Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks na nudističkoj plaži!

Prošlog ljeta išao sam na more zajedno sa svojim roditeljima. Iako sam imao želju da idem zajedno sa svojim društvom ipak roditelji mi nisu to dozvolili rekavši da ću tek sledeće godine moći da ostvarim svoje planove u vezi ljetovanja. Došli smo napokon i smjestili se u hotel. Moram priznati da mjesto u kom smo bili je bilo prepuno turista pretežno stranaca. Prolazili su dani mi smo svakodnevno se kupali, uveče izlazili na večere ć, šetnju. Moji roditelji su upoznali još jedan bračni par njihovih godina tako da su počeli malo intezivnije da se druže sa njima.

Imao sam sada mnogo više vremena za sebe. Počeo sam da obilazim sada malo udaljenije i zabačenije plaže gde je malo ko išao. Tako sam jednom naišao na nudističku plažu koja je bila ode hotela udaljena dobrih pola sata hoda. Nikada do sada u životu nisam bio na nudističkoj plaži. To me je jako interesovalo tako da sam odlučio da konačno i to isprobamo. Sutradan sam se spremio i zaputio pravo ka njoj. Na ulazu sam dobio upustva kako da se ponašamo. Skinuo sam majicu, šorc i bokserice i moj mladi kurac je bio potpuno slobodan.

Ušao sam unutra. Na plaži nije bilo mnogo naroda jer su tek počeli da prilaze. Zapazio sam jedan mali dio koji je od ostatka plaže bio zaklonjen stenama da je idealna lokacija za mene. Otišao sam i smejetio se. Od svog tog uzbuđenja moj kurac se digao. Imao sam poprilično veliki kurac, dobrih osamnaest centimetara, i jako debeo. Da nebi ostali primijetili legao sam na stomak. Nakon nekih sat vremena uočio sam jednu ženu nekih četdesetih godina kako se približava ka meni. Izgledala je jako seksi.

Velike krupne sise sa tamnim bradavicama i dolje dlakava ali uredno potšišana pička, kod mene je izazvala erekciju da me je kurac počeo voljeti. Prošla je pored mene i smejetila se na nekih par metara. Okolo nas nije bilo nikoga. Bili smo stijenama zakolenjeni od svih. Spustila je peškir i stavila naočare za sunce, legla i počela se sunčaju. Okrenula se tako prema meni da sam lijepo mogao vidjeti njene krupne sise i dlakavu pičku. Nisam više mogao izdržati i počeo sam drkati na takvu ljepoticu.

Počeo sam lagano navlačiti moj debeli kurac. Uživao sam u pogledu kakav mi se pružao. Nisam namjerno htio što brže da svršim želio sam da što duže traje. Nisam bio siguran da li ona u mene gleda, ali kasnije mi je priznala da je gledala. Drkao sam ga sigurno jendo dvadesetak minuta a onda sam počeo da svršavam kao lud. Moja sperma je padala okolo mene i po mom tijelu. Čim sam došao sebi spustio sam se u more prolazeći pored nje dignutog kurca. Okupao sam se i vratio nazad u hotel.

Sutradan sam ponovo otišao na isto mjesto. Ovaj put nije ni prošlo pola sata ista milf">milfara od juče se pojavila. Ovaj put peškir je spustila skoro do moga. Srdačno se pozdavila sa mnom. Počeli smo da razgovaramo o nekim nebitnim temama. Zvala se Zdenka iz Zagreba. Imala je četrdeset i pet godina. Udijelila mi je komplimente za izgled rekavši da ima sina mojih godina. I ja sam za nju rekao da je jako zgodna i da nebi joj dao da ima toliko godina. Sada sam imao mnogo bolji pogled na njeno seksi tijelo.

Naročito me je palila njena dlakava pička. Legla je i počela se sunčaju. Pokušavao sam da sakrijem moj ukrućenost pa sam ležao svo vrijeme na stomaku. Nakon nekih pola sata Zdenka me je zamolila da joj namažem leđa da ne izgori, pružajući mi kremu za sunčanje. Čim sam se okrenuo moj kurac je poskočio. Bio je dignut do kraja. Njen pogled je odmah bio na mom tvrdom kurcu. Ugledao sam kako ne skida pogled sa njega i grize svoju usnu. Mahinalno me je rukom uhvatila za kurac i počela ga lagano drkati.

Dok mi ga je drkala pitala me je da li sam se napalio na nju. Rekao sam da jesam, da me jako pale starije žene poput nje. Samo je uzdahnula rekavši da teta Zdenka želi da je jebem danas i da ona takođe voli jako mlade kurčeve. Rekla je da jako voli da je jebu frendovi njenog sina. To me je jako napalilo da sam joj rekao da mi ga puši. Kao po naredbi spustila se na koljena i počela ga pušiti. Pušila mi je kurac kao prava profesionalka. Uvlačila je moj kurac skoro do kraja u svoja pohotna usta.

Lizala ga je jezikom sa obje strane do jaja. Rekao sam da jako dobro puši kurac. Dok mi ga je pušila pričala mi je kako je poševila dva frenda njenog sina, i kako obožava mlade kurceve. To je za mene bilo nešto najnapalenije što sam čuo. Strpala ga je ponovo u usta a ja sam počeo da svršavam u njih. Nije ga vadila napolje nego je počela da guta spermu do kraja. Nije prestala sa pušenjem sve dok ga nije digla ponovo. Rekla mi je da je spremna za jebačinu. Okrenula se ka meni otpozadi rekavši da želi tako da je jebem.

Ubacio sam moj kurac u njenu pohotnu pičku i počeo je jebati. Dok sam je jebao držao sam je rukama za kukove. Stenjala je glasno i pričala kako želi da je jebem. Mene je naročito palila ta njena priča. Počeo sam malo brže da je jebem što je naišlo na njeno odobravanje. Tražila je da je sada jebem još jače jer želi da svrši. Ubrzao sam tempo i nabijao joj ga do kraja da su moja jaja udarala u njenu pičku. Stenjala je još glasnije sve dok nije njeno cijelo tijelo počelo da se grči.

Svršavala je dok se njeno tijelo tresli. Čim je malo došla sebi opkoračila me je i počela se nabijati na moj kurac. Dok je jahala moju kurčnu pričala mi je kako je lijepo jebem kako imam jako lijep kurac. Uživala je u svakom centimetaru moje batine. Dok se nabijala rukama sam mijesio njene velike sise. Štipao sam je za velike, ukrućene bradavice. Zdenka je bila prava jebulja. Rukama se sada oslonila na moje grude i počela žestoko da se nabija na kurac. Nabijala se do kraja i tolikom brzinom da sam mislio da će me povrijediti.

Bila je ponovo pred svršavanje. Bio sam i ja. Rekao sam joj da ću svršiti na šta me je zamolila da izdržim samo malo jer je i ona pri kraju ponovo. U isti mah počeli smo da svršavamo. Punio sam potocima spreme njenu dlakavu pičku. Svršila je ponovo uz glasni krik i pala na moje grudi. Ostali smo tako nekoliko minuta. Moj kurac je ispao iz njene dlakave pičke tek kada se potpuno spustio a za njim počela je da izlazi moja sperma. Zdenka se nasmijela rekavši da sam je napunio do kraja.

Otišli smo nakon toga zajedno u vodu da se malo rashladimo. Nastavio sam da se družim sa njom cijelo ljeto.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija