Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa Amerikankom

Imao sam prijateljicu sa kojom sam išao na faks i bio jako dobar sa njom. Znali smo često izlaziti van na kavu i u klubove. Tako smo jedno jutro prije nastave otišli na kavu a ona je cijelo vrijeme tipkala na mobitel. " Hej nije baš pristojno da se bude na mobitelu kad si vani sa prijateljem" rekao sam joj malo ljutitim tonom. A ona mi je odgovorila da se dopisujem sa jednom curom iz Amerike koju je prije tjedan dana upoznala preko interneta. Malo mi je to bilo sumljivo pa sam je počeo ispitivati tko je ta cura i što hoće. "

Znaš može to biti neki manjak koji se samo predstavlja kao djevojka", a ona mi je odgovorila " ne brini se prava je cura.. . Čula sam se sa njom već par puta preko kamere i zvuči jako zabavna osoba". Samo sam klimnuo glavom i prešao na drugu temu. Tako smo sjedili oko pola sata kad je ona otišla na WC i ostavila si mobitel na stolu. Pošto sam znao koja joj je šifra, uzeo sam joj mobitel i otišao provjeriti tko je ta cura. Na slici je izgledala prava bomba, velike okrugle sise, dobro dupe i lijepo lice. Izgledala je predobra da bi bila stvarna. Prošao sam malo kroz poruke da vidim o čemu su pisali i našao kako je prekinula sa dečkom prije dva tjedna i da je sad slobodna. Tako da sam joj brzo napisao u ime moje prijateljice da poznajem jednog zgodnog dečka. Ona je pitala kako se zove, a ja sam joj dao svoje ime. Tako da sam si sredio seksi curu za dopisivanje. Nakon toga sam brzo obrisao poruke i vratio mobitel na mjesto. Nakon što sam se vratio iz škole otišao sam na tu stranicu i vidio da mi je ta cura poslala poruku i tako smo se počeli dopisivati.

Mic po mic smo počeli pričati sve više i na kraju smo se čuli preko kamere. Blago ni kad ni rekao da nisam bio nervozan, jer ipak ko zna možda i je neka luda osoba, nikad se ne zna. Ali je na kraju ispalo da je to bila baš ista cura sa slike sa velikim sisama. Tako smo se čuli skoro svaki dan preko kamere i pomalo smo prelazili na intimnije teme. Nakon nekoliko dana smo imali i prvi seks preko kamere. Gdje mi je pokazala pičku a ja njoj svoj kurac. " Imaš poprilično velikog, puno većeg nego moj bivši dečko" A zatim je nadodala kako dolazi za dva tjedna u Hrvatsku i kako bi voljela isprobati me u krevetu. Na Što sam ja pristao. Tako je i prošlo dva tjedna a ona je stigla iz Amerike. Dočekao sam je na ajedromu i odveo je do stana jeli smo se dogovorili da spava u mom stanu da ne bi plaćala hotel. Raspremila se i pošto je bilo kasno već nismo izašli nigdje nego se ona otišla otuširati. Nakon nekih desetak minuta izašla je gola i onako polu mokra vani iz kupatila. " Zašto mi se nisi pridružio " pitala je a ja pošto nisam imao izgovor rekao sam joj kako je držim napetu i otišao joj.

Primio sam je sa rukama za guzove i tisnuo uza sebe a ona mi je stavila jezik u usta. Zatim sam je podigao i bacio na krevet, raširio noge i počeo da joj ližem pičku i stiskam sise. " Joj kako si samo dobar, ovo sam dugo čekala ali isplatilo se" govorila je kod sam joj jezikom išao po klitorisu. Zatim sam se skinuo legao na krevet a ona mi je počela pušiti kurac iz sve snage. Toliko mi ga je dobro i jako pušila da sam sve zvijezde vidio. A onda mi je sjela i stavila si kurac u pičku. " A što ćemo sa kondomom" upito sam je a ona mi je rekla onako kroz uzdisaje da je počela piti tablete protiv trudnoće i da se ne brinem. Tako je skakala po meni sve dok je nisam pitao jeli bi htjela da je jebem u šupak a ona je na to odgovorila da nikad nije to radila ali je ipak pristala. Tako da sam je naguzio i stavio kurac u šupak.

Dok sam joj ga turao vrištala je kako je prevelik za nju i kako je jako boli ali je nisam slušao i nastavi sam da joj turam kurac u šupak. Kad sam ga stavio cijelog rekla mi je da je jedva izdržala bol jer mi je kurac prevelik ali kako je sad bolje kad sam je razvalio. Tako da sam ju počeo sve brže i brže jebati u šupak dok mi je ona stenjala i stigla jastuke. Tako sam je jebao nekoliko minuta kad sam joj svršio i napunio joj šupak do vrha sa spermom. " Ovo je bilo odlično iskustvo, obožavam njoj kurac" a ja sam joj rekao da je ovo tek početak. Tako da sam joj izvadio kurac iz šupak i stavi ga nazad u pičku. Tako smo se jebali kasno u noć i oba dvoje svršavali po nekoliko puta. Nakon što sam joj svršio peti put ali ovaj puta u pičku samo smo zaspali jedno na drugome jer smo bili nenormalno iscrpljeni od seksa. Ujutro smo se probudili goli i nastavili sa seksom. Tako smo je neumjereno jebali svaki noć ostalih tjedan dana koliko je bila u Hrvatskoj. Izgubio sam zbog nje 8 kilograma ali se isplatilo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija