Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks nakon povratka iz grada!

Ova priča mi se desila prošlog vikenda kada sam bio sa društvom izašao u grad na žurku. Ostali smo do kasno u noć pili, zezali se, plesali sa zgodnim devojkama. Nisam više mogao da izdržim pa sam krenuo natrag kući, bilo mi je dovoljno. Došao sam do stanice za bus i čekao da naiđe. Prošlo je bilo već oko desetak minuta kada se ispred mene parkirao audi sa zatamnjenim staklima. Kada se spustio prozor na suvozačevom mjestu video sam da njime upravlja jedna zgodna plavuša.

Upitala me je gde idem. Kada sam joj rekao gde želim ponudila me je da me ona odveze jer ide u tom pravcu. Nisam više mogao da čekam bus pa sam na kraju i pristao. Ušao sam unutra i krenuli smo. Upoznali smo se zvala se Lidija. Imala je preko četrdeset godina ali je za svoje godine izgledala jako jebozovno. Gore je nosila lijepu bijelu košulju sa otkopčana nekolika dugmeta toliko da se jasno mogao vidjeti njen crni čipkasti brus iz koga su kupile njene ogromne sise. Dolje je nosila jako usku crnu haljinu koja je isticala njene lijepe noge i guzu. Kako je pomjerala noge dok je vozila njena suknja je išla prema gore otkrivajući njene butine.

To me je jako napalimo pa se moj kurac od skoro dvadeset centimetra budio u uskim hlačama i već naredni trenutak jasno se vidjela izbočina na njima. Ja sam svo vrijeme gledao u njene sise. Ona je primijetila da mi se digao kurac i upitala me da li mi se sviđa to što gledam. Zacrvenila sam se u licu i poginuo glavu a ona rekla da se izgleda njemu jako svidjeli aludirajuci na moj kurac. Vozili smo se jedno desetak minuta a potom je skrenula u jedan šumarak. Kad je izvadila auto spustila je ruku na moj kurac rekavši da ga izvadim jer ga želi vidjeti. Skinuo sam hlače i bokserice a moj kruti kurac je izleteo napolje. Njen pogled je nekoliko trenutaka bio na njemu.

Uzela ga je u ruku i lagano počela drkati. Gledala ga je kako raste dok ga drka. Nedugo zatim je spustila glavu na njega i počela mi ga pušiti. Pušila ga je jako dobro kao prava profesionalka. Ublačila ga je u usta koliko je mogao stati unutra. Dok mi ga je pušila skinuo sam sa nje košulju i brus i oslobodio njene velike sise. Uzeo sam ih u ruke i mijesio, ubrtao joj bradavice, štipao ih. To joj je jako godilo zaključio sam to na osnovu uzdaha koje je ispuptala dok mi je pušila kurac. Nije prošlo mnogo, rekla mi je da želi da osjeti moj veliki kurac u svojoj pici. Zadigla je suknju ispod koje nije bilo gaćica. Ukazala se dlakava crna pička. Bio sam jako napaljen.

Opkoračila me je i centrirala je kurac na ulaz njene pice a zatim se jednim potezom navika na njega. Taj ulazak mog velikog kurca u njenu usku picu je bio jako bolan za nju što je bilo praćeno njenih jakim vriskom. Ostala je neki trenutak na njemu a potom počela da se jako navija na njega. Vrištala je dok se nabijala. Iako je bila jako vlažna njena dlakava pička je bila jako uska za moj veliki kurac. Rukama sam je uhvatio za kukove i sve jače i jače nabijao na kurac. Dok sam je jebao ona me je rukama držala za vrat. Stenjala je jako i pričala kako ima jako veliki kurac i kako joj sam ispunio pičku do kraja.

Koliko sam bio napaljen da sam joj rekao da ustane i izađe napolje jer je želim jebati na haubi auta. Rekla mi je kako sam opasan i pošla je napolje. Legla je na haubu auta. Uzeo sam noge njene, stavio na moja ramena i počeo je jebati iz sve snage. Dok sam je nabijao na kurac stenjala je kao prava kujica. Već za nekoliko trenutaka počela je da svršava. Iz njene pice potekao je mlaz sokova kao sa česme. Pustio sam je da dođe do daha par sekundi a potom sam je skinuo sa haube i naguzio je otpozadi. Uhvatio sam je lagano za kosu i počeo da je ponovo jebem žestokim tempom.

Dok sam je jebao držao sam je za kukove a ona se držala rukama za haubu auta. Njena uska pica je sve više stiskala moj veliki kurac i zbog toga sam počeo da svršavam prije nego što sam htio. Izvadio sam ga napolje i rekao joj da klekne ispred mene a potom počeo da svršavam joj po licu i ustima. Gutala je spermu koju sam joj istresao u nju. Oblizala ga je od ostataka sperme. Ustala je sa velikim osmjehom na licu rekavši da joj je ovo najbolji seks u nekoliko zadnjih godina i kako imam jako veliki kurac. Obukli smo se i krenuli prema mojoj kući. Dovezla me je kući i na rastanku smo se ljubili kao klinci. Dala mi je broj telefona da joj se javim kada god poželim. Ubrzo sam joj se ponovo javio.

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 7553

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija