Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks na festivalu

Bio sam na jednom festivalu na moru s prijateljima. U jednom trenutku jedan prijatelj i ja smo se odvojili od drugih jel smo željeli slušat jednog drugog izvođača. Stali smo pored jednog društva, u kojem je bilo par muških i mnogo cura. Iz nekog razloga došli su do nas i počeli smo se zezati. Primjetio sam kako me jedna cura cijelo vrijeme odmjerava.

Ne mogu reći da je bila neki komad, ali je imala solidno tijelo, dobru guzu, male ali slatke grudi i dosta lijepu facu. U jednom trenutku je počela jedna dobra pjesma, a ona me primila za ruku i odvukla u prve redove da plešemo. Mrdala je guzom po mom kurcu koji se dobro napalio, a ja sam joj gladio goli trbuh dok smo plesali. Nakon par pjesama šapnula je "Dođi idemo se malo opustiti, znam jedno mjesto lijepo mjesto". Ja i nisam baš bio za to, ali u pripitom sam stanju bio pa sam prihvatio i pošao s njom. Ja sam mislio da je to negdje unutar festivala, ali prošli smo kroz izlaz. Nastavili smo po plaži, sve dok nismo došli do jednog zabačenog mjesta pored šumice. Tu je neka klupica bila pa smo sjeli i počeli pričati. Ona je počela pričati kako ju je dečko naljutio nešto, ali baš ozbiljno i da mu se želi osvetiti samnom. Ja sam govorio da neću da sam u vezi i da nemam namjeru to raditi. Jedini je problem bio što sam bio pijan. I pio sam još, a ona mi je sjela na krilo, počela miješat guzom, i okicama gledat u moje kako bi prihvatio.

Kurac je rastao i sa svakom minutom koja je prolazila, želio sam joj ga metnut sve više i više. Ona je osjetila moj momenat slabosti i odmah ga iskoristila. Poljubila me i usput gricnula usnu, pa je sišla dolje. Kleknula je izvukla moj kurac i počela ga gladititi. Jezikom je lagano prelazila preko njega, pa ga je lagano stavila u usta. Stvarno je imala magična usta. Zabijala si ga je duboko, grcala se svaki put kada ga je zabila do kraja. Slina je curila iz nje, a ja sam nakon 5-10 minuta osjetio da ću svršiti pa sam joj ga zabio što sam dublje mogao i ispalio ogroman mlaz sperme u njena usta. Sve je progutala nasmješena i nastavila ga je pušiti. No ja sam joj rekao da stane, da joj malo izližem pičkicu. Otišli smo na plažu tamo smo legli i ja sam joj počeo lizati pičkicu. Fino je mirisala, a i bila je lijepa mala, slatka. Našao sam joj klitoris i lagano jezikom prelazio preko njega. Pa postepeno sve brže i brže. Ona je svršavala par puta, meni u usta, što me je samo dodatno napalilo, pa sam joj gurnuo i prstić u šupak da ga masiram. Stenjala je glasno, ali nitko nas nije mogao čuti na ovom dijelu plaže.

A onda smo se ustali. Ona je stala uz drvo, primila se za njega, a ja sam joj ga lagano stavio u njenu usku, vlažnu pičkicu. Prvo sam joj ga lagano zabijao, a što je vrijeme prolazilo sam zabijao sve dublje i dublje, te sve brže i brže. Ona je vrištala glasno dok sam joj razvaljivao njenu malu pičkicu i usput joj ponekad pljesnuo guzu. Uzvikivala je moje ime, derala se kako želi osjetiti moju vrelu spermu u svojoj pičkici. Ona je svršavala iz minute u minutu, a ja od sve one pive još uvijek nisam mogao svršiti. Bila je oduševljena, dok sam joj ja još uvijek zvijerski zabijao svoj kurac i njenu pičkicu. I onda nakon par minuta napunio sam joj njenu malu pičkicu, a ona se sva sretna okrenula prema meni, poljubila me, zahvalila se i rekla da bi se trebali vratiti kod drugih. Na povratku smo pričali o našim vezama te smo zaključili kako bismo se mi mogli povremeno viđati kako bismo zaboravili na sve probleme u našim vezama.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija