Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks na radnom mjestu!!!

Radio sam kao konobar u jednom lokalu u okolini Zagreba već jedno godinu dana. Pošto nisam imao puno iskustva u početku sam radio za šankom. U naš lokal uglavnom je dolazila omladina ali ponekad bi znalo da zaluta i prelijepo žensko društvo koje je bilo malo starije a bogami i da ostane do kraja. Takav slučaj je bio i sa jednim petkom uveče. U naš lokal su došle njih dvije prelijepe gospođe od oko četrdeset godina, ali su izgledale mnogo mlađe. Bile su što bi mi mladi voljeli reći napucane. Izgleda da su došle da se opuste. Sjele su kod mene za šank i naručile piće. Poslije jedno sat vremena jedna od njih je otišla. Kako je vrijeme prolazilo nije se vraćala i ova druga je negodovala zbog toga.

Odlučio sam joj prići i baciti priču sa njom. Upoznali smo se zvala se Ana imala je četrdeset i tri godine i ovdje je došla sa drugaicom koja je sada izgleda ispalila i otišla sa nekim klincem. Ja sam joj rekao da zbog toga nije razlog da bude tužna i ponudio je pićem. Prihvatila je i nas dvoje smo počeli piti. Kako je vrijeme odmicalo lokal je ostao prazan a samo nas dvoje još smo bili u njemu i popili smo bili poprilično. Moram priznati da me je jako interesovalo šta se krije ispod te crne haljine. Odlučio sam da krenem u kaciju pošto je već ila poprilično pijana. Počeo sam je milovati po butinama. Nije se bunila počeo sam je dirati po sisama preko haljine sve dok nisam došao do usta poljubio sam je sočno na šta je ona uzvratila. dok smo se ljubili njena ruka je počela da šara po mom kurcu koji je postajao sve napetiji u hlačama.

Spustila se na koljena i izvukla ga napolje sada već moj veliki kurac i počela ga jako pušiti. Moj kurac je bio jako veliki i debeo za njena mala usta. Uvlačila ga je koliko je mogla, nabijala se na njega. Lizala ga je kao sladoled od glavića pa sve do jaja. Nakon pušenja od jedno desetak minuta ustala i skinula haljinu sa sebe. Ispod nije imala ništa. Ukazala se ispred mene gola žena koja je iako imala toliko godina izgledala kao biginja. Imala je tvrde sise četvorka dobra, pica mesnata dlaka crna baš onakvu kakvu ja volim i na kakve se palim. Naguzila mi se preko stolice, razvukla rukama guzu i rekla jebi me sada kao najveću kurvu. Prišao sam i stavio ga u već sada jako mokru pičku i počeo je jebati.

Bila je jako uska. Osjećao sam da svakim ubodom moj kurac širi njenu picu što se vidjelo po njenom stenjanu. Dok sam je jebao rukama sam je uhvatio za sise i štipao joj bradavice, jako joj je to godilo. Jebao sam je jedno pet minuta u toj pozi sve dok nije počela da svršava. Svršila je jako uz glasan uzdah. Sada sam ja legao na pod a ona se nasadila na moj kurac. Skakala je na njemu kao na rodeu. Dok se ona nabijala na kurac ja sam uživao u njenim sisama. Govorila mije kako je baš dobro jebem kako nije odavno u sebi osjetila ljepšu kurčinu. Nabijala se tako jako u jednom momentu da sam osjetio da sam došao do kraja njenog tunela da nije mogao dalje.

Osjećao sam polako kako se i meni bliži vrhunac, kako moja sperma polako počinje da se penje iz jaja i da neću moći još ugo. Rekao sam joj da sam pri kraju a ona je rekla da želi da je napunim i počla se još snažnije nabijati na moj kurac. Nakon minut dva počeo sam da punim njenu picu mojim sokovima. Čini mi se da nikada u životu nisam svršio toliko. Kada sam izvadio kurac iz njene pice moja sperma pojurila je napolje za njim. Stavila je ruku uzela spermu a zatim je stavila u usta i progutala. rekla je da je super ukusa. Uzela je i moj kurac u usta oblizala ga od ostataka sperme i njenih sokova rekavši da ovo moramo ponoviti još koji put.

Obukla se polako već je bilo kasno. Na rastanku mi je dala njen broj rekavši da se obavezno javim jer želi još koji put da osjeti moj kurac u njenoj pici. Tako je bilo ali o tome neki drugi put.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija