Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks na plaži

Htio sam negdje sa curom otiči na more, pa smo se tako odlućili za jedno malo mjesto u Hrvatskoj gdje još nismo bili.
Iskreno nije mi do mora , mora i kupanja mi je na vrh glave , više sam otišao samo zato što nisam bio tamo a i da udovoljim curi .

I tako mi dođemo u to prekrasno malo mjesto, sjednemo u jedan kafić kraj mora , i uz priču i ispijanje kave uživamo u prirodi oko nas i lijepim pogledom na more .
Nakon što smo završili sa kavom , vrijeme je bilo za kupanje , onaj dio meni najdosadniji ah tako je nama koji smo odrasli na moru jednostavno se zasitiš toga.
Ali eto radi cure malo sam se okupao i odsunčao , budući da se cura voli pržiti na suncu satima i to joj čini zadovoljstvo a meni ne.
Obukao sam tene i majicu, i krenuo šetati rivom razgledavati prirodu , dok je ona ostala tamo na plaži sunčati se.
Šetajući rivom opalio sam par slika čisto za uspomenu , ali primjetio sam jednu i divlju plažu .
Sišao sam na tu divlju plažu, i vidio gole ljude koji su se eto malo došli opustiti.
Nije bilo puno ljudi svega nekoliko bakica , ali sa moje lijeve strane jedna bakica je bila usamljena odmah mi je upala u oči.

Podsjetila me tijelom na Rachel Steele sa pornića na koju drkam i dan danas , zaista prekrasno tijelo, sise ogromene i čvrste , jedna sisa joj je bila kao moja glava , pica obrijana i glatka, imala je jake noge i bokove i bila je plavuša.
Nije trebalo dugo mome kurcu da se nadigne ali malo sam se zagledao što su ostale bakice to primjetile pogledavši u mene.
Nekako sam je uslikao da imam doma materijala za izdrkati , jer ovo se ne viđa često bar ja ne.
A sada moram poći prema curi ostala je sama, došao sam do cure ona je i dalje bila u istoj pozi i sunčala se .
Uzeo sam ručnik i rekao curi za divlju plažu za gole ljude nisam ni spominjao , upitao sam je da li ćemo tamo ? znajući nju da će me odmah lako odbiti , i nije bilo tako teško.
Riješio sam se nje , da se nebi pitala gdje sam do sada , i tako dođem ja sam ponovno na tu divlju plažu.
Odlučim probiti led , dođem tamo ja mlada kita među one bakice , prostirem ručnik blizu one plave bakice , skinem majicu , skinem šorc .

Sisata plava bakica pogledala je u moju mlohavu čunu , malo se dodirnula po svojoj glatkoj obrijanoj pici a zatim okrenula glavu na drugu stranu.
Ja sam se osjećao totalno opušteno znajući da su to neki stranci a i napaljeno jer sam i ja bacio tu i tamo pogled na plavu bakicu.

Okrenuo sam joj leđa, s moje prednje strane nikog nije bilo , malo sam ga natezo budući da me napalila bakica.
U jednom trenu netko je prošao iznad moje glave , to je bila ona plava bakica .
Sjela je na jedan veliki kamen koji je grm prekrivao , te me je nešto govorila nisam razumio njezin jezik, ali sam je razumio budući da me je rukama zvala prema sebi.
Došao sam do nje ona je raširila noge i mazila pičkicu gledajući u mene kao prava drolja , ja sam počeo isto drkati kurac i tako smo se gledali.
Jedan braćni par je samo prošao mrtvo hladno kraj nas , nisu nas ni pogledali .
Zgrabila me je jednom rukom za glavu i počala žvaliti dok se drugom mazila po pički sve dok nije svršila uz krike.

Ja sam jo počeo lizati i gnječiti sise , dok je ona meni natezala kurac , bilo je vrijeme da je jebem ostala je onako sjedeći samo je raširila noge .
Naciljao sam rupu i počeo je jebati u njezini obrijanu picu , jebao sam je tako u toj pozi a onda smo promjenili pozu, ja sam sjeo na kemen a ona na moj kurac.
Isperd sebe sam vidio samo ogromnu guzu koja udara u moje prepone , tu i tamo bi promješala guzom sve dok joj nisam svršio u pičku.
Sjetih se da sam ostao predugo da moram poći tamo me čeka cura , skinuo sam je sa kurca obukao sorc i tene , mahnuo njoj i otišao trkom do cure .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija