Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks na brzaka

Ime: Merlinka; Grad:Zagreb; Starost: 38; Kosa: plava, dugačka do ramena; Visina: 175 cm, ;težina: 62 kg; Konfekcijski broj: 36-38; Orijentacija:heteroseksualka;Tražim muškarca za seks;Ostalo:kasnije, u razgovoru. Navedeno su podaci s mog profila na jednom sajtu za upoznavanje.


Kad je pozvonio još sam na brzinu nabacila na sebe satensku crnu spavaćicu. „Bok“ uđi, jedva sam izgovorila rhtavim glasom. Nasmijao se, ali ni njemu nije uspjelo sakriti uzbuđenje i nervozu, njegovi obrazi i usnice su se lagano tresle. Moje je srce lupalo ludo, kao da će iskočiti iz grudiju, nešto me je gušilo, usta su mi bila suha kao korito isušene pustinjske rijeke, jedva sam disala. Pokušavala sam gutati, ali sline nije bilo-
On je izgledao stidljivo, suzdržano, s rukama koje su, kao uspavane, visile uz njega, čekajući da ga usmjerim, pokažem kamo da se krene. “Idemo odmah u spavaću sobu“ rekla sam drhtavim glasom i uhvatila ga za zglavak, pustio se da ga vodim.


Nisam imala puno vremena. Nakon što sam brzo skočila pod tuš, oprala jutrošnji makeup i kosu zavezala u pundžu. To je moralo biti dovoljno. Prilično sam često imala takve susrete i uvijek sam bila jednako uzbuđena, te veze su bile kratkotrajne, ali sam znala kako se moram za to pripremiti.
Zapalila sam nekoliko svijeća u spavaćoj sobi. Polumrak je i ugodno je i drago mi je što me više ne može tako dobro vidjeti. Gotovo da sam ga pregazila kad sam ga pritisnula i on se svalio leđima u krevet. Volim to tako. Bez dugih razgovora, akcija, samo se želimo zabaviti. No kako je do toga došlo?


Lik isto ima profil na sajtu za upoznavanje na kojem sam i ja već dvije godine, a nadimak mu je Hektor99. Ime mi je bilo zanimljivo, znate ono-jebe ko Hektor-, ime puno puta ukazuje što se od osobe može očekivati. Fotke koje je postavio na profil pokazivale su ga na odmoru, sportskim aktivnostima i ostalim svakodnevnim situacijama. Sportska figura, vitak, ali ne prevelik. Tjelesna veličina mi je važna, volim muškarce krupnije građe, međutim kad se radi o jednokratnom spojaku mogu se zadovoljiti i s muškarcem koji ne odgovara u potpunosti mom idealu.


Profilni tekst mi se dopao, ništa ne bih dodavala niti mijenjala, kratak i jasan. Prvi mi je pisao, iako bih obično ja bila ta koja bi učinila prvi korak. Znam što želim, dok su poruke od mnogih muškaraca prilično nemaštovite i pitam što žele postići s tim? Žele nešto od mene, a ne bi se ni malo potrudili. Takve odmah otkantam.
S njim sam se dopisivala neko vrijeme i iskreno rečeno nije mi, u prvo vrijeme, bilo do susreta s njim. Jednostavno je bio prefin, preljubazan, a ja sam htjela nekog žeščeg, no nisam ga otkantala, držala sam ga u rezervi, za svaki slučaj.


Večeras sam se dopisivala s jednim drugim muškarcem koji me je uspio toliko napaliti da sam masturbirala dok smo si tipkali. Bila sam toliko vruća da sam ga pozvala da se još danas sretnemo. On nije mogao, samo tako, odmah. Ili je oženjen ili u vezi, možda nije iz mog kraja pa zato ne može ili nije ono za što se predstavlja. Bila sam razočarana. S jednim drugim sam se bila spremna srest na jednom parkingu kako bih mu ga popušila, al io taj se nije usudio valjda.


Hektor 99 je usred mog tipkanja s onim likom poslao poruku, al mu nisam odgovorila jer me onaj toliko napalio, da bi me na kraju „iznevjerio“. Odjevila sam se iz aplikacije i krenula se zadovoljavati svojim vibratorom zamišljajući kako bi izgledao taj susret koji se nije dogodio. Kad sam svršila, malo sam se sabrala, danas je bilo drugačije, trebala sam muškarca. Pomagala, igračke su super stvar, pomažu mi da pemostim razdoblja u kojima nema pravog seksa. Pravog muškarca ne mogu zamijeniti.


Poslala sam poruku Hektoru 99:“Imaš jednu šansu, a ta je da se odmah, sada, uputiš k meni“. Odmah je stigao njegov odgovor:“Daj adresu“. Dala sam mu adresu i otpisao je da odmah kreće.
Sad je bio tu ispred mene, a u mojoj ruci njegova pažnje vrijedna batina. Leži ispružen na krevetu, uzdignutr glave gleda što mu radim svojim jezikom. Rekla sam mu da ga želim osjetiti u sebi i moja je čežnja raste, ne mogu više izdržati. Ustajem , svlačim gaćice, ruku guram među svoje usmine, širim ih, još sam u spavaćici, sjedam na njega. “Ohhh“ čeznula sam za tim doživljajem.


Dok sam jahala po njemu oslanjala sam se na ruke sagnuta nad njim. Kratko smo se gledali u oči, onda sam zažmirila, lagano se krećem po njemu, ne divljam, jednostavno želim u sebi osjetiti svaki dio njegovog velikog, tvrdog uda, uživati u trenutku, sada. Prevlači mi spavačicu, dižem jednu, pa drugu ruku, raskapča mi grudnjak, moje grudi dodiruju njegove, povlači me na sebe. Ljubimo se, bez obzira što se radi samo o seksu, bez nekih ljubavnih osjećaja, ne mogu bez ljubljenja, ono pripada seksu, barem kad sam ja u pitanju. Hvata me za glavu, moje lice je uz njegovo, njegove usne ljube moje.


Osjećam da sam blizu vrhuncu, porihtavam se po njemu, tražim bolji kontakt, bolji položaj, uspravljam tijelo, pa se nagninjem se unatrag, pa se opet nagninjem naprijed, osjećam da sam pronašla pravi položaj, njegove ruke su na mojim grudima, mijesi ih. “Oh moj Bože, ide mi“ tiho stenjem, svršavam, kratak je i ne tako intenzivno kao kod lizanja, ali lijep, tijelo mi podrhtava, vagina se grči. Padam na njega i zadovoljna ležim na njegodim grudima.


Prođe minuta u kojoj se ništa ne događa, tada me hvata rukom za kosu. Mislim si : "što se sada događa? " Osjećam bolan trzaj dok me hvata za kosu i povlači glavu na gore. Grubo me baca sa sebe i padam na trbuh. Dolazi toliko iznenađujuće da na trenutak osjećam strah. "Kakav je on? Jesam li ga pogrešno procijenila ? Da nije psihopat? " Dolazi preko mene, jednom ma rukom hvata za vrat, drugom jako uvodi svoju batinu u mene.
„Ako ti je pregrubo reci“ šapće mi i čvrsto me prima za bokove i nabija na sebe. To je upravo ono što želim, ne pretjeruje, jebe me baš kako želim i kako mi odgovara. Rastura me, uživam.


Da .. . da .. . to mi se jako sviđa", kažem mu stenjući . Okreće me na bok i gura mi ga odozada, sa strane, držeći mi desnu nogu u zraku. Nabijao me tako neko vrijeme i mijesio mi grudi, da bi me zatim postavio u „doggy“ položaj, pritisnuo mi glavu na madracKad mu se više ne da, uputi me u psića, gdje mi pritisne glavu za kosu u madrac. Dok me nabija z guza iz sve snage moja glava zaranja u madrac i izranja iz njega. Mlati me rukom po guzi, udarci su bolni odzvanjaju po sobi, osjećam kako mi guza gori i kako mi razvaljuje pičić.


Napokom me neko jebe kako želim, pojačava ritam i jačinu, masiram s rukom klitić, osjećam dolazak novog orgazma, grčim se, skvičim, stenjem, vrištim, on me razvaljuje, viče „ide mi , ide, mi“, ja vičem „puni me, hoću sve u sebi“. On se grči, ubada me ki osjećam vrelinu njegove sperme kako me ispunjava. To sam htjela i to sam dobila.


Pušimo na balkonu, goli smo i šutimo, ponekad nam se pogledi sretnu i smiješimo se. Guzica me boli, pička mi bridi, a osjećam i njegovu spermu koja se cijedi niz natkoljenice, obrisat ću poslije. Gledam ga kako se oblači. To je bio jednostavan seks na brzaka. Hoćemo li to ponoviti, ostaje visiti u zraku. Mnogim muškarcima je dovoljan jedan takav doživljaj, dobili su što su htjeli i adio.
Ja sam malo drugačija, ako je seks bio dobar, rado ću da se vidimo ponovo i to ponovimo. S njim mogu zamisliti ponavljanje, tim više što je na odlasku, nakon što me je poljubio rekao:“Dopalo mi se, rado bih da ponovimo. Čujemo se“

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija