Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks poslije koncerta

Nekako mi je uspjelo nabaviti dvije karte iz ograničenog kontingenta za koncert poznatog filharmonijskig orkestra jer smatram kulturu vrlo važno za svakog pojedinca. Žena mi je prehladom koju je uhvatila poremetila planove. Pokušavao sam drugu kartu utopiti nekom u tvrtki u kojoj radim, ali kog god sam pitao nije pokazao zanimanje za filharmonijski orkestar i klasičnu glazu, dok na moje iznenađenje nisam naišao na kolegicu Karolinu, koju sam dva puta bezuspješno zvao na večeru, koja je izrazila vruću želju da bude moja pratilja na koncertu. Jasno da sam prihvatio.


Nisam računao s nekim „desertom“ poslije koncerta, ali sam se ipak malo sredio, otuširao se, malo sredio intimni dio. Moja gospođa je sve to promatrala i rekla mi:“ planiraš li ti to neku akciju poslije? “ nasmiješio sam se u sebi, pozna me ona bolje nego ja sam sebe, a inaće je naš odnos bio prilično otvoren, ona je šarala kad je imala priliku, a i ja.


Dogovorili smo se da dođem po nju i pokupim ju sa sobom, no kao što je to obično slučaj kod žena nije se još spremila. Pustila me je u stan, iako je još zujala po stanu u croj raskopčanoj poduljoj košulji i, moram priznat, izgledala je jako seksi. Nakon par minuta osvanula je u boravku noseći u ruci haljinu koju je odlučila obući za koncert. Onda je, stojeći nasred sobe ispred mene, svukla tu košulju i ostala gola do pasa, bez grudnjaka, samo u tankom, malom slipu, koji je vioše otkrivao, nego pokrivao.


Navukla je haljinu preko glave i spremila svoje dvije lijepe cicice u za to skrojene ušitke, slične šalicama. Okrenula mi leđa i zamolila da povučem zatvorim ciferšlus. Na pamet mi je padalo nešto drugo i puno bolje od koncerta, ali sam se svladavao. Okrenula se, sad prema meni i pitala me:“uzimaš li me ovakvu? “. „Karolina, ti si nešto najljepše što mi se moglo dogoditi “ odgovorio sam. Iz stana sam nazvao taksi i krenuli smo. Upredvorju koncertne dvorane uživao sam kako ju drugi muškarci proždiru očima gledajući nju i razrez haljine sprijeda i straga.


Za vrijeme trajanja koncerta cijelo smo se vrijeme držali za ruke, znojnih dlanova. Nakon koncerta stajali smo na trgu ispred dvorane ne znajući kamo bi. Kafići u kojim bi nešto mogli popiti bili su već zatvoreni. Na kraju je gotovo stidljivo rekla:“idemo k meni i kod mene možemo nešto popiti“. Taksijem smo brzo stigli do nje, taksista je imao dobar osjećaj kad na je na odlasku poželio:“ dobru zabavu i puno zadovoljstva. “


Završili smo u njenom boravku na kauču s većom površinom za ležanje. Pažljivo sam ju obujmio rukom, morala je osjetiti drhtanje moje ruke oko sebe i kao pokušaj skretanja pažnje natočila nam je po čašu rozea iz boce na stolu i rekla:“nisi primijetio da mi još nikada nismo ispili bruderšaft“ Dakle čaše u ruku, kucnuli smo se, ispili gutljaj, zatim su se naše usne približile i lagani kontakt usnama slijedio je kontakt vršcima jezika, rastvaranje usana i uskoro su se naši jezici ispreplitali i šamarali. Bilo mi je jasno da je to početak jedne duge noći.


Prilično uzbuđeno i nestrpljivo sam položio ruku na njene grudi, a ona je u šali pitala:“što ti ruka traži tu? “, našto sam ja odgovorio „Pokušavam osjetiti otkucahe tvog srca“ „Tako to nećeš osjetiti“ rekla je i svukla haljinu ramena i oslobodila i ogolila svoje grudi „sad će biti bolje, probaj sada“ rekla je. Pred očima su mi bile dvije prelijepe poluloptice, praktično bez ikakve greške, mane, savršene i širokoraširenih očiju, s oduševljenjem u glasu rekao sam:“o moj Bože, prelijepa si“. Nasmiješila se i prije nego me je krenula poljubiti rekla je:“sad možeš provjeriti kuca li mi srce i kako. “ Drepao sam joj rukama cice, cuclao, lizao, grickao naizmjence njene bradavice.


Opet smo se odmaknuli i pogledala me svojim plavim okicama i rekla:“ svuci se. “ Kako se nisam, po njenoj ocjeni, dovoljno brzo ogolitio uzela je stvar u svoje ruke, raskopčala mi hlače i svukla ih zajedno s gaćicama. Ugledala je moju batinu i držeći ga u rukama oko korijena samo je rekla:“baš je velik. ““Točno 22 cm kad ga pravilno tretiram“ rekao sam, a ona je dodala“onda ću ga i ja još malo dotjerati“ i otišla je nekamo.


Kad se vratila bila je samo u gaćicama i u ruci je držala neku tubu. Istisnula je iz tube neku kremu i namazala mi macana s tim i zapeklo me da sam vidio sve zvijezde. Kad je vidjela izraz mog lica rekla je :“smiri se, ova krema će ti pojačati i produljiti erekciju, vjeruj mi“. I stvarno, ne samo da mi je produljilo erekciju, još ju je i pojačalo, ne sjećam se jel mi ikada bio tako tvrd, imao sam osjećaj da će mi glavić izletiti iz futrole.


Kada je usnama obuhvatila moj glavić i počela ga cuclati i oblizivati došlo mi je da vrištim od strasti, a onda ga je počela uvlačit u usta centimetar po centimetar. Zastala je i izvadila ga, udahnula zrak govoreći „ ne mogu ja to“. “ Možeš, možeš, ja ću ti pomoć“ rekao sam gurajući joj glavu prema njemu. Opet ga je uzela u usta i gurao sam ga dok nisam osjetio da sam joj došao do ždrijela, počela se gušit, krkljat, slinit i izvukao sam ga do pola. To joj je odgovaralo, nastavila mi ga je pušit po svim pravilima službe, vidio sam sve zvijezde od užitka, pušila mi ga je i drkala, svršavao sam i punio joj usta, uz stenjanje, jaukanje, grčenje u zdjelici, drhtanje cijelim tijelom, izvijanjem ispod nje, nije ga prestajala oblizivat i izvukla je iz njega sve do zadnje kapi.


Dok je oblizivala usnice jezikom smiješeći je rekla“ nisi mi vjerovao zar ne? “ osjećao sam moć, kurac je i dalje bio tvrd, erekcija nije popuštala, htio sam još i mogao sam još, tek sad sam htio ono pravo, htio sam joj ga zabit do korijena u njenu pičkicu, koja se još skrivala u gaćicama. Jednim potezom sam joj svukao gaćice, znala je što sada slijedi i legla je na leđa, raširila noge i ugledao sam njen cvjetak, roze usmine lagano raširene. “Oh kako me to rajca“


Rukom sam raširio njene usmine i uronio jezikom u njenu sklisku, vlažnu rupicu, lizao sam ju od klitića do međice, gurao jezik u nju i nakon što je prvi put zajecala, dignuo sam glavu i pitao „hoćeš još'“, “da, daj njoš malo“. Moj jezik se vrtio po njenoj mokroj rupici, dok je ona stenjala i vrtila zdjelicom. “Jebi me“ povikala je. Nisam više htio gubit vrijeme, navukao sam se na nju i napipao s kurcem u ruci put u nj, skliznuo je sasvim lako i glatko u nju, do kraja, da bih ga odmah izvukao van i ponovo gurnuo u nju.


„Nemoj se igrati, jebi me“ nije bila zadovoljna i očito joj se moje, za početak laganini jebanje, nije svidjelo, što je značilo slobodan put za bezobzirno jebanje, njeni sokovi su se pjenili oko moje batine, špricalo je na sve strane, čulo se udaranje gole kože u golu kožu, stenjanje, cviljenje, režanje, dahtanje. Kako sam već jednom svršio drugi put mogu puno dulje guslati do sljedećeg svršavanja i žestoko sam ju ubadao dok je ona doživljavala orgazam za orgazmom da bi nakon trećeg sva iscrpljena izustila „ne mogu više“, a meni je ta izajva otpustila sve kočnice i svršio sam kao nikad do tad špricajući u nju.


Dok smo zadihani ležali, odmarali, hvatali zrak i opuštali se rekao sam „ hoćemo li još koji put na koncert? “, da bi ona uz smijeh odgovorila:“nema potreba, od sad me možeš posjetiti u bilo koje vrijeme i ne moramo zato ići na koncert. “

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija