Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks na plaži

Ocjena: Nije ocjenjeno

Jedva sam dočekao kraj radnog vremena, a Ingrid mi je poslala poruku na mobitel gdje je točno plaža. Na brzinu sam se otuširao, te malo namirisao područje oko kurca, kao da sam zaudarao.. .. hahahahaha. U biti, nisam htio ispasti neuredan, jer se na roštilju i preznojiš, a bogme i nadimiš.

Kad sam krenuo ka plaži odmaknuo sam stotinjak metara od restorana i skinuo kupaće sa sebe, pa sam nastavio potpuno gol sa ručnikom preko ramena. Bilo mi je malo čudno, ali je osjećaj bio fenomenalan i mogao bih se naviknuti na to. Dok sam išao prema plaži privukao sam poglede nekih poljakinja, nizozemki i njemica, ali i dvojice starijih muškaraca, za koje sam znao da su gay, jer su dolazili u restoran na večeru.

Nakon nekih dvadesetak minuta sam stigao na plažu koja je inače bila van granica kampa, ali je bila pusta, ako ne računam na Ingrid i ciku malog Bastiana koji je skakao po plićaku sa narukvicama za plivanje na rukama. Oboje su bili goli, pa sam se spustio do njih. Ingrid me pogledala i nasmješila mi se, a kad sam se smjestio kraj nje nagnula se prema meni i dala mi poljubac. Uzvratio sam, pa smo se malo mazili dok nas nije prekinuo Bastijan dotrčavši do nas sa kanticom punom vode i kamenčića, pa nas je poprskao. Ingrid je vrisnula, a ja sam brzo ustao i prihvatio njegovu igru, pa smo trčkarali natrag do mora i prskali se u pličaku. Nakon nekih dvadesetak minuta je postao cendrav, pa ga je Ingrid smjestila u mali šatorčić u hladu gdje je ubrzo zaspao. Ja sam se krenuo okupati malo, kad sam već na plaži, a Ingrid mi se pridružila nakon par minuta. Doplivala je do mene, pa smo se malo ljubili u vodi, a onda mi je počela drkati kurac, pa je uskoro bio spreman za uron u njenu picu. Otplivali smo do plićaka, pa me je obgrlila rukama i nogama, a ja sam namjestio kurac u njenu picu i odmah je skliznula niz njega. Osjetio sam kako me steže picom, a onda kako mi zabija i nokte u leđa. Samo je zajecala i na svoje iznenađenje sam shvatio da je svršila, pa sam ju upitao:

- Zar sam ti tako puno nedostajao?
- Ohhh.. da.. -rekla je i poljubila me, a onda nastavila- Sad me samo jebi.. .

Počeo sam joj ga zabijati koliko sam mogao, jer nisam imao baš previše prostora za micanje sa bokovima. Stisla se uz mene kao priljepak. Ali s obzirom da sam cijelo vrijeme mislio na nju znao sam da neću trebati dugo. I bio sam u pravu, jer sam nakon pet minuta, nazovimo to pokušajima jebanja, svršio u nju i punio joj picu što je ona popratila vatrenim poljupcima. Razdvojili smo se i oko nas je zaplivala pomješana kombinacija moje sperme i njenih sokova. Izašli smo na plažu, a ona je odmah provjerila maloga koji je još uvijek spavao.

Izvalili smo se na ručnike, pa sam joj obrisao leđa, a onda mi je dala ulje za sunčanje da ju namažem. Počeo sam ju mazati od ramena po rukama, pa na leđa i kad sam došao do guze samo je raširila noge, ali ne previše. Pogledao sam ju, a ona mene ispod oka i samo je namignula. Nastavio sam joj mazati guzu i lagano prstima dolaziti do pice, a ona se samo promeškoljila i duboko uzdahnula. Izvukao sam ruku i počeo joj mazati noge, a kad sam ih namazao, sjeo sam uz njenu guzu, ali tako da joj ne zaklanjam sunce i počeo ju milovati. Onako nauljenih prstiju sam došao do šupčića i počeo ga masirati. Samo se trznula i uzdahnula, a onda i opustila, pa mi je prst uskoro bio u njenoj guzi. Jebao sam ju lagano prstom u guzu, a ona je lagano stenjala, a u jednom trenu mi je stisla prst i počela se tresti, a nakon skoro minute ga je napokon pustila i tiho rekla:

- Ohhhh.. . bože.. kako je ovo bilo dobro.. .
- Ovo ti je prvi put da si dobila nešto u guzu? -sa nevjericom sam ju upitao.
- Da.. zašto pitaš?
- Pa mislio sam da si ga već dobila -malo sam zastao, pa nastavio- .. . ja sam cure u školi jebao isključivo u guzu, jer su, kao, trebale biti nevine u pici.
- Ooooo.. . znači iskustva imaš -gledala me je postrance- A jel boli? Ja sam čula da boli.
- Malo, ali ne smije na suho, već se mora podmazati sa uljem ili kremom.
- Hmmmm.. . -zastala je i zamišljeno me gledala- Voljela bih probati jer je maloprije bilo fenomenalno, ali.. . -pogledala je moj kurac- .. velik ti je i širok, razvalit ćeš mi šupak.

Ja sam se nasmijao, stavio još ulja na njenu guzu i opet joj stavio prst u guzu. Ponovo je ušao bez problema, ali sam sad ubrzo stavio još jedan, pa sam joj širio guzu, a ona je samo stenjala i stiskala ručnik na kojem je ležala. Zatim sam stavio i treči prst. Sad je zastenjala glasno, te sam pogledao prema malome, ali on je i dalje spavao. Stavio sam još ulja i uguravao joj prste u guzu. Počela se migoljiti i tresti, pa sam znao da je opet svršila. Meni se je kurac već digao, pa sam i njega nauljio drugom rukom, a onda sam ustao, izvukao prste iz njene guze i kleknuo između njenih nogu. Naslonio sam se rukom kraj nje i stavio kurac na prošireni ulaz u guzu i počeo ga lagano uguravati. Na moje iznenađenje ušao je odmah do pola pa sam ju počeo lagano jebati. Ona je tiho cvilila i gužvala ručnik ispod sebe, a ja sam joj ga nastavio zabijati i uskoro sam skoro do jaja ušao. Dodao sam malo ulja na šupak i nastavio dalje. S obzirom da je bila uska ubrzo sam i ja svršio, te sam joj napunio guzu spermom. Ručnik je bio mokar što od vode, a dosta i od njenih sokova. Izvalio sam se kraj nje, a ona je još ležala sa glavom zabijenom u ručnik, a kad me pogledala samo je rekla:

- Bilo je dobro, ali neću moći sjesti.. .
- Malo u more i biti će bolje.. -rekoh joj sa osmjehom.
- Nadam se.. . sutra mi starci dolaze, pa ne bih da ne mogu hodati ili, još bolje, da hodam raširenih nogu -tu smo se oboje nasmijali, a onda se zagrlili i ljubili se dugo, pa otišli u more gdje sam joj nježno ljubio sisice.

Nastavili smo se jebati naizmjence kako je Bastian bio budan ili dremuckao, a u vodi mi je još jednom u plićaku sjela na kurac dok je on trčkarao po plaži i tada smo zajednički svršili.

Kada su joj starci došli imali smo više vremena za seks i za sebe, pošto su oni čuvali Bastiana. Upoznao sam ih i bili su jako dobri ljudi, a i njena mama je malo škicnula moj kurac dok suprug nije gledao i samo se nasmješila. Nadao sam se da neću i nju morati zadovoljiti, mada je bila zgodna sa svojih 49 godina i još su joj sise prkosile gravitaciji. Jedino je nakupila malo više oko guze i trbuha, ali ništa odbojno.

Kada je došlo vrijeme da odu teško nam je pao rastanak, pa sam morao obećati da ću doći kod nje, a njen stari mi je napomenuo da bi i gore kod njih mogao naći dobar posao kao kuhar. Rekao sam da ću razmisliti o ponudi, jer nikad se nije znalo što donosi sljedeći dan koliko god mi planirali.

Da li sam otišao i da li sam joj pojebao mamu.. . o tome drugom prilikom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina