Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks s kolegicom s posla

Ocjena: 5

Ima tome već dosta godina. Radio sam u podružnici jedne hrvatske tvrtke u inozemstvu i u svakom tjednu barem dva sam dana bio sam u tvrtki, uglavnom ponedjeljkom i utorkom jer su direktori tamo većinom bili od utorka do petka ujutro, kada bi se vraćali u Hrvatsku. Posao je rastao i razvijao se i šefovi su odlučili zaposliti jednu žensku osobu kao administratora, meni za ispomoć. Zaposlili su jednu našu ženu, četrdesetih godina koja je živjela u tom gradu. Bila je razvedena. U prvi čas nije na mene svojim izgledom ostavila neki veći utisak. Bila je tamnije puti, mršava, suha, duga tamna kosa, mala guza i grudi.

Međuti, nakon nekog vremena stvari su se počele mijenjati. Kako smo dosta vremena provodili sami, malo pomalo počeo sam je upoznavati počela mi se je sve više sviđati. Neću reći da sam se zaljubio u nju, međutim počela me je privlačiti seksualno i sve više i više me je opsjedala misao da bi se bilo lijepo i uzbudljivo poseksati s njom. Kako nije baš imala previše iskustva u uredskoj tehnici ni u komercijalnom poslovanju svako malo bi nešto pitala i tražila pomoć, na što bih ja nakon nekog vremena rekao „ može, ali to nije besplatno“ i rekao „može, ali hoću pusu“- I tako nakon dva-tri mjeseca takvih nevinih pusica jednog ponedjeljka, bio je 29. 11. isto je nešto pitala odgovor je bio isti – taman me je htjela poljubiti u obraz kad sam ja okrenuo glavu i dodirnuo joj usne- nije maknula glavu i tada je nastao „pakao“. Mahnito smo se počeli ljubiti i hvatati, natezati po hodniku, stiskati se uza zid. Počeo sam je hvatati za grudi, guzu, raskopčavati joj hlače. Raskopčao sam i svoje i izvadio svoj nabrekli kurac i gurno ga joj ga u ruku.

Natezala ga je, nadrkavala me, a ja samo joj gurnuo ruku u gaćice i počeo jej drepati pičku. Bila je ne previše dlakava, taman onoliko koliko mi se sviđa- obožavam kada pička ima dlačice i kada ih možeš mrsisti. Spustio sam joj hlače i gačice do koljena i gurnuo joj prst u pičku, uzdisala je i ja sam uzdisao, bili smo kao pušteni s lanca. Rekao sam joj „daj da ti ga metnem“ i onako spuštenih hlača i ja i ona otišli smo do sobe za sastanke gdje je bio veliki konferencijski stol. Svukla je hlače i gačice i legla na stol-stavio sam svoj glavić na vlažnu, lagano rastvorenu, pičku i gurnuo svoj kurac unutra. Pička joj je bila krasna i uska i dobro me je osjetila, a i ja sam osjetio njen stisak oko moga kurca. Neko sam je vijeme žuljao na stolu, a onda smo prešli na uredsku fotelju, ja sam sjeo, a ona se licem prema meni sjela na kurac i ljubili smo se i jebali. Držao sam je za malu, čvrstu guzu, podizao i nabijao na kurac. Bilo je savršeno. Za divno čudio za sve to vrijeme nije niti jednom zazvonio telefon niti je itko zvonio na vrata. Ipak nam je sinulo da to baš nije najpametnije i predložio sam da odemo u direktorov stan, nedaleko od kancelarije, a ja sam imao jedan ključ i čovjek je trebao doći tek sutradan.
Tu u stanu smo nastavili punom snagom, čim smo ušli počeli smo se svlačiti, legli na krevet i ona mi je počela pušiti i krasno je to radila. Rekao sam da se okrene s pičkom i guzom prema meni i ja sam joj lizao pičku, a ona mi je pušila. Nakon par minuta rekla je „ daj mi ga“. Jebali smo se na sve moguće načine i sprijeda i s guza, i sa strane, ja na njoj, ona na meni. Vikala je „jebi me, jebi me, super ga osjetim. Bila je na meni i rukama sam je držao za guzu i dizao gore, dolje, grčila se u licu, mijenjala boju lica, pravila grimase, bradavice su joj se smežurale i svrdnule, svršavala je bez daha. Rekla je da joj svršim u usta i tako je bilo- progutala je svu spermu i moj čitavi kurac, ni kapi nije ostalo u njemu. Ležali smo poslije na krevetu, mazili se i ljubili, obukli i otišli. Nikad se više nismo seksali u tom stanu ali smo se još puno puta seksali u kancelariji i često je znala reći - lijepo mi je raditi s tobom, radimo i jebemo se. Uživamo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija