Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks na seminaru

Ja sam dijete baby boom generacije, pa sam malo već ostarila. Odrastala sam u hladnim 80-ima. Međutim, roditelji su mi bili razvedeni i odgajala me majka koja je imala dovoljno posla da zaradi novac za hranu i stan. To mi je dalo veliku slobodu do početka puberteta. Kroz određene događaje doživjela sam puno toga i kako sam uvijek bila znatiželjna i sve me je zanimalo.


Svog muža sam upoznala kada sam imala 24 godine. On je bio prvi koji me nije želio požurivati na seks niti mi je cijelo vrijeme buljio u sise. Bio je zainteresiran za mene i to mi je, naravno, laskalo. Jako smo se dobro slagali i rekao mi je svoj životni plan. Ukratko, nakon nekoliko godina zajedničkog života upoznali smo se, cijenili i voljeli. Bilo mi je jako simpatično što je bio malo suzdržan tijekom seksa.

Pokušala sam ga namamiti. Pušila sam mu kurac i željela njegovu spermu u svojim ustima. Ali u jednom trenutku, kad je bio blizu svršavanja, prekinuo me. Rekao je da bi ga radije gurnuo u moju picu i svršio u mene.


Oralni seks doživljavao je više kao kratku predigru, dodatak njegovom i mom milovanju koje smo pružali jedno drugom. Općenito i danas voli seks maženja, malo sisanja, lizanja, jebanja. Vjenčali smo se i htjela sam ga iznenaditi nečim novim u seksu za vjenčanje. Željela sam da ima analni seks sa mnom. Ali to za njega nije bila opcija. Smatrao je da je to nedostojno i ponižavajuće za ženu. Dakle, sve što sam ja prije naučila i vježbala, on nije htio. Ali to nije bio problem. Znam i poznavala sam mnoge muškarce koji se žale da im žene to ne rade.


Naša je želja za djecom sazrela i ubrzo nam se rodilo prvo dijete.

Skupili smo dovoljno novca zajedno tijekom godina, u kojima smo živjeli gotovo isključivo od posla. Kupili smo kuću i bila je puna života. Dvije godine kasnije drugo dijete. Kao majka bila sam jako zaposlena, a moj muž je zarađivao na svom poslu dovoljno za sve nas. Nakon što su djeca napunila određenu dob, vratila sam se na posao. Moj novi poslodavac poslao me na dodatnu obuku, na seminar u drugom gradu koji je trajao od ponedjeljka do petka. Kad sam se ujutro odvezla, prvi put nakon nekoliko godina bez muža i djece, obuzeo me osjećaj slobode.

Prvi dan seminara bio je lagan. Pokraj mene sjedio je muškarac malo stariji od mene, ali zgodan. Dobro smo surađivali i podržavali jedni druge u učenju novog softvera. Navečer smo zajedno otišli na večeru i uživala sam što sam ponovno mogla uživati u večeri bez djece.

Nakon jela me nagovorio da popijemo piće u baru. Bilo je prilično smiješno, a kako sam već popio dvije čaše vina uz večeru, osjetila sam lagano pijanstvo nakon prvog dužeg pića. Rekla sam mu da ne mogu više piti jer sam već bila pripita. Ali naručio je još jednu rundu i ja sam se zacementirala za šankom. Bilo je i smiješno i dao mi je komplimente od kojih sam se sva smočila. Dodir na boku, na ruci. Ništa napadno.


Nešto nakon 23 sata osjećala sam da se više ne mogu koncentrirati i kad sam ustala sa barske stolice morao me je pridržati. O moj Bože kako je neugodno. Pijana žena, srednjih godina, u baru. Obgrlio me oko struka i odveo do lifta. U liftu sam osjetila njegovu ruku na svojoj guzici. Htjela sam izbjeći dodir, ali sam se borila da ostanem na nogama. Pa sam dopustila da se to dogodi i, da budem iskrena, svidjelo mi se biti nekom poželjna.

Stigavši pred sobu, otvorila sam vrata s ključ karticom i on me uveo u sobu. Pala sam na krevet. Pomogao mi je da ustanem da barem skinem jaknu. Svukao mi je cipele s nogu, a ruke su mu kliznule uz moje listove.


Onda mi je prišao i rekao da ne mogu spavati u haljini. Njegovi spretni prsti već su bili na gumbima. Disanje mi se ubrzalo unatoč pijanosti. Nadala sam se da će nastaviti. Svukao mi je haljinu, zatim me poljubio u vrat, ramena i dekolte. Uživala sam u dodiru i njegovim rukama na mom tijelu. Moj otpor je bio gotovo nepostojeći. Ošamućena od alkohola i pohlepna za njegovim dodirom, predala sam mu se.


Nakon što me razodjenuo i istražio moje tijelo, skinuo se i stavio mi svoju kitu na lice. "Puši", bilo je sve što je rekao, a ja sam uvukla njegov divni, polukruti kurac u usta.

Cuclala sam da i lzala kao da ne postoji sutra. Ukrutio se u mojim ustima i porastao u dužini. Htjela sam ga cijelog imati u ustima i ždrijelu. Još sam mogla. Gurao ga je u moja usta, stenjao i nabijao. Osjećala sam da da će uskoro svršiti. Sad mi ga je gurnuo duboko u grlo i onda je uslijedio posljednji udarac i špricnuo mi je spermu niz grlo.


Izvukao ga je iz usta i zaronio u moje krilo. Automatski sam raširila bedra i čekala njegov jezik. Usne su mu se zakačile za moj klitoris i snažno ga sisale. Bilo je tako intenzivno, gotovo bolno. Odupirala sam se, ali on me nije puštao. Rukama je uhvatio moje sise, bradavice, koje je grubo čupao i štipao. Nije pokazao milosti i dokrajčio me za nekoliko minuta. Ležala sam na leđima, potpuno bez daha. Osjetila sam hladan zrak na mokroj pici i malo su me boljele bradavice.

Nestao je u kupaonici i mislila sam da će otići.


Međutim nije bilo tako već se vratio na krevet i ponovo sam mu ga lizala, dok me on istovremeno lizao i prstima istraživao moju mačkicu i moj šupak. Mora da je našao moju kremu u kupaonici, jer je njegov prst bez boli prodirao u moju guzu. Izvijala sam se pod njegovim rukama. Kad sam ga toliko ispušila da se opet potpuno ukrutio ušao je između mojih bedara i zario svoj kruti veličanstveni kurac u moju pičku i pošteno me jebao. Nije trebalo dugo prije nego što se duboko u meni počeo rađati orgazam. Prvo sam ga osjetila kao da dolazi vlak iz daljine, da bi, kako se vlak približava, postajao sve jači i na kraju sam svršila u grču, sva drhteći i tresla se od slasti i užitka. Vrhunski me je izjebao.


Kad sam svršila ostala sam ležati ispod njega i rekao mi je da se okrenem i sam mi je pomogao i okrenuo me na trbuh.

Povukao mi je struk na gore i moja guza je bila ispred njega, kao na tanjuru. Zario mi je s guza svoju tvrdu batinu u moju nadraženu picu. Kad sam se pokušala otrgnuti od njega, uhvatio me i pljesnuo dlanom po guzici. Odjednom sam - u pravom smislu te riječi - opet bio budna i usredotočena na jebačinu.


Pojebao me tako duboko da sam osjetila njego glavić na mojoj maternici što je bilo poput strujnog udara i ubrzo sam ponovno svršila. Spustila sam se na trbuh ispred njega i legla ispred njega. Legao je na mene i na trenutak mi je izbio zrak iz pluća. Tada mi je gurnuo je svoj još uvijek tvrdi i veliki kurac u moj šupak. Zastenjala sam. Bila je to mješavina ahhh i auu. Nakon što je ušao do kraja, ljubio moja leđa, grickao moj vrat i sisao mi ušne resice. Zatim me počeo jebati.

Uvijek jače i dublje. Duboko me pojebao cijelom dužinom svojim tvrdim kurcem, sve jače i jače, dok nakon nekoliko minuta nije dubokim i snažnim ubodima došao do orgazma i istresao sadržaj svojih jaja u mene.


Šapnuo mi je na uho da sam drolja. Samo bi drolje bile božice seksa. Odmaknuo se od mene, uzeo svoju odjeću i sve što sam mogla čuti bila su vrata. Ne znam je li uopće bio obučen. U nekom trenutku sam se probudila i morala sam hitno piškiti. Dok sam obavljao nuždu, osjetio sam kako mi sperma curi iz dupeta i kako mi pička bridi. Odvukla sam se natrag u krevet i utonula u dubok san, koji je budilica ujutro naglo prekinula. Istuširala sam se i vidjela da je noć ostavila nekoliko modrica, bradavice koje su gorjele i trag ugriza na mojim prsima.


Spremila sam se i otišla na doručak, a zatim ravno u prostoriju za seminare.

Moj jebač je već bio tamo i srdačno me pozdravio. Tijekom pauze za doručak molila sam gospođu na recepciji za tabletu protiv glavobolje. Za ručkom sam sjedili za istim stolom , a pridružio nam se još jedan kolega. Što je i kako bilo kasnije? Pričakajte nastavak!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija