Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks bombe

Bilo je prošlo podne kad sam se probudio. Ivona i Dolores su još spavale, a soba je mirisala na seks, znojna tijela i požudu. Srećom pa sinoć nisam previše popio, tako da me nije glava rasturala.
Polako sam ustao i otišao na wc, a dok sam pišao primjetio sam po kurcu tragove ruža za usne i osmijeh mi je prešao preko usana.
Stvarno su bile fenomenalne. Vratio sam se u sobu i malo uživao u pogledu na njihova divna tijela, te sam osjetio da mi se i kurac budi, ali sam se trgnuo, navukao donji dio trenirke i spustio se do kuhinje, te napravio kavu.

Vratio sam se sa kavom u sobu, a izgleda da je miris svježe kave djelovao na njih, pa su se počele buditi. Poželio sam im dobro jutro ili bolje rečeno, dobar dan, a one su mi se široko osmjehnule. Upitao sam ih da li su gladne, a na njihovu potvrdnu konstataciju da bi pojele i vola samo sam se spustio do kuhinje i napravio nam jelo. Nakon dvadesetak minuta su se spustile u kuhinju potpuno gole, omotane samo ručnicima i brzo se smjestile za stol.

Tijekom doručka/ručka smo razgovarali o njihovom fakultetu, odakle su, meni, mom propalom braku, mom poslu i slićno. Tako sam saznao da je Dolores iz Pule, a Ivona iz Buzeta. Poznavao sam oba grada, pa sam uskoro i pobliže saznao gdje žive. Nakon doručka, tj ručka, su predložile da se vratimo u krevet. Rekao sam da pospreme kuhinju dok ja presvučem krevet. Taman sam završio sa krevetom i otišao u kupaonicu na brzinsko tuširanje kad su stigle njih dvije. Ostavile su ručnike na podu i izvalile se na krevet, te se počele ljubiti i maziti, a kad sam izašao iz kupaonice već su bile u pozi 69 i ja sam malo zastao, te uživao u njihovom međusobnom lizanju.

Kurac mi je već dobro stršao kad sam odlučio pridružiti im se. Čim sam sjeo na krevet odmah su se razdvojile i prišle mi, te mi se obje bacile u zagrljaj. Nismo se dugo ljubili, jer su se ubrzo bacile na moj kurac i počele ga zdušno lizati i ljubiti, te mijesiti moja jaja. Ja sam se oslonio na ruke i uživao u pogledu na njihove jezike i usne po mom kurcu. S obzirom da sam se noćas dobro ispraznio znao sam da ću moći dugo izdržati prije nego svršim. Lizale su mi ga dobrih desetak minuta, a onda se Doli odmakla dok je Ivona nabila svoja usta na moj kurac, pa sam ju sad prektički jebao u usta. Uto je prišla Doli sa lubrikantom, a prsti su joj bili sjajni od lubrikanta. Odmakla je Ivonu i iscijedila mi lubrikanta po kurcu, te ga razmazala, a onda se popela na krevet i opkoračila me. Spustila se do mog kurca, pa namjestila otvor svog šupčića na vrh mog kurca i dok je Ivona pridržavala moj kurac, počela se spuštati na njega. Uskoro je uspjela ugurati glavić, a ubrzo je ušao do pola. Njeno lice je odavalo miks boli i zadovoljstva, ali je bila neobično tiha.

To se promjenilo ubrzo, čim se počela nabijati na njega iz nje su počeli stizati glasni uzdasi i stenjanje. ivona joj je prišla i počela trljati picu, a posebno klit. Nije trebalo dugo i Doli je svršila, a iz njene pice je poletio mlaz sokova i zalio Ivoninu ruku i moj trbuh. tresla se na mom kurcu, ali nije posustajala, te se i dalje nabijala na njega. Bila je uska i to je dodatno utjecalo na moj kurac, a njeno svršavanje je samo potaklo moje. Nakon par minuta njenog nabijanja na moj kurac i ja sam se zgrčio, te eksplodirao u njenu guzu. Kako sam se trzao, tako sam joj ga jače zabio na što je ona ciknula, a onda ponovo svršila još jednom zalivši moj trbuh svojim sokovima.

Sišla je sa mog kurca i izvalila se na krevet kraj mene, dok je Ivona obrisala sa ručnikom moj trbuh i jaja, te kurac koji se već malo spustio. Brzo ga je počela drkati i natezati mu kožicu, a onda ga stavila u usta i počela mi ga dobro pušiti, pa je ubrzo bio ponovo tvrd i uspravan. Zadovoljna učinjenim, opkoračila me i spustila se svojom pičkicom na moj kurac, a na moj upitni pogled samo je tiho prošaptala:

- Još nisam spremna da ga dobijem u guzu.. . -pritom se široko nasmješila.

Meni je bilo svejedno kamo ću ju napuniti, a onda sam prestao razmišljati o tome jer je Ivona započela ludi ples na meni. Vrtila je bokovima, išla naprijed nazad, a onda se i nabijala skroz na njega. ja sam joj pokušavao držati sise i milovati ih, ali je to bilo teško s obzirom na njen tempo, a onda se ubacila i Doli, te mi smjestila svoju picu iznad lica. Nisam stigao ni jezik isplaziti, a ona je već počela trljati svoju picu o moje lice. Bila je mokra i dobro je mirisala malo slankastog okusa. Uživao sam u njihovim mladim picama i želio sam da to traje čim duže.
Ivona se tresla i svršavala na mom kurcu dok ja nisam bio ni blizu. nakon pet minuta je Doli sišla sa mene i ostavila me mokrog lica, te se smjestila između mojih nogu, te mi počela masirati jaja. U jednom trenu sam osjetio njene prste uz moj kurac kako se guraju u Ivoninu picu. Ivona je samo zastenjla kad se ugurala uz moj kurac. Namočivši prste njenim sokovima, Doli je ugurala dva prsta Ivoni u guzu što je izazvalo glasno stenjanje kod nje, a onda sam osjetio njene prste na mom šupku, te se nisam ni snašao i već mi je ugurala jedan unutra, te mi počela masirati prostatu. Imao sam osjećaj da mi je kurac postao još širi i još tvrđi, a da su mi jaja ogromna. Počeo sam se trzati i uskoro sam zalio Ivoninu picu iznutra. Ona je ostala na meni i nije se skidala sa mene dok mi se kurac nije u potpunosti spustio, a onda se izvalila kraj mene, dok se Doli izvalila na mene.

Ljubili smo se i mazili, te seksali cijeli dan, a i dobar dio noći. Ni sam nisam znao da ću moći toliko izdržati, te da ću toliko puta svršiti. Taj cijeli vikend je bio ludnica i jedva sam se naspavao. Uglavnom, počele su dolaziti kod mene svaki vikend, a nakon nekog vremena su se i preselile kod mene za stalno. Jebale su me kad god su stigle ili kad sam bio kod kuće, te pojedinačno ili u paru zavisno od njihovih obaveza na fakultetu. Ne mogu reći da sam ja njih iskorištavao, ali mislim da je bilo na obostrano zadovoljstvo, te da su više one mene iskorištavale, barem seksualno.
Meni je odgovaralo, a na znatiželjna pitanja susjeda sam samo odgovorio da sam iznajmio donji dio kuće studenticama. Do kada će ovo potrajati nisam znao, ali nisam se previše bunio jer sam se osjećao pomlađeno.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija