Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks na plaži

Jedva sam dočekao kraj radnog vremena, a Ingrid mi je poslala poruku na mobitel gdje je točno plaža. Na brzinu sam se otuširao, te malo namirisao područje oko kurca, kao da sam zaudarao.. .. hahahahaha. U biti, nisam htio ispasti neuredan, jer se na roštilju i preznojiš, a bogme i nadimiš.

Kad sam krenuo ka plaži odmaknuo sam stotinjak metara od restorana i skinuo kupaće sa sebe, pa sam nastavio potpuno gol sa ručnikom preko ramena. Bilo mi je malo čudno, ali je osjećaj bio fenomenalan i mogao bih se naviknuti na to. Dok sam išao prema plaži privukao sam poglede nekih poljakinja, nizozemki i njemica, ali i dvojice starijih muškaraca, za koje sam znao da su gay, jer su dolazili u restoran na večeru.

Nakon nekih dvadesetak minuta sam stigao na plažu koja je inače bila van granica kampa, ali je bila pusta, ako ne računam na Ingrid i ciku malog Bastiana koji je skakao po plićaku sa narukvicama za plivanje na rukama. Oboje su bili goli, pa sam se spustio do njih. Ingrid me pogledala i nasmješila mi se, a kad sam se smjestio kraj nje nagnula se prema meni i dala mi poljubac. Uzvratio sam, pa smo se malo mazili dok nas nije prekinuo Bastijan dotrčavši do nas sa kanticom punom vode i kamenčića, pa nas je poprskao. Ingrid je vrisnula, a ja sam brzo ustao i prihvatio njegovu igru, pa smo trčkarali natrag do mora i prskali se u pličaku. Nakon nekih dvadesetak minuta je postao cendrav, pa ga je Ingrid smjestila u mali šatorčić u hladu gdje je ubrzo zaspao. Ja sam se krenuo okupati malo, kad sam već na plaži, a Ingrid mi se pridružila nakon par minuta. Doplivala je do mene, pa smo se malo ljubili u vodi, a onda mi je počela drkati kurac, pa je uskoro bio spreman za uron u njenu picu. Otplivali smo do plićaka, pa me je obgrlila rukama i nogama, a ja sam namjestio kurac u njenu picu i odmah je skliznula niz njega. Osjetio sam kako me steže picom, a onda kako mi zabija i nokte u leđa. Samo je zajecala i na svoje iznenađenje sam shvatio da je svršila, pa sam ju upitao:

- Zar sam ti tako puno nedostajao?
- Ohhh.. da.. -rekla je i poljubila me, a onda nastavila- Sad me samo jebi.. .

Počeo sam joj ga zabijati koliko sam mogao, jer nisam imao baš previše prostora za micanje sa bokovima. Stisla se uz mene kao priljepak. Ali s obzirom da sam cijelo vrijeme mislio na nju znao sam da neću trebati dugo. I bio sam u pravu, jer sam nakon pet minuta, nazovimo to pokušajima jebanja, svršio u nju i punio joj picu što je ona popratila vatrenim poljupcima. Razdvojili smo se i oko nas je zaplivala pomješana kombinacija moje sperme i njenih sokova. Izašli smo na plažu, a ona je odmah provjerila maloga koji je još uvijek spavao.

Izvalili smo se na ručnike, pa sam joj obrisao leđa, a onda mi je dala ulje za sunčanje da ju namažem. Počeo sam ju mazati od ramena po rukama, pa na leđa i kad sam došao do guze samo je raširila noge, ali ne previše. Pogledao sam ju, a ona mene ispod oka i samo je namignula. Nastavio sam joj mazati guzu i lagano prstima dolaziti do pice, a ona se samo promeškoljila i duboko uzdahnula. Izvukao sam ruku i počeo joj mazati noge, a kad sam ih namazao, sjeo sam uz njenu guzu, ali tako da joj ne zaklanjam sunce i počeo ju milovati. Onako nauljenih prstiju sam došao do šupčića i počeo ga masirati. Samo se trznula i uzdahnula, a onda i opustila, pa mi je prst uskoro bio u njenoj guzi. Jebao sam ju lagano prstom u guzu, a ona je lagano stenjala, a u jednom trenu mi je stisla prst i počela se tresti, a nakon skoro minute ga je napokon pustila i tiho rekla:

- Ohhhh.. . bože.. kako je ovo bilo dobro.. .
- Ovo ti je prvi put da si dobila nešto u guzu? -sa nevjericom sam ju upitao.
- Da.. zašto pitaš?
- Pa mislio sam da si ga već dobila -malo sam zastao, pa nastavio- .. . ja sam cure u školi jebao isključivo u guzu, jer su, kao, trebale biti nevine u pici.
- Ooooo.. . znači iskustva imaš -gledala me je postrance- A jel boli? Ja sam čula da boli.
- Malo, ali ne smije na suho, već se mora podmazati sa uljem ili kremom.
- Hmmmm.. . -zastala je i zamišljeno me gledala- Voljela bih probati jer je maloprije bilo fenomenalno, ali.. . -pogledala je moj kurac- .. velik ti je i širok, razvalit ćeš mi šupak.

Ja sam se nasmijao, stavio još ulja na njenu guzu i opet joj stavio prst u guzu. Ponovo je ušao bez problema, ali sam sad ubrzo stavio još jedan, pa sam joj širio guzu, a ona je samo stenjala i stiskala ručnik na kojem je ležala. Zatim sam stavio i treči prst. Sad je zastenjala glasno, te sam pogledao prema malome, ali on je i dalje spavao. Stavio sam još ulja i uguravao joj prste u guzu. Počela se migoljiti i tresti, pa sam znao da je opet svršila. Meni se je kurac već digao, pa sam i njega nauljio drugom rukom, a onda sam ustao, izvukao prste iz njene guze i kleknuo između njenih nogu. Naslonio sam se rukom kraj nje i stavio kurac na prošireni ulaz u guzu i počeo ga lagano uguravati. Na moje iznenađenje ušao je odmah do pola pa sam ju počeo lagano jebati. Ona je tiho cvilila i gužvala ručnik ispod sebe, a ja sam joj ga nastavio zabijati i uskoro sam skoro do jaja ušao. Dodao sam malo ulja na šupak i nastavio dalje. S obzirom da je bila uska ubrzo sam i ja svršio, te sam joj napunio guzu spermom. Ručnik je bio mokar što od vode, a dosta i od njenih sokova. Izvalio sam se kraj nje, a ona je još ležala sa glavom zabijenom u ručnik, a kad me pogledala samo je rekla:

- Bilo je dobro, ali neću moći sjesti.. .
- Malo u more i biti će bolje.. -rekoh joj sa osmjehom.
- Nadam se.. . sutra mi starci dolaze, pa ne bih da ne mogu hodati ili, još bolje, da hodam raširenih nogu -tu smo se oboje nasmijali, a onda se zagrlili i ljubili se dugo, pa otišli u more gdje sam joj nježno ljubio sisice.

Nastavili smo se jebati naizmjence kako je Bastian bio budan ili dremuckao, a u vodi mi je još jednom u plićaku sjela na kurac dok je on trčkarao po plaži i tada smo zajednički svršili.

Kada su joj starci došli imali smo više vremena za seks i za sebe, pošto su oni čuvali Bastiana. Upoznao sam ih i bili su jako dobri ljudi, a i njena mama je malo škicnula moj kurac dok suprug nije gledao i samo se nasmješila. Nadao sam se da neću i nju morati zadovoljiti, mada je bila zgodna sa svojih 49 godina i još su joj sise prkosile gravitaciji. Jedino je nakupila malo više oko guze i trbuha, ali ništa odbojno.

Kada je došlo vrijeme da odu teško nam je pao rastanak, pa sam morao obećati da ću doći kod nje, a njen stari mi je napomenuo da bi i gore kod njih mogao naći dobar posao kao kuhar. Rekao sam da ću razmisliti o ponudi, jer nikad se nije znalo što donosi sljedeći dan koliko god mi planirali.

Da li sam otišao i da li sam joj pojebao mamu.. . o tome drugom prilikom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija