Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks na poslu

Radim u manjoj firmi koja se bavi marketingom. Imam 40 godina i objektivno za svoje godine ne izgledam loše. Većina ljudi kada govorimo o godinama se iznenadi kada kažem koliko imam godina, u smislu da su mislili da sam 5-6 godina mlađi. U mojoj firmi većina uposlenika su žene, nas muških ima 5 što je oko 20-tak % ukupnog broja uposlenih.
Oženjen sam prelijepom zgodnom crnkom, sa kojom imam odličan i redovan seks pa nemam neke potrebe za švrljanjem uokolo.
Na poslu ima pomalo flerta sa kolegicama, ali bezazlenog .
U susjednoj kancelariji radi Maja, plavuša prirodno kovrdžave kose, krupnih očiju i zanosnog tijela. Mlađa je od mene 10 godina, razvedena i nema djece. Koliko znam trenutno živi sama.

Svi muškarci bale za njom i međusobno pričaju kako bi je jebali, kako ime se diže na nju i pokušavaju steći njenu naklonost raznim sitnicama, nabacivanjem i sl. Ali Maja kao da je od kamena, uvijek poslovno učtiva i na distanci.

I meni se diže kurac čim je vidim, ali pokušavam da joj to ne dam do znanja. I ja sam u kontaktima sa njom učtiv, poslovan i na distanci, mada ispod oka mjerkam njene obline i ponekad se uhvatim kako zamišljam kako bi je bilo jebati divlje i jako.
Bilo je ljeto, vrijeme godišnjih odmora, nedostatak radnika. Radili smo mnogo i nadoknađivali posao i odsutnih kolega, jer je politika firme da se ne primaju privremeni radnici već da se posao prerasporedi na one koji su tu.
Jedan dan došla je šefica sa zahtjevom da ja ostanem duže jer se neki posao morao završiti do sutra ujutro. Malo sam se bunio zbog toga, ali sam na karaju morao prihvatiti, a kao olakšica ponuđeno mi je da izaberem još nekoga da mi pomogne. Pitao sam sve ima li neko raspoložen da ostane sa mnom, ali svi su imali neke dogovrene obaveze. Jedino je Maja rekla da nema ništa planirano i da može ona ostati.
Javio sam ženi da moram prodižiti sa poslom i da me ne čeka sa večerom.
Nakon završetka regularnog radnog vremena ostali smo nas dvoje u pustom objektu.
Posao je zahtijevao da radimo zajedno na obradi nekih podataka. Odmah smo počeli kako bismo uspjeli na vrijeme završiti.

Maja je bila vrijedna i znala je svoj posao, ali nam posao nije išao baš od ruke. Ja se nisam mogao baš najbolje skoncentrisati na posao pored takve mačke pored mene. Umjesto o poslu sve češće sam zamišljao kako trgam sa nje tu crvenu haljinu, donji veš i kako je divlje jebem tu na kancelarijskom stolu.
Vidjela je da nam ne ide pa je predložila kratku pauzu. Prihvatio sam i ponudio da nam skuham kafu, na što je ona rekla da će se ona pobrinuti za to, a da ja odmorim i pokušam se skoncetrisati.

Donijela je kafu i rekla kako će nas ona malo razbistriti.
Ja sam odjednom bubnuo da sumnajm u to i da više razmišljam o njoj nego o poslu. Da mi njena prisutnost odvlači pažnju i da ne mogu skinuti pogled sa njenog malo većeg dekoltea i dugih lijepo oblikovanih nogu. Rekao sam joj to u lice ne razmišljajući o posljedicama, jednostavno sam morao.
Ona je samo izvila tanke obrve, pa su joj oči postale još krupnije. Gledala me dugo i rekla da ako je to najveći problem ima rješenje za njega. Ustala je i prišla mi, stajući tik ispred mene i počela da mi otkopčava košulju, uvlačeći svoje njegovane ruke unutra i grebući svojim noktićima moju kožu na prsima. Zgrabio sam je za guzicu i privukao sebi. Opkoračila me i sjela mi u krilo, na moj već odavno tvrd alat koji je mogla itekako osjetiti kroz hlače. Počela je da me gricka po vratu i ušima, naslanajajući svoje tvrde sise na moje grudi, dok sam ja čvrsto stezao njenu guzu. Mirisala je predivno, njena kovrdžava kosa me škakljala po licu, a njene vješte ruke su istraživale moju kožu. Lagano je miješala kukovima izazivajući novi priliv krvi u moj ionako kao kamen tvrdi kurac.

Ljubili smo se, vatreno i gladno dok smo rukama pretraživali jedno drugo. Uhvatio sam jednom rukom njenu kruškoliku sisu na što je ona samo tiho zaječala i ubrzala ritam svojih kukova grickajući moju donju usnu. Bojao sam se da od uzbuđenja ne svršim tako kroz odjeću. Uzeo sam je za kukove i podigao iz krila. Stajala je preda mnom kao amazonka, razbarušene kose, blago crvena u licu od uzbuđenja, a grudi su joj se dizale i spuštale u ritmu dubokog disanja. Podvukao sam ruku pod njenu haljinu i povukao dolje minijaturne gaćice, oslobađajući njenu picu. Istovremeno sam drugom rukom otkopčao kaiš i hlače, te se blago podigao i spustio ih dolje. Moj tvrtko je ponosno iskočio pokazujući se u svojoj punoj veličini. Privukao sam je bliže sebi i zagnjurio lice u njenu predivnu pičku. Ona je podigla jednu nogu na stolicu na kojoj sam sjedio omogućavajući mi tako bolji pristup njenoj mirisnoj i vlažnoj pičkici. Lizao sam je kao lud, kupio sam njene slankaste sokove jezikom uživajući u okusu, mirisu i dodiru njene pice. Bila je uredno obrijana osim jedne tanke linije svilenkastih, plavih dlačica iznad procjepa prema pupku.

Ruke sam stavio na njene tvrde guzove gniječeći ih i dodatno je primičući svom licu i jeziku koji je orao po njenoj brazdi, klitorisu i ulazio u njenu rupicu iz koje su se cijedili njeni ukusni sokovi. Držala me za kosu i tiho mrmljala od užitka i pokretima kukova mi pomagala da što dublje zarijem jezik u njenu rupicu. Po sve bržim pokretima kukova i sve jačem guranju moje glave naprijed osjetio sam da će svršiti. Ostajao sam bez zraka ali nisam posustajao, lizao joj picu kao cuko paštetu. Počela je da svršava zalivajući moj jezik novom količinom sokova, gurajući moju glavu u svoje međunožje istovremeno gurajući svoje kukove maksimalno naprijed. Orgazam joj je bio višestruk i intezivan i trajao je prilično dugo. Kada je prošao osjetio sam kako joj noge blago drhte, pa sam je povukao dolje na sebe. Opkoračila me nogama i sjela u moje krilo, blago se smješkajući i još uvijek zamagljenog pogleda. Naslonila se mene i prošaptala mi na uho“ bilo je divno, nestvarno divno“ Malo smo odmorili u tom položaju, a onda smo počeli da se lagano ljubimo. Ubacila je jezik u moja usta istražujući njime do duboko u grlo. Ponovo je počela pomjerati kukove tražeći otvorom svoje pičkice vrh mog kurca. Kada ga je našla malo trljala od njega , a onda počela da se navlači lagano na njega. Potisnuo sam kukove naprijed smještajući ga čitavog u njenu vrelu pičkicu.

Kada sam cijeli ušao u nju blago je zaječala i zastali smo par trenutaka oboje uživajući, dok su moja jaja dodirivala njen uski šupčić. Počela je da se diže i spušta na mom tvrdom i nabreklom kurcu, dižući se sve do glavića i gutajući ga ponovo sve do mojih tvrdih i sperme punih jaja. Uhvatio sam je za guzu i pomagao joj u tome istovremeno se namještajući ispod nje kako bih što dublje zabio svoju alatku u nju. Vrijeme je stalo, jebali smo se tako ko zna koliko, ona je još dva puta jako svršila stenjući i grickajući moje ušne školjke, a onda sam osjetio da i u meni ključa. Rekao sam joj da ću i ja ubrzo svršiti. Počela je još jače da se nabija i miješa kukovima tiho ponavljajući „ to, too, daj mi ga , daj mi sve, napuni me svojim kurcem“.

Počeo sam da svršavam stežući njene guzove i puneći njen pičić svojom vrelom sprermom. Osjetila je trzanje mog kurca duboko u sebi i ona je počela opet da svršava divlje mlateći glavom lijevo-desno, nabijajući jako svoju pičku na moj kurac i puštajući glas koji me najviše podsjetiona režanje. Kada je sve bilo gotovo oboje smo se opustili, zadihani i pomalo umorni. Iz njene pice je curio potok sperme i njenih sokova natapajući moja jaja i butine.
Rekla mi je da su joj plodni dani prošli i da nema šanse da može ostati trudna. Iskreno nisam brinuo o tome, čak nisam ni pomislio na tu mogućnost dok sam svršavao duboko u njoj. Toliko me opila želja za njom i potreba da je jebem i samo to je u tom momentu bilo važno.

Svi drugi mogući problemi mogli su se riješiti naknadno.
Još uvijek je bila na njemu, a svoje tvrde sise naslonila na moja prsa i glavu na moje rame. Moj kurac nije ni pomišljao da splasne, još je stojao uspravan, tvrd i ponosan. Ona je to osjetila u sbei i polako ustala sa njega. Sagela se naprijed uhvatila ga rukom i počela da ga liže, ljubi i blago gricka. Lizala ga je od jaja do glavića kao sladoled, kupeći jezikom ostatke sperme i njenih sokova sa njega. Stavljala ga je duboko u usta blago stiskajući rukom moja jaja i zabijajući svoje nokte u njihovu kožu. Uživao sam u svakom momentu tog predivnog pušenja. Dok je pušila moj kurac Maja me gledala direktno u oči, blago se smješkajući što me dodatno izluđivalo. Nakon nekih 10-tak minuta pustila je moj kurac i nagela se preko stola izlažući svoju prekrasnu guzu mom gladnom pogledu: Promuklim glasom je rekla: „ pošto si zadovoljio moju macu sad želim da ga osjetim u svojoj guzi, hoću da mi i guzu napuniš svojom spermom“.

Ustao sam i prišao do nje. Uzeo sam je za kukove i namjestio glavić na njen uski šupčić. Počeo sam polako da guram svoj vlažni kurac u njenu usku, jako usku guzu. Nisam žurio jer sam vidio da je blago boli, puštao sam da se njen šupčić navikne na moj kurac i prihvati ga. Malo po malo ušao sam cijeli unutra i počeo da se pomjeram polako naprijed nazad. Osjećaj je bio fantastičan. Majina guza je bila uska i jako je stiskala moj kurac. Ona je mirno ležala preko stola, kose rasute po ramenima, zatvorenih očiju i uživala. Počela je polako da miješa kukovima trudeći se da ga primi što dublje, a ja sam ubrzao i pojačao svoje nabijanje. Jajima sam mlatio po njenom klitorisu: Ona je jednu ruku stavila između nogu i uhvatila moja jaja blago ih stiskajući. To me izludilo i ubrzo sam opet obilno svršio duboko zabijen u njenu guzu i gniječeći njene oble, tvrde guzove. Poslije svršavanja ostao sam još kratko u njoj a onda ga polako izvadio napolje. Sageo sam se i poljubio je u guz i blago ga gricnuo. Nakon svega smo se malo uredili, očistili i popili sada većš hladnu kafu. Poslije svega posao je išao glatko i nismo još dugo ostali radeći. Na rastanku smo se vatreno poljubili , a Maja mi je rekla da ovo ostane naša tajna i ako budem znao ćutati o svemu bit će još ovakvih prilika i jebanja. Naravno da sam se složio.

Kući sam došao prilično kasno i otišao pravo na tuširanje moleći Boga da moja ženica večeras ne bude raspoložena za seks.
Poslije ovoga sam rado produžavao poslije radnog vremena, kada je trebalo, uživajući sa Majom u povremenim divljim jebanjima.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija