Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks s gazdaricom i gazdom

Ocjena: 3.7

Stanovao sam u jednoj sobi u obiteskoj kući kojo su moji roditelji uzeli u najam za mene. Kod njih sam stanovo od svoje 15 godine pa sve 18 godine znaći u vrijeme sam išao u srednju školu. Gazdarica se brinula o meni da imam skuhano i opran veš itd.. . kući sam odlazio vikendom i praznikom naravno po lijeti i zimi kad nije bilo škole da sam bio kući. Tako su prolazile godine. Moje gazde nisu imali djece gazdarica je imala 35 godina a gazda je imao 40 godina oba dvoje su držali do svog izgleda pazili su na ishranu i bavili su se s športom takoda su oba dvoje bili utegnuti i u odličnoj kondiciji. Tako da sam i ja sa njima poćeo trenirati kroz tjedan da trenirao sam snjima skoro 4 godine. Toliko smo se zbližili da smo izgledali tko prava obitelj za one koji nisu znali da ja samo kod njih stanujem. Gazda je mora otići na poslovni put na 2 do 3 dana tako da sam ja ostao sam s Gazdaricom tada mi je bilo 17 godina i 6 mjeseci tako da sam došao do nekih novina di je bila golotina i razne priče od običnih erostkih priča do lezbo i gay priča taman sam čitao jednu gay priču kad je gazdarica ušla u sobu kod mene te mi je došla s leđa i jasno je mogla vidjeti da čitam gay priču.

Nako nekoliko sekundi mi reće su mala sam da si gay ali nisam bila sigurna ali kad sad vidim da čitas gay priče sada sam sigurna da si gay te mi namigne i reće to se biti naša tajna te me pitala da li sam imao kako iskustvo s dečkima, ja rekao da nisam imao nikaka iskustva u seksu s dečkima i tako smo pričali o tome dok nismo došli do ideje da mi pomogne da me dotera da izgledam kao djevojka inače sam imao u to vrijeme dugu kosu do ramena ja sam boi sitne građe tako da mi je odgovarala odjeća od gazdarice tako da sam isprobao neke majce, suknje, minice stikle s malo povišenom petom pošto se uvjerila koji mi velčina potrebna odlučila da meni kupi nešto ženskih krpica i jedne stikle.

Druga faza je bila to da sa mene treba ukloniti dlake i to s ruku, pazuha, nogu, leđa, prsa naravno bikini zona i sve okolo penisa i anusa naručila me je za termin u jednom salonu za njegu tijela gdje je ona redolito dolazi za depilaciju , tako smo došli na dogovoreni termin za depilaciju mog tijela dok sam ja bio u salonu na depilaciji gazdarica je otišla u soping da kupi meni žensku odjeću pošto je trgovaski centar bio u blizini brzo je uspjela naći sve što je tražila za mene kroz nekih 40 minuta se vratila a ja još nisam bio gotov s depilacijom taman sam bio pri kraju s depilacijom ušla je prostor di sam ja još lezao na ležaju za depilaciju pomogla mi da obućem tu odjeću koju je kupila za mene kad sam sve obukao na sebe popravil mi je fizuru te je stavila sminku na moje lice. platila je depilaciju te sam izašo iz salona kao djevojka kadsam se vidio na izglodu kako izgledam nisam mogao sam sebe prepoznati. izgledao sam tko prava djevojka , gazdarica mi reće sada će mo otići u sexi shop da ti kupim tvoj prvi vibrator tako smo otišle u drugi dio grada gdje je bio taj sexi shop došli smo do sexi shopa pozvonili došla je starija gazdarica sex shopa te nam otvorila vrata unišli unutra tamo nema ćega nema ima svega i svačega moja gazdarica me prestavi kao da sam njezina kći te kaže gazdarici za moju kći koja će uskoro imati 18 ređedan došli smo kupiti za nju vibrator tako nakon nekih 20 minuta ja sam odabrao jedan vibrator od 20 cm 4, 4, 5 cm debljine dok sam ja birao koji su vibrator odabrati za sebe moja gazdarica je kupila za sebe vibrator koji ima neke remene da se stavi na sebe a vibrator visi kao pravi penis to sto je gazdarica kupila vidio sam tek kući. Tako došli smo do kuće.

treča faza gazdarica me je počela učiti o seksu uvela je nova pravila dok sam kod njih oblačim se kao cura te moram pričati kao cura jedino sam išao u školu kao dečko i kući preko vikenda. gazdarica me je učila o seksu počeli smo se ljubiti, maziti, ona mi pušila moj mali penis zatim se igrala s mojim nevinim supkom mazala je neki gel na moj supak i gurati prste u moj supak prvo jedan pa drugi pa treći i polako je širila moj supak mene je boljelo plakao sam od bolova ona se smijala i reće kćeri bez muke nema nauke sada te boli a poslje se ti biti super kćeri moja mala tada sam joj rekao uredu mama jebi svoju kćer uz plać još me jebala s prstima kad je bol polako prestala stavila je na sebe onaj vibrator te ga je počela gurati u moju guzu opet me je počelo boljeti suze su mi išle od boli a ona je samo polako me jebala , jebala, jebala dok se supak nije navikao na vibrator bol je prestala u mojo guzi i počeo sam uzivati onda je izvadila vibrator iz moje sada raširene anusa. te smo promjenili pozu sada sam ja nju malo lizao po vagini zatim se ona nasadila na moj penis i malo je jahala rekla mi je da slobodno svršim po njenom pupku onda sam polizao svoju spremu s njenog pupka a ona je stavila moj mali penis u usta da pokupi ono malo spreme sto je ostalo onda smo zaspali onko goli.

četrta faza među vremenu se vratio njen muž te nas vidio gole mene na ženi vidi da još onaj vibrator s kojim je mene jebala baci pogled na mene i vidi da ja nemam dlaka na sebi te se probudi njegova žena i reće dragi ovo je sada naša kći s malim penisom te meni kaže mama kćeri primr tatin penis , tata se skinuo hlače i gaće ja sam mu pušio a mama se igrala s mojom guzom pripremala moju guzu za tatu da me jebe kad se tatin penis digao stavio je u moj anus i počeo me jebati prvo polako pa sve jaće i jaće sve dok nije svršio u mene a za to vrjeme mama je sjedela na meni i ja sam lizao njenu vaginu. i tako smo se naš troje jebali točnije njih dvoje su mene jebali a ja sam u tome uživao čak sam prestao ići kući svaki vikend nego sam išao kući svaki drugi vikend kod svojih pravih roditelja.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija