Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks na benzinskoj pumpi!

Ocjena: 1

Bio je to istiniti događaj koji mi se desio prošloga ljeta kada sam radio na benzinskoj pumpi na točenju goriva. Bio je to vikend malo narod je svraćalo svi su gledali negdje da se sklone sa ovoga sunca. Odjednom ispred pumpe se pojavio jedna prelijepe kabriolet sa dvoje ljudi u njemu. Jedan je bio čovek od jedno pedesetak godina a pored njega djevojaka od jedno dvadeset i pet. Izgledala je jako seksi moram ptiznati.

Na sebi je imala kratku suknjicu a gore providnu bijelu košulju ispod koje su se jasno ocrtavale njene velike sise. Taj me je prizor jako napalio da sr moj kurac počeo dizati u kombinezonu. Prišao sam im i upitao ih šta žele. Čovjek mi je rekao da želi da natočim gorivo i usisam auto dok on ruča u restoranu. Djevojka nije htjela sa njim ostala je u autu. Dok sam ja točio gorivo ona je prokomentarisala kako bi voljela da i nju tako natočim spermom.

Moram priznati da sam bio jako zgodan dečko pun snege a bogami imao sam i jako veliki kurac koji je ona jasno vidjela preko kombinezona. Jedva sam uspio da natočim gorivo a zatim otrčao u wc da ga izdrkam. Nedugo iza mene čulo se neko da ulazi u wc kafa se na vratima pojavila ona rekavši da je šteta da propadne ta prelijepa sprema u wc šolju. Spustila se ispred mene i počela da mi puši kurac. Dok mi je pušila kurac skinula je svoju košulju i brus i oslobodila velike svoje sise.

Sada je stavila moj već tvrdi i kruti kurac među svoje sise i počela me jebati sisama. Taj prizor me je jako napalio danas sam skoro bio pri kraju. Ona je to vidjela i ponovo ga strpala u usta. Počeo sam da se praznim u njena usta nije htjela da prestane da mi puši kurac svo vrijeme. Progutala je svu spermu a zatim nastavila ga pušiti sve dok nije ponovo bio tvrd. Tada je ustala zadigla suknjicu ispod koje nije imala gaćice izbacila nogu na wc šolju i rekla da želi da je sada jebem.

Totalno sam se bio pogubio. Uzela je moj kurac u ruku i prinijela ga otovru svoje pice. U tom trenutku sam ga gurnuo i moj kurac je skliznuo u njenu vlažnu pičku. Počeo sam da je jebem kao mladi pastuv. Dok sam je nabijao na kurac njene sise su mlatile gore dolje jer su bile ogromne. Uhvatio sam je rukama za kosu i povukao nazad na šta je rekla da je to jako pali da voli grub seks. Ubrzao sam koliko sam imao života. Jebao sam je kao da sutra ne postoji. Ona se počela sve jače i jače derati. Bojao sam se da nas neko ne čuje.

U jednom trenutku kurac mi je ispao iz pice kada sam ga htio vratiti počeo sam ga gurati u guzu na šta se ona nasmijala rekavši da ako želim je jebati u guzu da moram biti jako nježan jer imam jako veliki kurac a nije se do sada jebala u guzu. Pristao sam i polako ga počeo gurati unitra. Išlo je jako sporo jer je stvarno bila jako uska. Nakon par pokušaja uspio sam i sada sam je jebao u guzu. U početku malo sporije a zatim sam ubrzao tempo na koji je ona odgovorila jačim i dubljim stenjanjem.

Sada sam ja sjeo na wc šolju a ona meni u krilo i počela se nabadati na kurac. Skakala je po mom kurcu toliko jako da sam u jednom trenutku pomislio da će me povtijediti. Govorila je kako sam odličan jebač kako voli moj kurac. U tom trenutku zabacila je glavu i počela da svršava uz veliki jedan uzdah. Iz njene pice je počeo da curi potok sokova. Ja sam nastavio je jebati još jedno pet minuta a zatim je moja sperma počela polako da kreće iz mojih jaja.

Rekao sam joj da sam pri kraju a ona je samo nastavila da se nabija na kurac rekavši da želi da joj spermom napunim pičku. Za koji tren sam počeo se prazniti u picu. Napunio sam je do vrha. Kada smo došli sebi poljubila me je ustala sa mene obukla se i izašla napolje. Ja sam ostao još koji tren i zatim izašao i ja. Napolju ih nije više bilo. Nisam nikada više sreo tu ljepotu. To mi je ostalo u sećanju do dan danas.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija