Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks na svadbi

Kao što sam već rekao riješio sam pitanje pratnje na svadbi, ali da pojasnim malo.. ..

Nazvao sam Eminu čim sam došao kući, te se predstavio, a onda i objasnio od kuda mi njen broj mobitela. Tu je razgovor tekao puno glađe i povremeno ulazio u neke privatne teme, ali i potrajao skoro dva sata. Uglavnom dogovorili smo se sutra za kavu, pošto je radila samo prijepodne, a onda možemo i kod mene, a ona se s time složila pošto je konstatirala 'da me mora još neke stvari naučiti'. A ja? Ja nisam imao ništa protiv, jer sam uvijek spreman na učenje

Tako se mi našli tu subotu, a ja sam još morao i na momačku, pa smo popili kavicu na brzaka i otišli kod mene. Kad smo stigli odmah me je zavalila na trosjed, otkopčala hlače i izvadila mi kurac iz gaća, te ga počela drkati gledajući me u oči, a onda je rekla:

- Da budeš miran i da ti ne padaju gluposti na pamet.. . -pa se sagnula i cijeloga ga strpala u usta.

Malo je reći da sam uživao, ali ona je to tako dobro radila da sam joj uskoro napunio usta svojom spermom. Ona je samo mumljala i oblizivala se od zadovoljstva. Onda me je opkoračila i stavila mi svoju picu na nos i shvatio sam da uopće ne nosi gaćice, pa sam ju počeo lizati kao lud i uskoro je iz nje curilo, a dotle je ona meni ponovo podigla mog heroja, pa se okrenula i nasadila na njega. Odmah je počela jahanje i ubrzo prešla u galop, a sise koje je oslobodila prsluka i majice su letjele u krug u ritmu njenog nabijanja na moj kurac. Ubrzo smo zajednički svršili i ostala je nakon toga malo sjediti na meni, pa me zamolila da ju odvezem doma.

Ja sam se brzo sredio za momačku i ispražnjenih jaja sam bio jako poletan. Rekla mi je da se ne vidimo do sljedeće subote kada je svadba. Čuti ćemo se telefonski, ali se nećemo naći. Bilo mi je malo čudno, ali sam pristao.

Nismo se vidjeli cijeli tjedan, a kad sam u subotu došao po nju ostao sam bez teksta. Crnu kosu je svezala u neku punđu, tj u pletenicu koja je napravila punđu, a bila je u crvenoj haljini sa razrezom sa strane i crnim pojasom, te visokim štiklama. Uskladila se sa mnom, a kad smo sjeli u auto uzela je moju ruku i stavila ispod haljine. Nije nosila gaćice i, što je još bolje, bila je izbrijana i glatka, te meka.

- Samo da znaš šta te čeka -pomazila me je po licu i nasmješila se.

Mislim da mi je kurac isti tren postao tvrd, ali sam se morao skoncentrirati na dužnosti kuma. Cijela večer je prošla kao u trenu. Malo smo se stiskali na plesanju, pa sam plesao sa mladom, a onda mi je mladoženja prišao i rekao:

- Kume čestitam! ! Di si ovu našao? Odmah bi se razveo i otišao sa njom -rekao je to uz široki osmjeh lupajući me po ramenu.
- Imaš pravo.. . predivna je -dodao sam i ja kroz osmjeh, pa pogledao prema Emini koja je bila u veselom razgovoru sa mladom i njenom kumom.

Taj tren sam osjetio da osjećam nešto prema njoj i jednostavno sam otišao do njih, ispričao se mladenki i njenoj kumi, pa strasno poljubio Eminu. Malo se zabezeknula, ali mi se uskoro široko osmjehnula i pomazila me po licu.

Došla je i ponoć, te torta i zdravice kumova, a i roditelja, a u jednom trenu me je Eminina ruka stisla ispod stola za kurac i samo mi je prošaptala:

- Daj da se malo izgubimo odavde.. .

Pogledao sam okolo, a svi su bili zabavljeni tortom i razgovorom, pa se Emina izgubila u pravcu toaleta, a nakon dvije minute i ja za njom. Ušao sam u ženski toalet, a ona je otvorila vrata najudaljenije kabine i brzo me pozvala. Ušao sam i dok sam zaključavao vrata skinula mi je hlače i gaće te strpala moj kurac u usta i počela ga svojski pušiti. Jedva sam moga progovoriti kako ga je usisavala i mijesila jaja. Nije mi trebalo dugo da joj svršim u usta, a da ona mljackajući sve proguta. Brzo se uspravila i naslonila na zid izbočivši stražnjicu prema meni. Odmaknuo sam haljinu na onom prorezu i zadigao ju preko njenih bokova, te stavio prst u picu. A tamo.. .. poplava.. . Bila je mokra kao da ima potok dolje. Brzo sam namjestio kurac na ulaz u njenu pičku i gurnuo ga silovito u nju. Samo je zajecala i promrmljala:

- Daaaa.. . mmmm.. . nabij mi ga skroooozzzz.. .

Jebao sam ju kao mašina za šivanje na najjače. Nisam znao od kuda mi takva snaga, ali sam joj ga svojski zabijao. Jaja su lupala po njenim nogama i sad je to postao neisprekidani zvuk. Čulo se kako da djete skače po lokvici vode zbog njene mokre pice. Uskoro se počela grčiti i stenjati, a onda je glasno zacvilila i stisla mi svojom picom kurac tako jako da se nisam mogao micati. Svršavala je i tresla se, a čim je malo popustila ja sam nastavio zabijanje i nakon još minute sam i ja svršio i napunio joj pičku svojom toplom spermom.

Ostali smo još tako malo stajati i dolaziti do daha, a onda se uredili i vratili u salu.
Ostali smo do pet ujutro, te smo nakon toga otišli do mene na zajedničko tuširanje koje je završilo seksom u kadi, a onda se zavukli u krevet i prespavali skoro cijelu nedjelju. Na kratko sam se čuo sa kumovima, pa smo se vratili natrag u krevet i nismo izlazili do ponedjeljka van.. ..

I dalje provodimo vikende u krevetu, a uskoro će nas biti troje.. . možda napravimo i svadbu pa da opet odradimo seks u toaletu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija