Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks putem interneta!

Imao sam dvadeset godina i još uvijek sam bio nevin, zbog čega su me i moji drugari uveliko počeli da zadirkuju. Polako mi je sve to počelo da smeta. Odlučio sam da napravim neku promjenu. Počeo sam da tražim po internetu neke sajtove za upoznavanje sa starijim ženama. Učlanio sam se na jedan i počeo sa dopisivanjem.

Nakon par poruka javila mi se jedna gospođa Zdenka se zvala. Imala je oko četrdeset i pet godina, razvedena već tri godne bez djece. Polako smo upolovili u razgovor koji je prijao obojema. Zamolio sam je da mi pošalje jednu sliku. Nedugo zatim mi je stigla poruka. Kada sam je otvorio vidio sam prelepu ženu u seksi rublju. Imala je ogromne sise koje samo što nisu ispale iz grudnjaka. Imala je malo veći stomak i guzu. Nosila je dugu plavu kosu.

Bila je prava seks bomba. Ispod slike me je upitala da li mi se dopada slika. Odgovorio sam da mi se dopada itekako. Zamolila me je da i ja njoj pošaljem jednu sliku u boksericama. Nadrkao sam prvo kurac jako da se dobro ocrta na njima a zatim joj poslao sliku. Odgovorila mi je da imam jako dobar alat. Dani su prolazili a mi smo se sve više dopisivali i bili opušteniji sve dok se nismo dogovorili da se sretnemo.

Nisam ni mogao da dočekam taj dan, bio sam jako nestrpljiv. Dobio sam adresu na koju sam trebao otići i već oko sedam sati sam se zaputio prema njoj. Došao sam do stana gdje živi, pokucao na vrata i za tren mi ih je otvorila ona seksi žena. Na sebi je imala bade mantil koji je jedva mogao da prekrije njene velike sise. Meni je knedla bila u grlu nisam znao šta da radim. I ona je primijetila moju zbunjenost i uzela me za ruku i povela u dnevnu sobu.

Na stolu je bila flaša vina koju smo počeli piti i tada sam postajao malo opušteniji. Počela me je milovati lagano po butinama a zatim lagano preko kurca štiti je bio signal da se budi u mojim gaćama. Počela ga je drkati preko šorca a zatim ga lagano izvadila i nastavila drkati. Dok ga je drkala gledala me je direktno u oči. Moj kurac je već sada imao oko dvadesetak centimetara. Lagano se spustila na koljena i počela mi ga pušiti. Uvlačila ga je u njena malena usta koliko je god to mogla.

Lizala ga je kao lizalicu. Ja sam je lagano uzeo za kosu i počeo navlačiti na moj kurac. Nije se bunila dozvolila mi je da joj kurac nabijam u usta. Nedugo zatim izvadila ga je iz usta i počela mi lizati jaja dok mi je rukom idalje drkala kurac. Ustala je i skinula bade mantil sa sebe. Ispred mene se ukazala potpuno gola žena. Imala je mnogo bolje tijelo nego što sam mislio. Umalo nisam svršio na sam pogled na nju.

Imala je jako velike sise i dlakavu crnu pičkicu. Zavodno je promiješila kukovima ispred mene prelazeći prstima preko pičke i sisa pitajući me da li mi se sviđa. Klimnuo sam glavom u znak odobrenja. Sjela je na mene centrirala kurac na otvor njene pice i počela se nabijati na kurac. Imala je jako usku pičku. Jedva je moj kurac ulazio do pola. Rekla mi je da mora polako da se nabija jer imam jako veliki kurac a ona se nije dugo jebala.

Polako je počela da ubrzava ritam a ja sam se malo opustio pa sam počeo da joj ližem bradavice. To je jako palilo pa mi ih je nastavila gurati u usta. Nakon pet minuta smo prmijenili pozu i naguzila se prema meni. Rukama je raširila guzove tako da sam jasno mogao vidjeti njenu dlakavu pičku i guzu. Rekla mi je da ga gurnem u picu i da je tucam polako. Gurnuo sam ga u njenu pičku i počeo je jebati malo brže. Stenjala je kao parna lokomotiva govoreći mi kako je dobro jebem.

Nastavio sam je jebati dok sam rukama je držao za kukove navlačeći je na moj kurac. U jednom trenutku počela je da se se trese kao da je struja udarila bila i rekla mi da nastavim je jebati da ne stajem jer će uskoro svršiti. Tako je i bilo samo koji tren kasnije počela je da svršava kao luda. Pala je na pod rekavši da je ovo dugo čekala. Uzela mi je kurac ponovo u ruku i počela ga drkati kao luda.

Rekao sam joj da ga stavi u usta što je ona i učinila. Pušila mi ga je kao prava profesionalka. I ja sam bio pri kraju rekao sam joj da ću svršiti a ona je nastavila da mi ga puši. Kad je sprema potekla iz kurca samo je otvorila usta i pustila da sperma krene u njih. Kako je bilo dosta sperme jedan dio se slio na njene velike sise.

Pali smo na pod jedno pored drugog, poljubila me je rekavši da je ovo dugo čekala i da se nada da ćemo od sadašnje se stalno družiti. Tako je bilo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija