Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks agenta za nekretnine sa strankom

Ocjena: 4

Nekoliko sam godina u jednom mjestu na našoj obali vodio agenciju za nekretnine i imao priliku upoznati puno ljudi i doživjeti sve i svašta. Jednog lijepog, rano jesenjeg sunčanog dana, kakvih je puno na moru, zazvoni telefon i ja se javim. S druge strane začujem ženski glas, malo dublji, onako alt, akcent slavonski, malo zavodljivo navlači i kaže da ju zanimaju neke nekretnine iz moje ponude. Ja pitam hoćemo li to preko telefona ili bismo ugovorili termin pa da dođe u moju kancelariju i da u miru raspravimo što nju zanima, što bi pogledala. Kaže da bi rado došla do mene, da pogleda moju ponudu i vidi imam li nešto što bi ju zadovoljilo, rekla je to upravo tako. Dogovorili smo da dođe u subotu ujutro.

Razmišljao sam o tome što je rekla i na koji načinjer se sve to moglo onako dvosmisleno shvatiti. Ženu se može zadovoljiti na razne načine, ona bi pogledala što ja nudim. Zanimljivo, strašno me je zanimalo tko se skriva iza tako zavodljivog i provokativnog glasa i ne znam zašto, ali sam osjetio trnce u donjem dijelu trbuha. I došla je ta subota i gospođa je došla u dogovoreno vrijeme. Moram priznati da sam bio prilično razočaran, žena je bila krupna za svoju visinu i ružna, samo je glas bio ono zavodljivo i provokativno. Prešli smo moju ponudu nekretnina i odlučila je da bi pogledala tri nekretnine i to smo obavili, pogledala je zahvalila se i otišla. Nazvala me je u ponedjeljak prije podne i rekla doslovno : Niste me zadovoljili, ali bih rado da dođete do mene i pogledate moj stan, dala bih ga u prodaju. Kako nisam imao ništa dogovoreno rekao sam da, ako joj odgovara mogu doći odmah i odgovorila je da dođem za pol sata. Dala mi je adresu i ja sam, budući da to nije bilo predaleko, odlučio propješačiti do nje i uzeo sam sa sobom ugovor o posredovanju. Došao sam pred vrata i pozvonio, otvorila je i uvela me u stan.

Na sebi je imala jednodjelnu jednostavnu haljinu. Uvela me u dnevni boravak i pokazala da sjednem na dvosjed i pitala što bih popio, od ponuđenog odabrao sam lozovaču. Popio sam dvije rakije i pričali smo neobavezno i onda mi je krenula pokazati stan. Kuhinja, kupaona, soba od kćeri, balkon i na kraju njena soba, u sredini stana, dosta mračna. Okrenula se prema meni i rekla mazno – ovdje ja spavam, a kako soba nije velika, dok se je okretala dodirnula je svojim bokom i moje međunožje. Od tog dodira osjetio sam uzbuđenje, pomognuto možda i od vdije popijene rakije. Kurac mi se nadigao i namjerno sam se stisnuo uz nju tako da osjeti moju izbočinu. Nije se odmaknula, primio sam je za ruku i drugom rukom otkopčao šlic i izvadio, sada već, nabrekli kurac i stavio joj ga u ruku. Počela mi je navlačit kožicu i počeli smo se ljubiti, hormoni su nahrupili i nije me smetala niti njena debljina niti izgled. Zavukao sam ruku pod haljinu i osjetio da ispod ne nosi gaćice. Primio sam je za muf. Samo je zadrhtala. Prevukao sam joj haljinu preko glave i ispod je bila potpuno gola. Poludio sam od strasti.

Skinuo sam se u sekundi i bacili smo se na krevet. Ljubio sam ju, mijesio joj grudi, velike ali ne tako mlitave kako bi čovjek očekivao, čak dosta čvrste, velike i sočne bradavice, drepao guzove, gurao prst u pičku. Rekao sam da mi ga popuši, odbila je , ne volim to, nego ga ti meni sad metni i jebi me jako, jako- Stavio sam joj nebrekli kurac u ruku i rekao- uvedi me, i lijepo ga je metnula u svoju mokru pičku. Jebali smo se, ja na njoj, ona ispod i rekla je da tako najviše voli, gurao sam joj ga sve jače i jače, podizao joj guzove da što dublje uđe, jecala je stenjala, cvilila, a ja sam joj mijesio grudi i stenjao joj na uho kako ju želim jebat jako i dugo, jebi me, jebi me odgovarala bi ona, dizao se na ruke i gurao kurac u nju. Pitao sam hoću li svršit u nju, ne vadi ga odgovorila je. Okrenuo sam ju na trbuh, podigao joj guzu u zrak, stavio joj ga zguza i divljački sam ju jebao, ona je rukom trljala klitoris, znoj je curio s nas, počela je svršavati, što me je toliko uzbudilo da se više nisam mogao kontrolirati i istresao sam se na njena leđa. Nisam ni u ludilu mogao misliti da se ta žena može tako dobro jebati. Ponovili smo to, na obostrano zadovoljstvo, još nekoliko puta, a stan još nije prodala.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija