Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sek za kraj jednog lijepog vikenda!!!

Lidija je bila prava ždrebica željan jakjo dobrog seksa. Činilo mi se da želi da nadoknadi sve ono što nije imala do sada sa mnom za ovo kratko vrijeme koliko smo bili na njenoj vikendici. Jebali smo se jednom riječju gdje smo god stigli. Moram da priznam da sam i ja polako počeo da osjećam umor i da me bole jaja. Nisam htio da odustanem jer je ostao još samo jedan dan. Ponovo sam toga jutra ustao malo kasnije. Htio sam dboro da se naspavam i odmorim jer sam želio da i danas iskoristim priliku i da je još jednom dobro izjebem da dugo pamti ovaj naš vikend u njenoj prelijepoj vikendici. Nisam bio načisto da znam kada će mi se ponovo ukazati prilika da je tucam pa sam zbog toga još jednaput htio da budem na visini zadatka. Kada sam ustao rekla mi je da je zvao njen sin i da će odći za par sati i da je vrijeme da se polako poslije doručka pakujemo. Doručkovali smo i ona je krenula u sobu sa pakiranjem.

Za nekoliko minuta na vratima njene sobe sam se pojavio bez odjeće sa dignutim kurc3em kao kopljem rekavši da želim da joj ovoaj poslednji seks bude dugo u sjećanju jer ko zna kada će nam se ponovo ukazati prilika za ponovni. Rekla mi je da nisam normalan i da nemaju vremena jer se moramo pakovati. naredio sam joj da se skine, što je ona kao hipnotizovana i urdila. Za tren je ostala poptuno gola. Sada sam rekao da se prepusti skroz meni i da sluša svaku moju komandu. Prepustila mi se u potpunosti. naredio sam joj da dođe do mene, klekne ispred i počne sa pušenjem mog debelog kurca. Otvorila je usta i počela ga ivlačiti lagano unutra. Pušila ga je kao prava profesionlka. Uživao sam moram priznati u njenom pušenju. U nekoliko navrata sam je rukama uhvatio za kosu i navlačio na svoju veliku batinu. Pušila ga je, gutala koliko je mogao da stane u njena usta. Poslije sam joj naredio da mi liže jaja, što je ona takođe bez ikakvog pogovra uradila.

Nisam više mogao da izržim htio sam je jebati. Položio sam je na krevet na sve četiri, a zatim joj prišao od pozadi i u jednom potezu ga jako zabio u njenu picu. Iako je bila jako vlažna, jauknula je jako od bola koji sam joj izazvao. Upitao sam je da li sam je povrijedio a ona mi rekla da nastavim je jebati silovito i da ne stajem. Počeo sam je jebati žestoko. Ulazio sam u njenu picu i izlazio do kraja. Svakim mojim ubodom sam osjećao kako joj širim pičku sve više i više. Nije ništa govrila samo je stenjala. Vidjelo se da uživa u mom mladom kurcu. Jebao sam je jedno dobrih pet minuta u toj pozi a onda sam joj ga ubacio sa strane. Jedno nogu sam joj podigao u vazduh i sa strane se neumorno počeo zakucavati u njenu željnu pičku. Nije joj dugo trebalo i počela je da svršava. Tresla se kao da sam je priključio na struju. Zamolila me je da suporim malo, što sam i uradio. dozvolio sam joj da dođe sebi malo.

Željela je sada da ona bude gore i da se nabija na kurac. Dozvolio sam joj to i ona se popela na mene i počela sa nabijanjem. Dok se nabijal na kurac rukama se držala za zid a njene sise su se klatile iznad moje glave. Nekoliko puta bi se podigao is tavljao sise u usta. Volio sam da se igram sa njenim velikim sisetinama. Molila me je da joj ih ližem, grickam. kada bi to učinio ona bi se još jače napalila a samim tim i snažnije nabijala na moj veliki kurac. U svom tom zanosu je svršila i drugi put. Pala mi je na grudi rekavši da više ne može da je gotova i da je pica počela boljeti. Na to sam joj odogvorio da ona ima još jednu rupicu koju moram da ispunim. kada je shvatila da želim da je jebem u guzu, uzprotivila se jer se nije do sada nikada jebala u guzu. Insitirao sam da je želim jebati u guzu i nakon što sam bio uporan na kraju je popustila i pristala.

Uzeo sam kremu namazao lijepo otvor njene guze, a potom dobro i moj kurac i počeo polako da ga guram u guzu. Moram priznati da je išlo jako teško. Teka nakon nekoliko pokušaja moj glavić je ušao unutra i nju je jako boljelao. Nisam odmah htio da je jebem jeako nego sam je tucao polako želeći da se privikne na moj kurac. Vidjelo se po grimasama koje je imala na licu da je jako boli. Nakon nekoliko minuta rekla mi je da mogu malo brže da je jebem, što sam i učinio. Počeo sam da je jebem žešćim tempom. Sada više nije stenjala nego vrištala od zadovljstva, govreći mi da ne stajem i kako je ovo super. To me je jeako napalilo pa sam počeo da širim njeno usko dupe mojom velikom kurčinom. Počela je da reži govreći da je jebem da ga ne vadim, da želi da joj svršim u nejo usko dupe. To me je jako palilo, što zbog nene bezobrazne priče, što zbog uske guze, počeo sam da svršavam u nju. Punio sam nenju guzu svojom vrelom spermom. Nisam u životu toliko svršio, iako sam je jebao nekoliko puta prethodnih dana. Nisam ga vadio iz njene guze sve dok sam nije ispao.

Kada sam izvadio stavio sam joj ga u usta da ga obliže. Čim je izašao iz njene guze sperma je počela da izlazi za njim napolje. Oblizala ga je od sperme i od njenih sokova. Pogledala je na sat i nismo imali mnogo vremena. Otišli smo pod tuš zajedno, gdje sam joj ga zabio još jednom u usta i gdje mi ga je dobro popušila. Isdtresao sam joj spermu u usta koju je odmah progutala. Psremili smo se za povratak kući, spakovali stvari, i u tom omentu njen sin se pojavio na vratim govreći kao da smo znali u minut kada će doći jer je vido sve naše stavri u hodniku spremne za put. Nije ni slutio šta smo sve radili u ovih par dana. Ja sam imao još nekoliko puta priliku da izjebem njegovu mamu, sve dok se nije oselila za Njemačku sa sinom zajedno.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 9012

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija