Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

seks s gazdaricom i gazdom 2

Ocjena: 4

Nastavak priće seks s gazdaricom i gazdom
tako sam s njima skoro svaki dan jebao uvjek sam kod njih bio obućen kao cura kad smo bili u javnosti u gradu i slično tome ja sam izgledao kao cura toliko sam se u to uživio da sam se trudio glumiti cure koje sam viđao oko sebe hvatao sam njihove pokrete tijela itd.. ..

jednu večer sam odlučio otiću u grad sam to prvi put obučen kao cura a da idem sam te sam se obukao odjeću koju mi gazdarica kupila , gazdarica mi je pomogla oko šminke itd.. .

te sam krenuo pješke prema centru grada nije mi se dalo hodati do centra pa sam stao na staniciza gradski prevoz da pričekam bus, bus dolazi i ja ulazim u bus platim kartu i zauzmjem mjesto do ulaznih vrata nakon par minuta dolazimo do centra grada gdje izlazim van iz busa te sam se uputio prema obali rijeke gdje je obala uredna i puno kafića u obalu kad tamo ima i salon za masazu ali dok sam ja kontao hočuli unići unutra ili ne ipak odlučim da idem u nutra.

Uđem u nutra i sjednjem u čekaonici kad se pojavi macerka u bijeloj uniformi kratka suknja i kuta koja pokriva kratku suknju sipod kute majca. te se obrati meni curo kako masažu trebaš ja neznam koju da kažem pa kažem masažu svega , svega macerka ponovi ja kažem da svega te me uvede u sobu za masažu gdje je bio ležaj za masažu i jedsn stolić s raznim uljima.

Macerka mi kaže da se skinem odjeću sa sebe ja sam sve skinuo osim gaća te se omotam s ručnikom okolo svoje guze kad mi kaže da legnem sa stomak, legao sam na stomak s ručnikom sam pokrio guzu, Macerka makne ručnik sa mene i vidi da imam gaće na sebi te mi reće da trebam skinuti i gaće primi s rukama moje gaće te ih skine sa mene i tada je vidjela da ja imam i penis da sam ustvari dečko te mi reće kad sam te vidjela nisam ni mogla ni naslutiti da si ti dečko a vidim da si radio depilaciju vidim da ti guza nije nevina pa ti si gay.
ja kažem da sam cura u tijelu dečka, da ja sam gay i lezba jer jednako volim dečke i cure ali po što imam tijelo dečka onda sam gay.
Macerka me krene s masažom : leđa, ramena, ruke, noge, stopala, guzu pa mi je rekla da se okrenem na leđa to sam i ućinio legao sam na leđa a moj penis s digao je malije ali se digao u svoju maksimalnu velčinu 13 cm , macerka mi kaže ipak se tebi sviđaju i djevoke a ne samo dečki vidiš da ti se penis digao pa mi reće ti nisi gay ti si Biseksualn te se na smije i reće da je i ona isto Biseksulana te kaža moram ti pomoći tvom penisu ta primi u ruku poćne drkati zatim ga malo pušila te se poprela na ležaj i zajahala je na moj penis te se sama nabijala na njega nakon par trenutaka ja sam bio spreman da svršim oan ga primi u usta pa opet puši ja sam joj svršio u usta ona nje sve progutala ostavila dio spreme u ustima pa kad me je poljubila u usta uz pomoć svog jezika dio spreme ubaci u moja usta tako da sam i ja osijetio okus svoje spreme.
te reće a sada je naredu tvoj anus izvadi iz ladice vibrator ta ga namaže s nekim uljem ja sam podigao noge u zrak i raširio koliko sam god mogao a mogao sam i spagu napraviti koliko sam razgiban bio tako da joj ulaz u moj anus bio slobodan pa me je s vibratorom jebala još nekih dobrih 20 minuta kad je s tim bila gotova nije mi htijela ništa naplatiti nego smo se dogovorili da su dolaziti jednom na tjedan kod nje na masažu.

Tako sam opet obukla kao djevojka i krenula natrag u kući gdje stanujem kod gazdarice i gazde na autobusnoj stanici čekam autobus koji nikako ne dolazi od jenom staje auto ja pogledam tko je u autu a to je Macerka te mi nudi prevoz što sam ja i prihvatio te me je odvezla prema kući kad smo došli kući gdje ja stanujem ja je pozovem da uze unutra na piće ona je prihvatila te smo ušli u kući te sam ju upoznao sa svojim gazdom i gazdaricom popila je piće malo smo se zezali ona je otišla svojoj kući a ja sam na još jednu patriju seksa s gazdom i gazdaricom prvo s gazdom kad sam potrošio gazdu onda je došla gazdarica koja me jebala s onim svojim vibratorom toliko dugo dog se gazda nije oporavio pa je on preuzeo pa je nastavio da me jebe dok opet ne svrši narano uvjek je svršio u moju guzu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina