Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

SEKS BROJ DVA S KOLEGICOM S POSLA

Ocjena: 3.5

Nakon što smo se kolegica i ja jednog ponedjeljka, nakon nekog, ne predugog perioda cimanja, konačno žestoko poseksali što u kancelariji, a zatim i u direktorovu stanu sljedeća tri dana normalno smo radili, direktor i suradnici iz Hrvatske bili su u tvrtki i ni na koji način nije bilo za primijetiti da je nešto bilo između nas, a dok su ovi bili u tvrtki oslovljavali smo se na vi.

Došao je petak i društvo je, kao i obično, oko deset otputovalo u domovinu, a ona i inače nije radila petkom. Ostao sam solo, počeo je padati snijeg i bilo je onako sivo, uspavljujuće, idealno za seksanje. Sređivao sam neke papire, malo telefonirao s ekipom iz hrvatskog dijela tvrtke i negdje oko podneva padne mi na pamet da ju nazovem i pitam može li doći. Snijeg je i dalje padao i već se počeo primati i sve je bilo bijelo. Sumnjao sam da će joj se dolaziti iz drugog dijela grada, ali na moje iznenađenje pristala je i rekla da će doći za pol sata. Tako je i bilo. Imala je ključ, ušla je i skinula jaknu.

Imala je na sebi pulover i trapke. Prišao sam joj i poljubili smo se. Pitala je što si me zvao, a ja sam rekao da sam osamljen i da mi se prijebalo pa sam se sjetio nje kako je jako lijepo bilo u ponedjeljak pa sam mislio da ponovimo, ako je za. Istovremeno sam ju privukao prema sebi, zagrlio i uvalio joj jezik i počeli smo se lijepo i strastveno ljubiti, jezici su se isprepletali, puls se ubrzao i moj kuronja u hlačama se počeo dizati. Ona se malo odmaknula i rekla da se isto osjećala osamljeno i da ja nisam nazvao nju da bi ona nazvala mene, jer se i njoj, kao i meni prijebalo. Naslonila se s guzom na stol i ljubili smo se i drepati, ja njoj male cice prvo preko pulovera, a zatim sam zavukao ruke ispod pulovera i potkošulje grudnjak joj nije trebao, do kože i počeo ih gladiti, stiskati bradavice. Ona se za to vrijeme pozabavila raskapčanjem moga remena i trapki kako bi došla do moga kurca, sada već tvrdog i spremnog, željnog njene ruke, usta, pičke.

Jako volim kada me žensko uhvati za kurac, stišće ga, gladi, prevlači kožicu, popizdim od uzbuđenja. Kako se osjećam smiješno stajati i natezati se sa komadom spuštenih hlača, košulje koja visi preko trbuha, skinuo sam sve to i ostao gol, samo u cipelama. One mi nisu smetale. Ona se također skinula, svukla je i cipele, ali je ostavila vunene čarape, meni je to baš bilo seksi. Ljubili smo se, natezala mi je kurac, ja sam joj mrsio dlačice, gurao prvo srednjak u pičkicu, a zatim zajedno srednjak i kažiprst. Dahtala je, uzdisala, pička se počeka vlažiti. Rekla je da ju ližem i kleknuo sam na pod, a ona je sjela na stol, raširila noge i zaronio sam među njene butine i lizao ju, razmicao usmine jezikom, gurao jezik u pičku, lizao klitić, ona me je držala za glavu i pritiskala me na sebe, uzdisala, kroz zube je samo protisnula da ju ližem do kraja, da ne stajem i nisam stao jer sam uživao u divnom i jedinstvenom mirisu narajcane, mokre, tople, masne pičke, gutao sam svoju slinu i njene sokove. Pojačavao sam ritam, ona se počela mrdati, izvijati, sve me jače navlačila na sebe, da bi se zatim zgrčila, stresla nakoliko puta, ispustila zvuk, urlik, koji se ne da opisati (sva sreća da je kancelarija odlično zvučno izolirana) i žestoko svršila, i jako me pritisnula na sebe, da sam skoro ostao bez daha. Bio sam mokar, znjnog lica, ali zadovoljan. Ustao sam i naslonila je glavu na moje rame i primila me za kurac, koji je bio sasvim spreman za ući u razrađenu pičku, spremnu da ga primi.

Stavila je pulover na stol ispod sebe, da ju ne žulja, nalaktila, ja sam ju obuhvatio ispod koljena i držeći ju za guzu sa svake strane stavio kurac na ulaz njene pičke i lagano ga gurnuo unutra uživajući u svakom centimetru prodiranja u usku, ali masnu pičku. Lagano sam mrdao guzom naprijed, nazad gurajući i izvlačeći svoj kurac. Jebao sam ju onako lijepo na lagano, uživajući u osjetu njenog i mog „mesa“, moj kurac je bio klip, a njena pička cilindar, savršeno smo dihtali jedno uz drugo. Odigla je tijelo, zagrlila me oko vrata, obuhvatila nogama i ljubili smo se i jebali. Ja sam nju držao za guzove i navlačio dok me je ona svojim nogama stiskala i na sebe. Neko smo se vrijeme još tako jebali i žuljali na stolu, a onda smo prešli na uredsku tapeciranu stolicu bez naslona, ali s kotačićima. Ja sam sjeo, a ona je licem prema meni sjela na kurac i ljubili smo se i jebali. Držao sam je za malu, čvrstu guzu, podizao i nabijao na kurac.

Jebali smo se sve jače i jače i ona je skoro pa skakala po meni, koliko je to bilo moguće u sjedećem položaju, bili smo znojni i zadihani, dahtali smo kao životinje. Vikala je jebi me, jebi me. I jesam ju iz sve snage. Prosiktala je kroz zube da joj kažem kada mi dođe i da hoće da joj svršim u usta. Kako je bila licem okrenuta prema meni vidio sam kako se grči u licu, mijenja boju, pravi grimase, bradavice su joj se smežurale i stvrdnule, osjetio sam kako se stijenke njene pičke grče i stišću me, svršavala je bez daha. Onda je došlo i meni, samo sam rekao da mi ide i digla se i spustila na koljena, primila me za kurac i stavila ga u usta i pustila me da ju jebem dok nisu krenuli mlazovi sperme, sve je progutala i još ga je držala u ustima dok i zadnju kap nije izvukla iz njega. Oblizala ga je i izljubila. Obukli smo se, skuhali kavu, sjedili u miru i tišini, pušili, a vani je padao gusti snijeg. Bilo je lijepo. Zimska idila.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina