Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks na radnom mjestu!

Dugo vremena sam radio kao tonac na jednoj lokalnoj stanici. Moj posao je jednostavno postao monoton, nisam vise mogao to da izdržim trebala mi je neka promjena. Poslije jednog vremena ta prilika mi se i ukazala. Dobio sam ponudu da idem na ljetnju turneju sa nekim pjevačima. Radovao sam se tom pozivu.

Uskoro je došao i dan kada smo trebali da krenemo na put svi zajedno. Došao sam na zakazano mjesto okupljanja gdje smo se počeli upoznavati. Za oko mi su tada zapale dvije pjevačice koje su se kasnije ispostavilo da su sestre. Otišao sam do njih i ljubazno se predstavio. Jedna se zvala Slađana dok druga Marina. Marina je bila jako zgodna duge plave kose, velikih grudi koje su jako lijepo stajale ispod majice kasnije sam saznao i zbog čega jer su bili silikoni u pitanju. Guza joj je bila prelijepa. Nije imala neko veliko dupe ali bilo je jako lijepo oblikovano.

Na prvi pogled sam odmah je poželio dobro izjebati. Slađana je imala prirodne sise nešto manje od sestre ali zbog toga je imala jako veliko dupe. Sjele su zajedno u minibus a ja preko puta njih da bi imao što bolji pogled na njih. Počeli smo dug razgovor tokom putovanja dok nismo stigli na odredište. Uzeli smo sobe svako za sebe i otišli na počinak. Sutradan smo radili punom parom. Bilo je jako vruće a ja sam se jako znojio. Tada su došle njih dvije da probaju za nastup. Slađana nije imala ispod majice brus jer su joj se bradavice jasno ocrtale.

Od tog prizora mi se moj veliki kurac počeo u gaćama buditi. Kako sam radio nisam mnogo obratio na to pažnju da je mom kurcu već postalo jako tijesno unutra. Slađana je to itekako primijetila. Morao sam otići do toaleta. Odjednom čuo sam korake koje idu prema meni. Kada sam izašao iz kabine vidio sam nju poprilično napaljenu gdje mi je rekla da imam jako ljep kurac i u istom trenutku me rukom uhvatila za njega. Ostao sam zatečen, nisam ni došao sebi a ona je već skinula mi šorc i rukom počela da mi ga drka.

Moj kurac se podigao jako do maksimuma do kraja. Imao sam dug kurac otprilike preko dvadeset centimetara ali zbog toga bio je jako debeo. Osjetio sam u tom trenutku topao zrak na njemu i čim sam pogledao prema dolje vidio sam kako počinje polako da ga stavlja u usta. Ispočetka ga je pušila polako uvlačeći pa iuvlačeći napolje do kraja. Uživala je dok ga je pušila a bogami sam i ja uživao.

U jednom trenutku je naglo ubrzala i počela sve jače ustima dana se nabija na moj sada ukrućeni kurac. Uhvatio sam je rukom za kosu i sada sa je držao za glavu dok sam joj nabijao kurac u usta. To je jako napalilo da je počela da stenje i zavukla je svoju ruku pod suknju drkajući pičkicu. Nisam više mogao da izdržim, uhvatio sam je za ruku podigao gore i skinuo joj u isti mah majicu.

Ispred mene su se ukazale velike sise koje su imale jako tvrde bradavice. Stavio sam jednu u usta i počeo da je ližem. Onda sam prešao na drugu. To je jako napalilo da je svojim prstima mrsila moju kosu. Dok sam joj lizao sise prstima sam masirao njenu već sada vlažnu pičku. Nije više moga čekati, skinula je odjeću sa sebe naguzila mi se rukama šireći svoje dupe a onda me zamolila da joj ga stavim u pičku. Stavio sam joj ga u vlažnu picu i počeo je silovito jebati. Dok sam je jebao rukama sam je držao za njene velike sise. Bio sam jako napaljen da sam jako duboko ulazio u nju što je ona pratila sa velikim uzdasima zadovoljstva.

Jebao sam je dobrih deset minuta u toj pozi a onda mi je rekla da sjednem jer želi da se ona sada nabada na moj kurac. Sjela mi je u krilo stavila kurac na otvor svoje pice i naglo se nabila na njega. Ostala je minut tako nepomična malo promiješala guzom a zatim se jako počela nabijati na kurac. Skakala je po njemu kao da je na rodeu. Rukama se držala za moj vrat. Dok se nabijala govorila mi je kako odavno čeka ovako veliki kurac da je izjebe.

To me je jako napalilo pa sam rukama je uhvatio za kukove i počeo je navlačiti na kurac. Bila je pri kraju jer je njeno dahtanje bivalo sve jače i jače. Svršila je u narednih pet minuta a zapravo njom uskoro i ja. Htio sam ga izvaditi napolje ali ona mi nije dala nego je rekla da slobodno mogu svršiti u nju jer koristi zaštitu. Napunio sam joj picu do kraja.

Kad sam ga izvadio oblizala mi ga je od ostatka spermu i poljubila. Obukla se i ubrzo otišla. Na rastanku mi je rekla da ovo moramo obavezno još koji put da ponovimo i bio sam u pravu.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 7019

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija