega dne ni bilo veliko dela. Po pol ure se je vrnila in odpeljal sem jo do frizerja. Še malo manj kot eno uro sem jo čakal, zato sem jo odpeljal domov, ona pa mi je rekla, da je danes in naj grem z njo v pisarno, da mi plača.

Skupaj smo šli do hiše v pisarno, da bi mi plačali. Napisala mi je ček in mi dala nekaj papirjev v podpis. Medtem ko sem jo podpisoval, je hodila za mano po pisarni. Podpisal sem vse, kar sem potreboval, zato sem dal čep v žep in se obrnil proti domu, a ona je stala za mano z odpeto srajco pred mano.

Njene joške so štrlele iz modrčka, moj kurac pa se je takoj dvignil in zarisal na hlače. Stopila je korak proti meni in me potisnila k mizi ter me z roko prijela za kroglice, zato mi je stopila v obraz in zašepetala, da je mož sploh ne jebe in da je zelo pohotena, željna kurca in dober seks.

Odpela mi je pas in slekla hlače, nato še hlače. Nežno ga je odrinila in me poljubila. Rahlo se je sklonila in mi začela kaditi. Slekel sem jakno in srajco, tako da sem se nakopal po njenem obrazu. Vstala je, si obrisala obraz in me začela poljubljati, ko se je slekla.

Vse stvari je z mize vrgla na tla z roko, zato se je usedla na mizo in razširila noge ter začela potiskati prste v svojo muco. Prišel sem do nje, ji nežno porinil kurac v pizdo in jo prijel za noge, tako da sem jo začel rahlo potiskati. To je govorila, zato sem šel vse hitreje.

Zastokala je, zato sem ji začel razbijati rit, ona pa je začela kričati. Ustavil sem se in vstal ter jo z obema rokama prijel za rit, ko me je poljubila, ustavila se je in položila glavo na moje joške, tako da sem jih začel lizati. Obrnila se je in se naslonila na mizo in zdaj rekla malo v rit.

Bilo je čudno, ker je bilo tako tesno, da sem moral nekajkrat pljuvati in drgniti, da je moj kurac lahko vstopil. Najprej sem ji malo potisnil prste, ker je bil pretesen, zato sem ga komaj potisnil, ona pa je glasno vzdihnila in rekla. Rahlo sem ji jo potiskala, dokler se ni sčasoma razširila.

In ves čas je jamrala. Sčasoma je šlo vse hitreje in hitreje, dokler nisem zabil v njeno rit, bil je dober občutek. Upočasnila sem, vendar sem ga kar naprej potiskala. Vzel sem jo ven in jo potisnil v njeno pizdo še malo izza nje, medtem ko sem jo držal za rit in rahlo ploskal.

Potiskal sem vse hitreje in ona je rekla, da ga bom dokončal. Nadaljeval sem vse hitreje in hitreje, zato je začela glasneje vpiti glasneje in glasneje. Potisnil sem ga čim hitreje in jo udaril v rit, da je zardela. Vpila je, da prihajam in potem sem lažje hodil. Vzel sem ga in vstal od mize.

Z eno roko se me je dotaknila po kroglicah in kurcu, z drugo pa po prsih, ko sem se dotaknil njenih jošk in se počasi spustil do njene muce. Rahlo me je odrinila in mi rekla, da je to super in da bi morali to ponoviti. Začeli smo se oblačiti, nato pa je vstopila njihova služkinja, ki ji je rekla, naj gre ven, in ni videla ničesar, zato je videla.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija