Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks na moru!

Imao sam dvadeset godina kada sam prvi put odlučio da odem na more da provedem ljeto radeći. Ubrzo sam pronašao posao u jednom plažnom baru. Radio sam po smjenama i mogu vam reći da je bilo to ljeto nezampamćeno vruće. Narod se hladio na sve moguće načine i kod nas je uvijek bilo puno.

Jednog dana negdje oko deset ujutru došla je jedna mlada gospođa sa svojim djetetom i još jednom starijom gospođom. Odmah mi je privukla pažnju dok sam radio za šankom. Na sebi je imala samo kupaći kostim koji je jasno ocrtavao njene velike grudi koje su prijetile da ispadnu iz uskog kostima. Imala je dugu crnu kosu, lijepo malo poveće dupe i jako duge noge. Od tog samog prizora kurac mi se u gaćama počeo odmah da budi.

Nisam dugo ništa jebao a imao sam jako veliki kurac, negdje oko dvadeset centimetara dužine i oko deset debljine. Stvarno veliki mi je kurac bio i to su i potvrdile sve djevojke koje su bile sa mnom. Ostala je tu jedno pola sata a zatim otišla. Sutradan ponovo se pojavila samo ovaj put sama i u crnom čipkastom kostimu. Sada je došla kod mene za šank. Naručila je piće i krenulo je naše upoznavanje. Dolazila je iz Beča. Ovdje je sa svojim djetetom i mamom na letovanju. Izgledala je kao prava seks bomba koju bi rado volio izjebati.

Nakon par dana našeg druženja predložila mi jednu veče da odemo zajedno na piće. Pristao sam i počeli smo da pijemo. Piće nas je već počelo hvatati kada smo krenuli do njene sobe. Ispratio sam je do sobe a ona me pozvala da uđem. Ušao sam i za tren je otišla do toaleta. Kada se vratila na sebi je imala samo mantil. Otkopčala ga je i ispred mene se pojavila slika gole žene sa ogromnim sisama i dlakavom pičkom. Kleknula je ispred mene i počela da mi otkopčava šorc. Kada je izvadila moj kurac napolje za trenutak je stala i samo gledala u njega rekavši da u životu svome nije nikada veći kurac vidjela. Počela ga je uvlačiti u usta koliko je god mogla. Pušila ga je jako ali samo je u usta mogao ući do pola. Nabijala se glavom na njega kao luda dobrih pet minuta.

Nakon toga ustala je i rekla mi da legnem jer je želela da se nabija na moj kurac. Sjela je na njega i počela jahati. Moj kurac je bio jako veliki za njenu usku i dlakavu pičku. Jahala je na njemu kao da je na rodeu. Dok se nabijala na moj kurac ja sam se igrao sa njenim ogromnim sisama. Uvrtao sam prstima njene bradavice štipao ih. Nako te poze rekla je da sada želi da je jebem otpozadi. Okrenula se prema meni izbacila guzu u vis koliko je mogla raširila je rukama a ja zatim prinio moj kurac na ulaz njene pičke. Gurnuo sam joj ga jako da je odmah zajaukala govoreći da budem malo nežniji jer ću joj razvaliti pičku. Nisam se dugo obazirao na tu priču nego sam je nastavio jebati jako. Nakon par minuta počela je dahće i vrti glavom da bi nedugo zatim iz nje počeo da ide pravi potop picinih sokova. Svršila je jako uz veliki urlik.

Nije više mogla da se drži na nogama. Ja sam je još uvijek rukama uhvatio za bokove i počeo navlačiti na moj još uvijek veliki i debeli kurac. Molila je da prestanem da je pica jako boli ali ja nisam je htio slušati već sam je nastavio istim tempom jebati. Jebao sam je jedno dobrih deset minuta i onda je iz mene krenula lavina sperme pravo iz mojih jaja. Izvadio sam kurac i prinio ga njenim ustima a zatim jakim mlazom isprskao je svuda po licu. Sperme je bilo mnogo pošto već duži period nisam ništa jebao.

Nakon par trenutaka ustala je i ponovo otišla do kupatila i sprala svu spermu sa lica. Vratila se sa velikim osmehom na licu. Poljubila me je na rastanku uz obećanje da ovo nije naša poslednja noć. Tako je i bilo nastavili smo se jebati cijelo ljeto.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija