Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

seks s gazdaricom i gazdom 2

Ocjena: 4

Nastavak priće seks s gazdaricom i gazdom
tako sam s njima skoro svaki dan jebao uvjek sam kod njih bio obućen kao cura kad smo bili u javnosti u gradu i slično tome ja sam izgledao kao cura toliko sam se u to uživio da sam se trudio glumiti cure koje sam viđao oko sebe hvatao sam njihove pokrete tijela itd.. ..

jednu večer sam odlučio otiću u grad sam to prvi put obučen kao cura a da idem sam te sam se obukao odjeću koju mi gazdarica kupila , gazdarica mi je pomogla oko šminke itd.. .

te sam krenuo pješke prema centru grada nije mi se dalo hodati do centra pa sam stao na staniciza gradski prevoz da pričekam bus, bus dolazi i ja ulazim u bus platim kartu i zauzmjem mjesto do ulaznih vrata nakon par minuta dolazimo do centra grada gdje izlazim van iz busa te sam se uputio prema obali rijeke gdje je obala uredna i puno kafića u obalu kad tamo ima i salon za masazu ali dok sam ja kontao hočuli unići unutra ili ne ipak odlučim da idem u nutra.

Uđem u nutra i sjednjem u čekaonici kad se pojavi macerka u bijeloj uniformi kratka suknja i kuta koja pokriva kratku suknju sipod kute majca. te se obrati meni curo kako masažu trebaš ja neznam koju da kažem pa kažem masažu svega , svega macerka ponovi ja kažem da svega te me uvede u sobu za masažu gdje je bio ležaj za masažu i jedsn stolić s raznim uljima.

Macerka mi kaže da se skinem odjeću sa sebe ja sam sve skinuo osim gaća te se omotam s ručnikom okolo svoje guze kad mi kaže da legnem sa stomak, legao sam na stomak s ručnikom sam pokrio guzu, Macerka makne ručnik sa mene i vidi da imam gaće na sebi te mi reće da trebam skinuti i gaće primi s rukama moje gaće te ih skine sa mene i tada je vidjela da ja imam i penis da sam ustvari dečko te mi reće kad sam te vidjela nisam ni mogla ni naslutiti da si ti dečko a vidim da si radio depilaciju vidim da ti guza nije nevina pa ti si gay.
ja kažem da sam cura u tijelu dečka, da ja sam gay i lezba jer jednako volim dečke i cure ali po što imam tijelo dečka onda sam gay.
Macerka me krene s masažom : leđa, ramena, ruke, noge, stopala, guzu pa mi je rekla da se okrenem na leđa to sam i ućinio legao sam na leđa a moj penis s digao je malije ali se digao u svoju maksimalnu velčinu 13 cm , macerka mi kaže ipak se tebi sviđaju i djevoke a ne samo dečki vidiš da ti se penis digao pa mi reće ti nisi gay ti si Biseksualn te se na smije i reće da je i ona isto Biseksulana te kaža moram ti pomoći tvom penisu ta primi u ruku poćne drkati zatim ga malo pušila te se poprela na ležaj i zajahala je na moj penis te se sama nabijala na njega nakon par trenutaka ja sam bio spreman da svršim oan ga primi u usta pa opet puši ja sam joj svršio u usta ona nje sve progutala ostavila dio spreme u ustima pa kad me je poljubila u usta uz pomoć svog jezika dio spreme ubaci u moja usta tako da sam i ja osijetio okus svoje spreme.
te reće a sada je naredu tvoj anus izvadi iz ladice vibrator ta ga namaže s nekim uljem ja sam podigao noge u zrak i raširio koliko sam god mogao a mogao sam i spagu napraviti koliko sam razgiban bio tako da joj ulaz u moj anus bio slobodan pa me je s vibratorom jebala još nekih dobrih 20 minuta kad je s tim bila gotova nije mi htijela ništa naplatiti nego smo se dogovorili da su dolaziti jednom na tjedan kod nje na masažu.

Tako sam opet obukla kao djevojka i krenula natrag u kući gdje stanujem kod gazdarice i gazde na autobusnoj stanici čekam autobus koji nikako ne dolazi od jenom staje auto ja pogledam tko je u autu a to je Macerka te mi nudi prevoz što sam ja i prihvatio te me je odvezla prema kući kad smo došli kući gdje ja stanujem ja je pozovem da uze unutra na piće ona je prihvatila te smo ušli u kući te sam ju upoznao sa svojim gazdom i gazdaricom popila je piće malo smo se zezali ona je otišla svojoj kući a ja sam na još jednu patriju seksa s gazdom i gazdaricom prvo s gazdom kad sam potrošio gazdu onda je došla gazdarica koja me jebala s onim svojim vibratorom toliko dugo dog se gazda nije oporavio pa je on preuzeo pa je nastavio da me jebe dok opet ne svrši narano uvjek je svršio u moju guzu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija