Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa bombom od žene

Otišao sa jedne subote do shoping centre da si kupim par hlača. Otišao sam u trgovinu u kojoj stalno kupujem odjeću je imaju veliki broj razne robe. Našo sam ono što mi treba i uputio se prema djelu da probam veličinu. Taman ispred mene je hodali jedna onako žena srednjih godina ali je izgledala tako seksi da bi je mogao jebati na sred trgovine i nebi mi bilo žao. Ona je taman nosila grudnjak da ga proba i taman zauzela zadnje slobodno mjesto. Tako da sam čekao da netko izađe pa sa šetao gore dolje niz moglobi se reći hodnik koji je bio poprilično dugačak. Tako kad sam hodao vidio sam kako ona seksi žena koja je bila taman ispred mene nije zatvorila svoju zavjesu do kraja nego se moglo skoro sve vidjeti unutra. Malo sam stao jer sam morao vidjeti te sise kad bude isprobavam grudnjak. Skinula se gola gornji dio a sise su joj bile pre dobre. Na ono što nisam mislio da me može zapravo vidjeti preko ogledala i to je upravo što se desilo. Kad me je služila kako je gledam dok je gola krenula je da se zadere, a ja sam joj uletio u svlačionicu i stavio joj ruku na usta. " Nemoj te se samo derat.. .

ovo je samo neki nesporazum nisam ja mislio vas gledati golu" govorio sam svakakve gluposti samo da nebi zvala policiju ili tako nešto. Zatim sam je maknuo ruku sa usta a ona mi je sa tiho povišenim i ljutitim glasom rekla da što ja radim ovdje i kako me nije stid da je gledam golu a ja sam joj rekao da ima odlične sise i jednostavno se nisam mogao pomoći i da ću napraviti sve što ona poželi samo da ovo ostane između nas. " Tako sve ćeš napraviti ta mene.. . Ok imam jedan posao za tebe". Zatim se brzo obukla i izašli smo iz trgovine i otišli do njezinog auta. Pocetku sam mislio da ću joj morati čistiti auto ili raku nesta ali auto joj je bio jako čist. " Sjedaj u auto ideš sad samnom degdje" rekla mi je malo ljutito. Nisam ništa rekao nego sam samo sjeo u auto. Tako smo se vozili nekoliko minuta kroz grad kad smo došli ispred njezine zgrade gdje je živjela a onda smo otišli u njezin stan gdje sam sjeo na krevet. Ona je stajala ispred mene i rekla mi " slušaj mali za ono što si napravio postoji samo jedan izlaz.. . Nisam se dugo jebala jako dugo, nemoš ni zamisliti koliko i sad si me napalio kao nikad do sad i boljeti je da me jedeš sad cijelu noć ili će biti problema". "

A kako ću sa roditeljima moram se vratiti kući" tada sam živio sa roditeljima jer sam imao tek 19 godina a ona mi je rekla da bolje im napišem kako ću ostati kod prijatelja spavat jer me neće pustiti cijelu noć. Kad sam im napisao skočila mi je u krilo i počela da mi se trlja od kurac preko hlača. Ja sam joj izvadio sise van i počeo da je ližem bradavice na sisama. Zatim sam je skinuo skroz golu, Stisnuo uz sebe i stavio joj jezik u usta a ona mi je otkopčala šlic i stavila mi ruku na kurac. Stvarno se moglo vidjeti po njoj kako nije se jebala dugo vrijeme jer ke sva stenjala i drhtala dok sam je stiskao uz sebe. Zatim se spustila, skinula mi hlače i počela pušiti kurac i lizat jaja. Nakon što mi ga je dobro popušila legla je na leđa raširila noge a ja sam joj počeo lizati pičku. Kako je samo počela uzdisati čim sam je dotakao sa jezikom klitoris. Vukal me je za kosu i stiskala svojim butinama ko luda a ja sam joj stiskao sise sa rukama dok sam joj turo jezik u pičku kaja je bila već toliko vlažna da je sve curilo iz nje. " To mali to samo mi to radi liži mi pičku kao što nikad nisi" to mi je govorila svako malo. Tako sam je lizao pičku sve dok mi nije vrisnula da će svršiti a zatim sam se odmaknuo a ona je svršila po cijelom podu. Kako su joj se samo noge tresle dok je izbacicala spermu iz pičke. Nakon što se malo smirila raširio sam joj noge prislonio kurac na pičku i turnio ga u jednom potezu što sam dublje mogao a ona se zaderala toliko jako da mi je skoro probila bubnjić na ušima.                   

" Polagano to malo bolim me nisam navikla na kakvu kurčinu" ali se ja nisam puno obazirao na njezine riječi nego sam nastavio da je jebem iz sve snage a ona se samo ferala iz svog grla. Nakon što sam joj dobrano raširio pičku legao sam a ona mi je sjela i nabola se na kurac i počela da skače i da mi mjesim jaja sa dupetom svaki put kad se spustila skroz do dolje. Tako smo se jako dugo jebali a zatim sam trebao da svršim. Tamsn trenutak prije sam joj izvadio kurac iz pičke i svršio sa strene i nakon toga ga vratio nazad. Tako smo se jebali dugo u noć i svatko put kad sam trebao svršiti svršio bi sa strane. Sve do jednog trenutka kada je od umora samo zaspala ali pošto smo bili na pola puta nisam htijeo da stanem nego sam je nastavio da jebem dok je spavala. Doslovno sam je razdero pičku sa kurcem, a četvrti put kad sam trebao da svršim sam joj turnio kurac što sam dublje mogao u pičku i napunio je spermom i zatim sam samo saspao od umora. Ujutro smo se probudi goli jedno pored drugoga.

Kad se probudila uhvatila se za pičku i vidjela da je puna sperme " kad si ti to svršio u mene ja se toga ne sjećam" a ja sam joj rekao da sam je nastavio jebat nakon što ne zaspala. " Vidi ti malog vražička kako on to jebe i dok spavam.. . Obožavam te". A ja sav ponosan dok to slusam. Zatim smo se obukli i razmijenili brojeve za buduće jebanje.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija