Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seka Iva

Ovo je nažalost istina priča mada bi volio da se nikad nije dogodilo ali priznajem uživao sam u tome i sada kada se sjetim napalim se . Pozdrav ja sam Tomislav živim u jednom malom mjestu očajnom prepunog budala i ološa od ljudi.
Još od kada sam krenuo u srednju školu bio sam drugačiji od ostalih bio sam totalno sjeban, s nikim nisam pričao niti me je tko pozdravljao , svi su se s kompali samo ja sam ostao sam.

Kako je vrijeme odmicalo postao sam predmet šprdancije u razredu cure su mi se ismijavale i svašta su mi radile pipkale me olovkom po kiti preko hlača , polijevale me vodom , bockale šestarom šta da vam kažem nema šta nisu radile.
U jednu od tih cura sam se zaljubio a i nenormalno drkao kod kuće na nju.
Poznavajući sam sebe znao sam da nikad neću jebati tu curu na šta drkam jer ona ne pada na ovake likove kao ja , ustvari bilo je pitanje hoču li ikada ijednu curu jebati u životu? Da li ču umrijeti kao djevac? Da li ču ikada osjetit miris pičke pitao sam sam sebe.

Krenuo sam na fakultet u jednom drugom gradu, daleko od onih budala, tamo sam upoznao nekog lika s kojim sam se počeo družit bio je još sjebaniji od mene a onda preko njega upoznao sam još dva prijatelja .
Sva trojica su se palili na moju sestru Ivu pa bi me zajebavali a mene bi to razljutilo pa bih ih počeo tući.
Jedne noći dok sam spavao imao sam mokre snove sanjao sam kako jebem svoju sestru Ivu probudio sam se i vidio mokre bokserice i masne.
Ujutro kada sam se probudio želio sam da zaboravim šta sam sanjao i da se to više nikada neče dogoditi.

Nisam htio Ivu ni pogledat a kamoli pričati s njom jako mi je smetala u tome momentu.
Prošla su dva dana a ja sam več ohladio nisam više razmišljao o njoj i sve je sada super , mogao sam da pričam s njom normalno.
Možda če zvučati čudno moja sestra Iva je prije bila baš ružna ali iz godine u godinu baš se proljepšala i stvarno je zgodna postala .
Postala je jedna je od najpopularnijih cura u gradu a do jučer nitko nije čuo niti vidio što se tiče nje, tako da nisam jedini ja to primjetio da se proljepšala, ali nikad mi nije palo na pamet da je gledam drugim očima.
Dok se nije dogodilo ovo imam običaj prpati po njezinoj torbi da joj ukradem žvake ili čokoladicu ali unutra u torbi sam našao kondom a onda lubrikant bio sam bjesan na nju.
Bio sam u stanju da je ubijem koliko sam ljut bio, rekao sam sebi naučit ču je neče biti kurva , došao sam do nje izderao se kao luđak no ona mi je rekla to jest nafurala sa pričom da je to od njezine neke prijateljice smirio sam se rekao bi da je govorila istinu ne znam zašto ali i dalje sam malo sumnjao .
Pa tako dok se tuširla ostavila je mobitel na stolu bilo mi je teško otključat ga jer je bio zaključno no prijatelj mi je objasnio kako se to radi pa nije baš i bio neki problem.

Ako mi tada srce nije otkazalo ne znam kada če zapravo moja sestra je prava kurva vidio sam kako plaše prljavi ples na nekom starijem čovjekom trlja guzom od njegov pimpek , drugi video bila su neka dvojica mlađih dečka kako je jebu nisam mogao više gledati razbio sam mobitel od zid izašao vanka i udarao zid šakama iz bjesa .
Pomirio sam se sa tim ona je kurva i više me nije briga i ja sam je počeo gledati iz očaja i počeo drkati na nju tek vidim sad kakvu guzu ima dobru i sise .
Počeo sam njuškat njezine gačice iz prljavog veša da osjetim njezin miris pičke.
Jutro je iz svoje sobe sam gledao samo kada će uči u kupatilo i početi se tuširati , kada je ušla ja sam se skinuo gol i krenuo u kupatilo dok nije zaključala .
Ušao sam vrisnula je , rekao sam joj stani droljo jedna bila je gola , uhvatio sam je s leđa a na ogledalu s prijeda vidim njezinu dlakavu macu .
Govorila je Tomislava što to radiš nemoj jesi lud! ! ! rekao sam sve znam vidio sam slike morat ćeš i meni dati pičke droljo jedna, bio sam previše snažan za nju.
Kurac mi nije velik ali mi je bilo jako dobro trljat kurac od njezinu guzu , dok sam to radio ona je vrištala a ja je čvrsto držao rukama da ne pobjegne.
Kurac mi se nadigao ali imao sam osjećaj da ču več svršit po njezinoj guzi ali nisam htio tako brzo svršit.

Izašao sam i kupatila i ravno do njezine sobe i uzeo onaj kondom što sam vidio neki dan, ona je htjela pobječi ali nije stigla uveo sam je u kupatilo, opet je držao onako rukama a ja sam stavio kondom na kurac i stavio ga kurac u njezinu usku toplu vaginu.
Ubrzo se opustila i prepustila meni nisam je više trebao držati rukama iskreno nisam ni bio neki jebač ona se guzicom nabijala na moju malu kitu a mene je palilo gledajući nas na ogledalu kako je guzim u dogy pozi a onda sam svršio.
Izvadio sam ga iz njene pičke odmah je splasno prema dole a onda kroz glavu mi prođe da mi je sestra skinula nevinost kao da dan danas nisam svjestan toga .
Iva i ja se više i nevidamo samo ljeti ali i ne pričamo toliko puno niti se više išta dogodilo nismo ništa rekli roditeljima niti namjeravamo.
Nakon Ive pojebao sam dvi cure promejnio sam se , postao sam pravi baksuz , ljudi me gledaju kao neku budalu ali ne možeš svakog biti drag to sam shvatio .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija