Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks s bivšom

Zrinku nisam vidio sad već punih 6 godina. Njena mala je sad napunila 10 i bez obzira koliko ja to poricao imala je neke moje crte lica, mada je Zrinka uporno odbijala svaku pomisao da sam ja otac. Činjenica je da je u vrijeme kad je ostala u drugom stanju non stop, osim kad mi je Maja bila doma, sjedila na mom kurcu. I u pički i u guzi. Priznajem da sam uživao u svakom seksu sa njom, jer sam sa njom mogao ono što nikad nisam sa Majom.

U tih šest godina se puno toga promijenilo. Ja sam naprimjer dobio solidan pivski trbuščić, iako sam i dalje sa ekipom igrao nogomet dva puta tjedno, ali se pivica ispijala češće. Te prve sijede, jer klinci uskoro kreću u srednju, pa je Maju i mene počela polako hvatati panika. A kad je Zrinka došla vidio sam da se i ona malo promijenila. Kao prvo, a šta bi drugo primjetio prvo, malo je povećala sise. Ne previše, ali uočljivo za nas koj smo ih poznavali ranije. A drugo, skratila je svoju dugu kosu koja je i dalje bila valovita. Guza i noge su ostali isti, ali zategnutiji zbog vježbanja. I drugi muž je bio tu. Od prvog se rastala jer je počeo cugati i zabavljati se sa nekom konobaricom, a onda je sa malom otišla u Švicu i upoznala Johanna, te su sad već dvije godine u braku. Kako mi je poslije rekla, sad se opametila i gledala je debljinu i veličinu novčanika, a ne više kurca. Uostalom, što se tiče kurca uvijek je mogla dobiti moj koji je uvijek fino zadihtao svaku njenu rupicu. Na tu njenu konstataciju sam se samo nacerio. Kad je došla sa malom nekako sam ju izbjegavao tih par dana, jer je Maja već bila na godišnjem, a ja sam šljakao još do petka. Johann bi nam se trebao isto pridružiti za vikend, pa bi onda svi zajedno otišli na Rab u kuću koju smo Maja i ja kupili prije tri godine i onda ju godinu dana obnavljali. Sve je bilo novo, ali sam znao da će opet biti posla oko nje, kao i oko svake kuće.
Cijelo vrijeme me vrebala kao gepardica, ali sam ju uspješno izbjegavao, a onda je došao Johann. Očekivao sam nekog uštogljenog bankara, kad tamo tip koji je odmah otkrio naše pivo i zaljubio se u njega, a da ne pričam o roštilju. Ne moram niti reći da mi je odmah postao simpa. Na Rabu sam odmah skužio da će posla biti malo više nego sam očekivao, zahvaljujući buri, pa sam se odmah prihvatio posla. Ekipa je odmah otišla na more, a Johann se velikodušno ponudio da pomogne, ali kad sam vidio koliko je spretan sa alatom, sa širokim osmijehom sam mu se zahvalio i otpravio i njega na plažu za ostatkom ekipe. Tako je išlo tri dana dok me napokon Zrinka nije ukebala.
Došao sam iz Raba sa nekim materijalom i sad sam radio nešto iza kuće kad sam osjetio nekoga iza sebe i naglo se okrenuo. Zrinka se prepala mojom reakcijom, a onda se nacerila i samo prošaptala: – Napokon si moj.. -zatim navalila na mene, a bradavice su joj već napinjale onaj minijaturni gornji dio badića, dok je oko bokova imala samo pareo koji je pokrivao isto takve gaćice. Nisam se branio, a ona je sa ljubljenja prešla na čučanje i otkopčavanje mojih bermuda da bi izvukla moju kurčinu i odmah ju je strpala u svoja usta. Samo sam sklopio oči zahvaljujući prethodnom vlasniku kuće što je zasadio gustu ogradu od lovora, pa nas nitko nije vidio dok mi je obrađivala kurac. Uskoro više nije mogla izdržati, pa se uspravila i šapnula mi: – Rasturi mi i napuni pičku.. -zatim se naslonila na onu vrtnu garnituru za sjedenje, a ja nisam imao namjeru čekati, pa sam stao iza nje, odmaknuo pareo i pomaknuo gaćice u stranu.
Pička joj je već bila mokra i bila je napaljena kao kuja kad se tjera, pa je moj debeli kurac uletio bez problema iako je bila uska i to dobrano uska. Zastenjala je i zamumljala kad sam joj ga utjerao do jaja u pičku, a onda ju uhvatio čvrsto za bokove i počeo se zabijati u nju. Stenjala bi na svaki moj ubod, a ja bih ju onda još jače nabio. Poticala me da budem grub i da ju samo dobro izjebem. Nakon par minuta je već svršavala, ja još nisam bio spreman. Nastavio sam ju jebati još koju minuticu, dok i meni nije došlo, a onda ga zabio do jaja i počeo se prazniti u nju. Uhvatila se za stol i duboko uzdahnula osjetivši moje mlazove sperme koji su ju punili. Kad sam istresao sve polako sam ga izvukao iz njene pičke i samo sjeo na stolicu. Nisam bio svjestan koliko sam van forme, a možda i ta šljaka oko kuće.. Ona si je namjestila gaćice i poljubila me, pa otišla natrag na plažu, a ja sam otišao na wc, da se malo uredim. Dok nisu došli napravio sam hrpu posla, pa sam navečer sa Johannom uz večeru popio dva piva i otišao pod tuš i u krevet. Čuo sam samo Maju kako govori da idu malo do Raba prošetati i sa klincima na sladoled, ali sam samo tonuo u san. Kad sam se probudio bilo je negdje oko tri ujutro i Maja je lagano hrkala uz mene, u zadnje vrijeme sve više hrče, ili ja manje spavam po noći? Ustao sam i otišao na wc, te poslije do kuhinje popiti malo vode. Uto sam začuo korake, pa sam pomislio da je netko od klinaca, kad je ušla Zrinka: – Hej, kako to da si budan? -upitala je veselo. – Morao sam na wc, piva previše sa Johannom -iscerio sam se i upitao ju- A kaj tebe muči? Nečista savjest? – Ma daj.. -rekla je i stisla se uz mene, pa sam osjetio one čvrste sise na svojim golim prsima, a kurac mi se mimo moje volje počeo dizati- .. mislim na tebe i tvoj kurac.. -rekla je i počela ga jednom rukom masirati preko mojih hlačica za spavanje.

Htio sam joj reći da stane, ali nisam, pustio sam ju da ga izvuče i da mi ga popuši. Svršio sam joj u usta, a ona se samo oblizivala, pa me poljubila, a ja sam nakon toga opet otišao na wc, te se vratio u krevet. Ujutro sam se probudio sa erekcijom i samo sam stavio ruku Maji među noge iako je još spavala. Ubrzo se probudila sa jednim dugim ‘Mmmmmmm…’, pa sam se samo prebacio na nju i na brzaka odradio zornjak, te se ispraznio u nju sa ostacima onoga što je još ostalo u jajima. Dovoljno dugi seks da doživi vrhunac i da bude cijeli dan raspjevana i vesela kao ptičica. Zrinka ju je samo pogledala za doručkom i nasmijala se pogledavši me, pa mi namignula. Danas sam otišao i ja na plažu, pa sam uživao kao prase na suncu. Klinci su više bili oko nekog kafića na plaži, jer su se skompali sa nekom ekipom tamo i sad su s njima kartali i dobro se zabavljali. Johann je lagano izgorio na suncu pa su ga Zrinka i Maja mazale sa nekim kremama. Mislim da je i on uživao, iako ga je peklo, jer je pogledom gutao Maju koja je i dalje imala solidnu figuru sa lijepim i velikim sisama, te povećom stražnjicom. Nije mi smetalo, a nakon nekog vremena sam otišao malo da otplivam, čisto da ne kažu da sam bio na moru, a nisam se kupao. Pridružile su mi se obje, dok se Johann malo skrivao u hladu suncobrana. Dok smo uživali u pijesku rajske plaže u Loparu i hodali kroz vodu do iznad trbuha. Maja ispred mene, ja u sredini, a Zrinka iza osjetio sam Zrinkinu ruku na mojoj stražnjici i kako ju stišće, pa sam ju pustio ispred sebe, a onda sam ja njoj stiskao guzu. A u jednom trenutku kad smo malo zastali, jer joj je Maja pokazivala nešto u vodi, pa se malo sagnula ušao sam joj prstima u pičku. Ni makla se nije. Nakon toga smo polako otišli iz mora van i odmarali na onom vručem pijesku u hladu suncobrana. Johann i ja smo trusili hladne pivice iz prenosivog frižidera dok su se njih dvije sunčale. Ostatak dana je bio lijen, a navečer smo bili u gradu na večeri. Poslije povratka je Maja odmah zaspala, a i Johann koliko sam čuo po hrkanju. Ja sam ostao još dolje na terasi u mraku dok je sve spavalo. Naravno, Zrinka se pojavila i bez da je bilo šta rekla, otkopčala mi hlače i izvukla kurac, pa mi ga drkala dok se nije digao i zatim je zadigla svoju suknju, jer nije imala gaćica i smjestila se svojom pičkom na njega. U tišini smo se jebali, a ona je svako toliko pokušavala zadržati svoje uzdahe. Trajalo je to dobrih dvadesetak minuta, ako ne i duže dok napokon nismo oboje uzajamno svršili, a onda se polako ustala i oblizala mi kurac, pa otišla u svoju sobu. Ja sam ostao još neko vrijeme za stolom, a onda i ja otišao na spavanje.

U narednih nekoliko dana još smo se par puta pojebali, a onda su oni otišli natrag u Švicarsku. Sad mi se javi svako toliko, a nada se da ćemo na zimu Maja i ja doći do njih u Švicarsku. Nisam baš ljubitelj snijega, pa ćemo malo razmisliti. Meni su ionako jaja kvalitetno ispražnjena, pa sam sad miran neko vrijeme.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija